דג סלמון ברוטב הדרים

timiהאחת

New member
מנהל
דג סלמון ברוטב הדרים

מצרכים:

דג סלומון לפי מספר סועדים.
אני אפיתי 2 חתיכות.
1 כוס מיץ תפוזים סחוט.
חצי כוס מי קוקוס.
מלח גס, פלפל שחור גרוס, טימין יבש.
מיץ מלימון אחד.
50 גר' חמאה.
2 כפות חומץ תפוחים.

ההכנה:
להרתיח את המיץ תפוזים, מיץ הלימון וכל התבלינים הנ"ל.
כאשר הרוטב רותח להוסיף את המי קוקוס, להוסיף את החמאה לבשל עוד 2 דקות, ולכבות להבה.

לקחת תבנית אלומיניום לרפד אותה בנייר אפייה, לפזר מעל הדגים שמן זית, מלח גס, ואת כל הרוטב.
לכסות עם נייר אפייה ולאפות על 190 מעלות למשך 20 דקות, ועם מצקת באמצע האפייה לשפוך את הרוטב מהתבנית על הדגים.
להסיר את נייר האפייה ולהמשיך לאפות על 190 מעלות למשך 20 דקות.

והטעם גן עדן! טעם מאוד מיוחד.

כאשר מסירים את נייר האפייה לשפוך מהרוטב שבתבנית על הדגים.. .

בתיאבון.

 
למעלה