פשטידת קישואים

timiהאחת

New member
מנהל
פשטידת קישואים

מצרכים:

6 קישואים.
2 בצלים.
2 ביצים.
1 כוס קמח תופח.או קמח חומוס או קמח כוסמין.
חצי כוס שמן זית.
כפית מלח.
כפית פלפל שחור.
חופן עלי תרד קצוצים (2 כוסות מ"ל).אם אין לו חובה.
גבינה בולגרית/או גבינת עזים. אם אין לו חובה.

ההכנה:
1. לגרד על פומפיה גסה את הקישואים ולסחוט היטב מנוזלים.
2. לגרד על פומפיה גסה את הבצלים.
3. להוסיף את שאר המצרכים, ולערבב היטב.
4. מלמעלה לפזר גבינת עזים או גבינה בולגרית.
יוצא טעים גם בלי הגבינות.
5. לאפות על חום 180 מעלות למשך 40 45 דק עד הפשטידה
מתייצבת.

לשמן את התבנית בספריי שמן זית ומעל לפזר 4 כפות של פירורי לחם מחיטה מלאה, ורק אז להוסיף את כל המצרכים של הפשטידה.

אפשר לאפות בתבניות קטנות של מאפינס צריך לשמן את נייר האפייה בספריי של שמן זית ולאפות בערך 20 25 דקות.





 
למעלה