פסטה ברוטב עגבניות עשיר

timiהאחת

New member
מנהל
פסטה ברוטב עגבניות עשיר

מצרכים:
500 גר' פסטה מקמח מלא (קניתי של חברת השדה).
2 בצלים לבנים קצוצים.
1 בצל סגול קצוץ.
12 שיני שום קצוצות.
4 עגבניות קצוצות.
כורכום.
כף כמון.
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס.
אורגנו.
פטרוזיליה יבשה.
3 כפות פפריקה הונגרית של חברת מימון.
4 כפות מרק עוף ללא מונסודיום, וללא גלוטומט.
3 רסק קטן של חברת יכין.

ההכנה:
לטגן את הבצל לאחר שהבצל נהיה שקוף להוסיף את השום ולטגן.
להוסיף את התבלינים הנ"ל ולטגן היטב,
להוסיף את העגבניות ולהמשיך לטגן עד שהכל נהיה רך.
להוסיף את רסק העגבניות, ולערבב היטב ולטגן למשך 4 דקות.
להוסיף את האבקת מרק עוף ולערבב
להוסיף מים רותחים עד גובה תכולת המצרכים, ולבשל את הרוטב 20 דקות.
לבשל את הפסטה לפי ההוראות של היצרן לסנן במסננת אך לא לשטוף במים!
להוסיף את הפסטה לסיר ולערבב במשך 5 דקות.
ובתיאבון!

ניתן לקחת סיר עם מים ולשים מתחת לסיר של הפסטה המוכנה במשך רבע שעה 20 דקות, ואז הרוטב יידבק היטב לפסטה.
אך לא חובה.



 
למעלה