דג סול בציפוי פירורי לחם כוסמין

timiהאחת

New member
מנהל
דג סול בציפוי פירורי לחם כוסמין

מצרכים:
דג סול (רצוי הולנדי, ולא מסין)
מלח, פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה יבשה
קמח כוסמין
ביצים

ההכנה:

לפזר מלח גס על הדגים, ולימון טרי לסחוט, להשרות את הדגים 20 דקות, לשטוף ולייבש במגבת.

לקחת קערה ולערבב ביצים, לקחת קערה נוספת ולשפוך קמח כוסמין בתוך הקמח להוסיף פטרוזיליה, מלח, ופלפל ולערבב.
וקערה נוספת של פירורי לחם כוסמין קניתי מבית טבע.

לקמח את הדג ולנער, לטבול בביצה, ולאחר מכן בפירורי לחם, ורצוי לטגן בשמן זית.

 
למעלה