לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום בישול לילדים
בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
`
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

סדנא להכנת לזנייה בשרית
<< ההודעה הנוכחית
05/12/2012 | 21:32
21
1068
עגבניות: עשיתי בהן חריץ עם סכין ושמתי סיר עם מים חמים. אפשר לשים בקערה עם מים רותחים ולכסות עם ניילון נצמד.
בשתי הצורות הנ"ל קליפת העגבנייה מתקלפת בקלות
העגבניות מקולפות
05/12/2012 | 21:33
255
גזר פרוס
05/12/2012 | 21:35
246
חתכתי לעיגולים ואח"כ שמתי בסיר עם מים עד לריכוך הגזרים.
רוטב עגבניות
05/12/2012 | 21:37
251
רוטב סמיך
בשר
05/12/2012 | 21:38
226
בשר בקר
דפי לזנייה
05/12/2012 | 21:40
276
השתמשתי בדפי לזנייה בטעם תרד.
בסיר עם מים חמים (כשהאש דלוקה) שמתי כל פעם 2 דפים בסיר, בערך דקה לריכוך הדפים.
שכבה 1
05/12/2012 | 21:41
271
דפי לזנייה מכסים את תחתית התבנית
שכבה 2
05/12/2012 | 21:42
251
שמתי שכבה של בשר
שכבה 3
05/12/2012 | 21:43
250
רוטב העגבניות
שכבה 4
05/12/2012 | 21:45
241
שכבה נוספת של דפי לזנייה
שכבה 5
05/12/2012 | 21:47
251
חצילים מטוגנים וגזר
שכבה 6
05/12/2012 | 21:51
245
הוספתי שכבה של רוטב עגבניות
בסוף שמתי עגבנייה פרוסה
05/12/2012 | 21:53
290
בשכבה האחרונה אפשר לשים רוטב עגבניות או רוטב בשמל.
לפני האפייה
05/12/2012 | 21:54
311
מתכון
05/12/2012 | 22:07
3
396
ירקות:
1 חציל פרוס מטוגן
1 גזר גדול פרוס, מרוכך
8 עגבניות מקולפות קצוצות
1 בצל קצוץ

1 קילו בשר בקר טחון
1 חבילה דפי לזנייה(או פחות, תלוי בגודל התבנית)
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה
1/4 כוס מים
שמן לטיגון

אופן הכנה:
לקלוף עגבניות ולקצוץ
לפרוס גזר ולרכך במים חמים
לטגן את העגבניות על אש בינונית, להוסיף את הרסק עגבניות, תבלינים ו-1/4 כוס מים. לבשל ולערבב מידי פעם עד שנוצר רוטב סמיך.
לטגן בצל ולהוסיף בשר עד שהבשר מבושל, ולתבל.
בתבנית משומנת מעט לשים שכבה של דפי לזנייה.
מעל לשים שכבה של בשר ורוטב עגבניות, לזנייה, חצילים וגזר, שכבה של לזנייה. יש לחזור על זה עד שמגיעים לשפת התבנית.
בסוף שמתי עגבנייה פרוסה
אני השתמשתי בתבנית קטנה והלזנייה יצאה גבוהה.
לאפות במשך כשעה בחום של 170 מעלות. במהלך האפייה שמתי נייר כסף כדי שלא יישרף למעלה.
אם משתמשים בתבנית גדולה יותר זמן האפייה מתקצר.



נראה נפלא. תודה על הסדנה
06/12/2012 | 09:31
2
59
'WOWW, השקעה גדולה בצילום הסדנה. אישית אין לי סבלנות שכזו. רוצה לזניה גבוה
מה גודל התבנית?
התמונות מעולות
יום חמים
טלי
YYYאיזה גובה נראה יאמי תודה על הסדנא
06/12/2012 | 10:14
42
20X20 בערך
07/12/2012 | 08:48
30
עלה למתכון היומי שלי בפייסבוק
06/12/2012 | 21:19
48
ווואו מהמם!
09/12/2012 | 10:33
2
23
אני הייתי מערבבת את הבקר עם רוטב העגבניות לפני ששמה אותו כשכבה, סתם כי זה קל יותר.
ושאלה - אני אף פעם לא מרככת את דפי הלזניה לפני, והאמת שיוצא די טעים. מה ההבדל מבחינת התוצאה? זה לא יוצא רך מדי?
זה לא רך מידי. פעם הכנתי לזנייה
09/12/2012 | 17:32
1
29
ושמתי את הדפים בלי לרכך, והם יצאו קצת קשים.
אני שמה חצי דקה בערך במים חמים/רותחים.
יותר עבודה, אבל כנראה יותר מוצלח - אני אנסה!
10/12/2012 | 13:02
17
הודעות אחרונות
13:01 | 04.02.16 yaravelad
19:54 | 26.01.16 undo10
10:05 | 21.01.16 אורחים בפורום
17:44 | 18.01.16 natanlevi
11:04 | 09.01.16 דניש8
23:29 | 22.12.15 הולמאי ילד הפרחים10
15:19 | 21.12.15 אורחים בפורום
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ