מרק פטריות

timiהאחת

New member
מנהל
מרק פטריות

מצרכים:

2 סלסלות פטריות (החום והלבן).
או חבילה 1 של פטריות תלוי לפי מספר הסועדים.
1 בצל קצוץ סגול.
4 שיני שום קצוצות.
2 מדליוני תרד קפוא.
חופן שמיר קצוץ.
1 בצל ירוק קצוץ כולל החלק הירוק.
אגוז מוסקט, כורכום, כפית מלח גס, פלפל שחור גרוס ומעט פלפל שחור טחון.
4 כפות אבקת מרק פטריות ללא מונסודיום וללא גלוטומט.
25 גר חמאה.
3 כפות שמן זית איכותי

ההכנה:
לטגן עם החמאה והשמן זית את הבצלים, והירק, לאחר מכן להוסיף את הפטריות הקצוצות ולטגן על אש קטנה ולהוסיף את כל התבלינים הנ"ל חוץ מאבקת מרק פטריות.

לטגן בערך רבע שעה על אש קטנה עד שהפטריות נהיות רכות.
להוסיף 4 כפות אבקת מרק פטריות..
ומים רותחים ולהמשיך לבשל במשך 20 דקות

ניתן להוסיף מיכל שמנת מתוקה לבישול..

 
למעלה