המלצה :לביבות תפוחי אדמה לאלרגים לביצים|:

oritta17

New member
המלצה :לביבות תפוחי אדמה לאלרגים לביצים|:

לביבות תפו"א ובטטה אחת, אפויות בתנור ללא קמח וללא ביצים:

המצרכים:
1 בטטה גדולה-לבשל עד ריכוך,ולמעוך במזלג.

3 תפוחי -אדמה בגודל בינוני, (לא מבושלים), לגורר בפומפייה,(ואפשר במגרדת מעבד- המזון.)
1 בצל קצוץ ומטוגן ,לטגן קלות עד לשקיפות.
למי שאוהב ירק :אפשר להוסיף כף פטרוזיליה קצוצה.
כפית מלח.
להוסיף לתערובת כפית שום גבישי.

ההכנה:
לערבב את תפו"א המגוררים ביחד עם הבטטה המבושלת והמעוכה,
להוסיף את המלח הבצל המטוגן,ושאר התבלינים.
לחמם תנור ל 180 מעלות
ליצור לביבות ,בידיים מעט רטובות.
בתבנית עם נייר- אפייה משומן להניח את הלביבות זו ליד זו.
לאפות 180 מעלות חום,עד להזהבה מ-2 הצדדים , כ-25 דקות מכול צד.
לגיוון:
אפשר להחליף את הבטטה בתפו"א קטן מבושל, ומעוך לפירה.
וגם לגורר לתערובת גזר אחד טרי .
מאוד טעים, ויעיל למי שאלרגי,מכיוון שהמתכון ללא קמח וללא ביצים.
 
למעלה