לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1470014,700 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'שרשור חמין - מס' 2'
שרשור חמין - מס' 2
<< ההודעה הנוכחית
05/02/2004 | 10:27
6
31
נא לשרשר מתחת לשרשור זה את החמין שלכם!
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'חמין'
חמין
05/02/2004 | 10:30
4

חמין דולסי

החומרים

¾ ק"ג בשר עגל
¼ ק"ג שזיפים מיובשים
3 חבושים
2 כפות שמן
½ כוס מים
מלח

לרוטב

1 כף קמח
3 כפות מים
3 כפות סוכר

אופן ההכנה

חותכים את הבשר לחתיכות גדולות
חולטים את השזיפים במים
בסיר מאדים מעט את הבשר בשמן. מוציאים את הבשר ומעמידים
באותו שמן מאדים את רבעי החבושים הקלופים
מוציאים את החבושים ומחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים ½ כוס מים, מלח, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מגלים, מוסיפים את החבושים ואת השזיפים החללוטים, מבשלים עוד 5 דקות.
בקערה קטנה בוללים מים עם קמח.
בסיר קטן מכינים קראמל מן הסוכר, מוסיפים את בלילת הקמח, מערבבים ויוצקים לתוך הסיר הגדול. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות.
טועמים מתקנים את הטעם.
מגישים חם.






בישול לילדים >>
לצפיה ב-'"חמין וטעים" /פסקל פרץ-רובין'
"חמין וטעים" /פסקל פרץ-רובין
05/02/2004 | 10:32
3
מאמר פלוס מתכונים במעריב.
חמין וטעים/פסקל פרץ-רובין

יש שם:
1. מאמר
2. חמין טוניסאי
3. חמין של רשליקה (המתכונים שלה משוּ משוּ)

ועוד...

תיהנו!
בישול לילדים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'אני מעיזה לצרף את המתכון שלי לחמין'
אני מעיזה לצרף את המתכון שלי לחמין
05/02/2004 | 11:08
2
4
אחרי פעמיים בלבד שהכנתי אותו.

השבוע אני מתכוונת לשים שתי שקיות קוקי - אחת עם חיטה והשניה עם אורז.

המתכון לא מקורי שלי, אלא של אמא שלי עם עצות שקיבלתי מגיסתי.

החומרים:
חצי כוס שעועית לבנה, מושרית במים לילה קודם
חצי כוס חומוס, מושרה במים לילה קודם
חצי כוס חיטה, מושרית במים מהבוקר
תפו"א קלופים ושטופים לפי מס' הסועדים
בטטה גדולה, שטופה עם הקליפה
ביצים קשות לפי מס' הסועדים
שוקי עוף לפי מס' הסועדים
כנפי עוף (לא חובה)
שמן לטיגון
תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, חוואיג'
שקית קוקי קטנה
1 כף דבש (לא חובה)

אופן ההכנה:

מרתיחים את החומוס והשעועית עד שנוצר קצף.  מכבים את האש ושוטפים היטב.
מחממים את השמן בסיר של החמין ומטגנים את העוף כמה דקות מכל צד.
מוסיפים את החומוס והשעועית.
מוסיפים את הבטטה ותפו"א.
מוסיפים את הביצים הקשות (אני לא מוסיפה ביצים לא מבושלות לחמין).
מכסים במים ומרתיחים. מתבלים ומערבבים (כמה שמצליחים).
לאחר חצי שעה של בישול, מוסיפים את השקית קוקי עם החיטה. אני מתבלת את החיטה עם מלח, פלפל, קצת חוואיג' ושמן. מוסיפה מעט מים ומחוררת את השקית. אם רואים שאין כל כך מקום בסיר לשקית, גוזרים את "הזנב" שלה.
מכסים חלקית את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים בערך שעה וחצי עד שעתיים עד שרואים שהמים מתחילים להיספג.
בערך חצי שעה לפני שמניחים על הפלטה, מרתיחים שוב את החמין רתיחה אחת ומעבירים לפלטה.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-''
05/02/2004 | 11:32
1
2
לצפיה ב-'אני מכורה לחמין, כמעט מכל העדות'
אני מכורה לחמין, כמעט מכל העדות
05/02/2004 | 15:09
2
בפעמים האחרונות שעשיתי חמין כדת וכדין (צו'לנט פולני בתוספת ג'חנון כמובן) שמתי עצמות אבל במקום בשר שמתי פולי סויה גדולים שתפחו וקיבלו את טעמו של החמין חלק מאוד התלהבו, חלק פחות, שווה לנסות, הערך התזונתי של הסויה גבוה ובריא מאוד, והמרקם הוא ממש כמו בשר.
בתיאבון!!!
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'תודה לכולם, השירשור עלה לטאגליינס'
תודה לכולם, השירשור עלה לטאגליינס
06/02/2004 | 11:41
2

הודעות אחרונות

20:44 | 14.07.20 timiהאחת
20:40 | 14.07.20 timiהאחת
18:01 | 11.07.20 timiהאחת
17:58 | 11.07.20 timiהאחת
17:56 | 11.07.20 timiהאחת
17:55 | 11.07.20 timiהאחת
17:54 | 11.07.20 timiהאחת
12:27 | 06.07.20 timiהאחת
12:23 | 06.07.20 timiהאחת
19:41 | 03.07.20 timiהאחת
19:38 | 03.07.20 timiהאחת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ