שוקיים ברוטב

timiהאחת

New member
מנהל
שוקיים ברוטב

מצרכים:

12 שוקיים.
2 בצלים קצוצים.
5 שיני שום פרוסים.
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
מלח גס, פלפל שחור (רצוי 4 העונות), טיפה כורכום, פפריקה מתוקה הונגרית
בערך 4 כפות גדושות.

המתכון:
1. לחמם בסיר מים רותחים להכניס את
השוקיים לכמה דקות, לשפוך את המים.
וקדימה לעבודה...

2. לטגן את הבצלים עם העלי דפנה, כאשר הבצל מתחיל להיות שקוף להוסיף את חלקי העוף כולל תפוחי האדמה.

3. לפזר מעל השוקיים את השום, להנמיך להבה, ולהמשיך לטגן בערך 20 דקות.

4. להוסיף את התבלינים הנ"ל, ולהמשיך לטגן עוד 5 דק.

5. להוסיף מים רותחים עד גובה תכולת השוקיים, ולבשל שעה וחצי.

הכנתי פירה, שמה מעל הפירה מעט מהרוטב של העוף ויש ארוחה.
בתיאבון.

 

timiהאחת

New member
מנהל
לשוש

תודה שוש, אני זוכרת היטב לפני כמה שנים עוד שיתפת אותנו שאת מאוד אוהבת עוף ופירה...יאמי.

שבוע טוב,
רונית.
 
למעלה