פסטה ברוטב פטריות ושמנת

timiהאחת

New member
מנהל
פסטה ברוטב פטריות ושמנת

מצרכים:

חבילה פסטה (איזה שאתם אוהבים).
1 חבילה פטריות טריות לבנות, לקצוץ פרוס דק.
1 חבילה פטריות חומות, לקצוץ פרוס דק.
2 בצלים קצוצים.
4 שיני שום קצוצות.
5 - 6 עלי בזיליקום טרי (לא חייב).
קורט אגוז מוסקט.
4 כפות אבקת מרק פטריות (ללא מונסודיום וללא גלוטומט).
פלפל שחור גרוס, כפית מלח גס.
25 או 30 גר חמאה.

ההכנה:
1. לטגן את הבצלים, שום עלי הבזיליקום כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן, מוסיפים את כל התבלינים.
2. ממשיכים לטגן את הפטריות במשך רבע שעה בערך על אש קטנה.
3. לאחר רבע שעה בערך, להוסיף 4 כפות טבקת מרק פטריות, להוסיף מים רותחים עד גובה תכולת המוצרים, ולבשל על אש קטנה בערך רבע שעה.

ניתן להוסיף קורט כורכום.

כאשר סיימתם לבשל, להוסיף חבילה שמנת מתוקה, לערבב היטב ולכבות מיד את האש.

לטגן את הבצלים עם חמאה, ושמן זית.





 
למעלה