פילפלים ממולאים

timiהאחת

New member
מנהל
פילפלים ממולאים

מצרכים:
10 פילפלים אדומים.
2 בצלים קצוצים מטוגנים.
4 שיני שום קצוצות
חצי כוס עדשים אדומים.
500 גרם בשר טרי צלעות.
חבילה פטרוזיליה קצוצה במג'מיקס.
חבילה שמיר קצוצה במג'מיקס.
6 גבעולי עלי סלרי כולל העלים קצוצים במג'מיקס.
4 כפות גדושות רסק עגבניות רצוי של חברת טל, או פריכוז.
2 עגבניות קצוצות במגמיקס.
כף בהרט, כפית כורכום, כפית מלח גס, פלפל שחור גרוס, קינמון.
כוס וחצי אורז בסמטי הודי של חברת וילי פוד.
2 ביצים.

ההכנה:
1. משרים את האורז הבסמטי למשך שעה, שוטפים ומסננים.
2. מטגנים את הבצל, השום, גבעולי עלי סלרי עד שהכל מתרכך.
3. מוסיפים את האורז לבשר, עם הבצל..השום..עלי סלרי..
4. מוסיפים לעיסת הבשר את התבלינים, וארבע כפות רסק עגבניות
ומערבבים היטב.
5. ממלאים את הפילפלים בעיסה הנ"ל.

הכנת הרוטב:
מצרכים:
קופסא של רסק עגבניות.
מים
כורכום..פלפל שחור גרוס..כפית מלח גס.
2 כפות אבקת מרק עוף (רכיבים טבעים בלבד).

לוקחים סיר רצוי רחב, שופכים את המצרכים הנ"ל
עם 10 כוסות מים קרים.
מביאים לרתיחה, מסדרים את הפילפלים בסיר,
מוסיפים מים עד גובה תכולת המצרכים בסיר, ומבשלים במשך שעה ורבע..

רצוי להניח מעל כל הפילפלים גבעולי עלי סלרי.

 

DRORIKO8

New member
פלפלים ממולאים זה אוכל לילדים?

אני מוחה בתוקף!
&nbsp
אחלה מתכון אגב
 
למעלה