מרק גמבות לאוהבי הגמבות

timiהאחת

New member
מנהל
מרק גמבות לאוהבי הגמבות

מצרכים:

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות.
1 גמבה ירוקה חתוכה לרצועות.
1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות.
1 גמבה כתומה חתוכה לרצועות.
חתיכה קטנה של דלעת חתוכה לרצועות.
1 קישוא חתוך לרצועות.
חופן עלי מנגולד.
1 בצל גדול קצוץ.
10 שיני שום חתוך לעיגולים.
4 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות..
כפית מלח גס, פלפל שחור, כורכום, קארי-למי שאוהב, כמון.
כף גדושה פפריקה מתוקה. כף סויה.
3 כפות שומשום+3 כפות שמן זית.

ההכנה:

לטגן את כל הירקות הנ"ל במשך 20 דקות, ולערבב מדי פעם, להוסיף מים רותחים מעל תכולת המצרכים, לבשל 20 דקות ובתיאבון.

ניתן להוסיף קצת אטריות נודלס, ושקדי מרק.

 

timiהאחת

New member
מנהל
המשך מתכון מרק גמבות

שכחתי לרשום, להוסיף 3 עד 6 גבעולי סלרי קצוצים..
 

חנהפ

Active member
פלפלים זה גם טוב?

מה בעצם ההבדל בין גמבה לפלפל?
יש גמבה צהובה?
 
למעלה