יום עצמאות שמח

יום עצמאות שמח


כולם מוזמנים להוסיף מתכונים למנגל -
שווארמה/ סיכים ועוד..... כמו רוטב לפיתות על המנגל

כמו כן נשמח למתכוני סלטים הנילוים לבשרים
 
שווארמה

1מדינת ישראל - בתמונה, השיפודים הבהירים.
&nbsp
שוארמה מכינים מהשוק של ההודו.
לפרק או לקנות ללא עצמות שוק הודו.
לחתוך לריבועים קטנים.
לאחר שהבשר מוכשר, לתבל בהרבה חוויג´ למרק + אבקת מרק עוף + מעט מאוד שום + מעט פפריקה מתוקה. כמובן לתבלינים להוסיף הרבה שמן ולערבב ורק אחר"כ לתבל את הבשר.
תערובת התבלינים עם השמן חייבת להיות רטובה ולא יבשה , כך השמן והתבלינים ייספגו בבשר במשך הלילה.
להשרות התערובת במקרר לילה.
לאחר מכן לשפד את ההודו ולהקפיא.
חשוב מאוד לכסות את הבשר בזמן שמשאירים לילה במקרר.
את השיפודים מסדרים בצלחות חד פעמיות כשבין קומה לקומה של בשר מפריד ניילון ובסוף את הכל מכניסים לשקית ניילון ולהקפאה.
&nbsp
הערה לגבי ההקפאה -
&nbsp
מכיוון שאני תמיד מכינה כמויות ולא בא לי להכין כל פעם מחדש אז אני מקפיאה ולפני זה משפדת את הבשר מכיוון שכשהבשר קפוא קצת קשה לשפד.
הבשר מתאים להכנה לא רק על מנגל אלא גם לצליה בגריל יחד עם השיפוד,
אם רוצים להקפיץ על מחבת אין צורך לשפד את הבשר.
&nbsp
&nbsp

 

milch

New member
שאוורמה מכינים מהירך של ההודו...

כשלא יודעים לזהות את החלק יש כאלה שמכנים את הירך "שאוורמה הודו".
אפשר גם משוק, יותר זול.
 

milch

New member
שאוורמה מכינים מהירך של ההודו...

כשלא יודעים לזהות את החלק יש כאלה שמכנים את הירך "שאוורמה הודו".
אפשר גם משוק, יותר זול.
 
למעלה