מרק פטריות מוקרם

timiהאחת

New member
מנהל
מרק פטריות מוקרם

1 סלסלת פטריות לבנה, 1 סלסלת פטריות בצבע חום.
קופסא של פסטה של חברת barila.
1 בצל לבן קצוץ.
1 בצל סגול קצוץ.
2 שיני שום קצוצות.
אגוז מוסקט טרי לגרד מעט..או בתבלין.
3 עלי דפנה.
4 כפות אבקת מרק פטריות.
1 שמנת מתוקה לבישול.
מלח גס, ופלפל שחור גרוס..

ההכנה:
1. לטגן את הבצלים להוסיף כפית מלח גס, פלפל שחור גרוס ולטגן עם העלה
דפנה, כאשר הבצלים מתחילים להיות
שקופים להוסיף את השום ולטגן
עד שכל הבצלים מזהיבים.
2. מוסיפים את כל הפטריות ומטגנים
עד שצבען משתנה והם רכות.
3. מוסיפים 4 כפות אבקת מרק פטריות.
מערבבים היטב לדקה, מוסיפים מים..
וממשיכים לבשל הכל למשך רבע
שעה.
4. מוסיפים קופסא שמנת מתוקה לבישול
רצוי של יטבתה..ממשיכים לחמם קצת
ולסגור להבה..לא לחמם יתר על מידה
על מנת שהשמנת לא תתפרק.

מוסיפים את הפסטה, ובתיאבון.

לטגן את הבצלים עם שמן זית איכותי, ניתן להוסיף בנוסף 50 גר' חמאה...

 
למעלה