לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'סדנא להכנת לזנייה בשרית'
סדנא להכנת לזנייה בשרית
<< ההודעה הנוכחית
05/12/2012 | 21:32
21
1082
עגבניות: עשיתי בהן חריץ עם סכין ושמתי סיר עם מים חמים. אפשר לשים בקערה עם מים רותחים ולכסות עם ניילון נצמד.
בשתי הצורות הנ"ל קליפת העגבנייה מתקלפת בקלות
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'העגבניות מקולפות'
העגבניות מקולפות
05/12/2012 | 21:33
256
לצפיה ב-'גזר פרוס'
גזר פרוס
05/12/2012 | 21:35
247
חתכתי לעיגולים ואח"כ שמתי בסיר עם מים עד לריכוך הגזרים.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'רוטב עגבניות'
רוטב עגבניות
05/12/2012 | 21:37
251
לצפיה ב-'בשר'
בשר
05/12/2012 | 21:38
227
לצפיה ב-'דפי לזנייה'
דפי לזנייה
05/12/2012 | 21:40
278
השתמשתי בדפי לזנייה בטעם תרד.
בסיר עם מים חמים (כשהאש דלוקה) שמתי כל פעם 2 דפים בסיר, בערך דקה לריכוך הדפים.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'שכבה 1'
שכבה 1
05/12/2012 | 21:41
273
דפי לזנייה מכסים את תחתית התבנית
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'שכבה 2'
שכבה 2
05/12/2012 | 21:42
253
שמתי שכבה של בשר
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'שכבה 3'
שכבה 3
05/12/2012 | 21:43
252
רוטב העגבניות
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'שכבה 4'
שכבה 4
05/12/2012 | 21:45
243
שכבה נוספת של דפי לזנייה
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'שכבה 5'
שכבה 5
05/12/2012 | 21:47
252
חצילים מטוגנים וגזר
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'שכבה 6'
שכבה 6
05/12/2012 | 21:51
247
הוספתי שכבה של רוטב עגבניות
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'בסוף שמתי עגבנייה פרוסה'
בסוף שמתי עגבנייה פרוסה
05/12/2012 | 21:53
291
בשכבה האחרונה אפשר לשים רוטב עגבניות או רוטב בשמל.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'לפני האפייה'
לפני האפייה
05/12/2012 | 21:54
312
לצפיה ב-'מתכון'
מתכון
05/12/2012 | 22:07
3
398
ירקות:
1 חציל פרוס מטוגן
1 גזר גדול פרוס, מרוכך
8 עגבניות מקולפות קצוצות
1 בצל קצוץ

1 קילו בשר בקר טחון
1 חבילה דפי לזנייה(או פחות, תלוי בגודל התבנית)
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה
1/4 כוס מים
שמן לטיגון

אופן הכנה:
לקלוף עגבניות ולקצוץ
לפרוס גזר ולרכך במים חמים
לטגן את העגבניות על אש בינונית, להוסיף את הרסק עגבניות, תבלינים ו-1/4 כוס מים. לבשל ולערבב מידי פעם עד שנוצר רוטב סמיך.
לטגן בצל ולהוסיף בשר עד שהבשר מבושל, ולתבל.
בתבנית משומנת מעט לשים שכבה של דפי לזנייה.
מעל לשים שכבה של בשר ורוטב עגבניות, לזנייה, חצילים וגזר, שכבה של לזנייה. יש לחזור על זה עד שמגיעים לשפת התבנית.
בסוף שמתי עגבנייה פרוסה
אני השתמשתי בתבנית קטנה והלזנייה יצאה גבוהה.
לאפות במשך כשעה בחום של 170 מעלות. במהלך האפייה שמתי נייר כסף כדי שלא יישרף למעלה.
אם משתמשים בתבנית גדולה יותר זמן האפייה מתקצר.



בישול לילדים >>
לצפיה ב-'נראה נפלא. תודה על הסדנה '
נראה נפלא. תודה על הסדנה
06/12/2012 | 09:31
2
59
'WOWW, השקעה גדולה בצילום הסדנה. אישית אין לי סבלנות שכזו. רוצה לזניה גבוה
מה גודל התבנית?
התמונות מעולות
יום חמים
טלי
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'YYYאיזה גובה נראה יאמי תודה על הסדנא'
YYYאיזה גובה נראה יאמי תודה על הסדנא
06/12/2012 | 10:14
42
לצפיה ב-'20X20 בערך'
20X20 בערך
07/12/2012 | 08:48
30
לצפיה ב-'עלה למתכון היומי שלי בפייסבוק'
עלה למתכון היומי שלי בפייסבוק
06/12/2012 | 21:19
48
לצפיה ב-'ווואו מהמם!'
ווואו מהמם!
09/12/2012 | 10:33
2
23
אני הייתי מערבבת את הבקר עם רוטב העגבניות לפני ששמה אותו כשכבה, סתם כי זה קל יותר.
ושאלה - אני אף פעם לא מרככת את דפי הלזניה לפני, והאמת שיוצא די טעים. מה ההבדל מבחינת התוצאה? זה לא יוצא רך מדי?
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'זה לא רך מידי. פעם הכנתי לזנייה'
זה לא רך מידי. פעם הכנתי לזנייה
09/12/2012 | 17:32
1
29
ושמתי את הדפים בלי לרכך, והם יצאו קצת קשים.
אני שמה חצי דקה בערך במים חמים/רותחים.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'יותר עבודה, אבל כנראה יותר מוצלח - אני אנסה!'
יותר עבודה, אבל כנראה יותר מוצלח - אני אנסה!
10/12/2012 | 13:02
17

הודעות אחרונות

13:58 | 05.12.16 timiהאחת
11:13 | 05.12.16 timiהאחת
20:12 | 03.12.16 timiהאחת
16:31 | 02.12.16 timiהאחת
15:40 | 30.11.16 timiהאחת
12:34 | 29.11.16 timiהאחת
21:12 | 28.11.16 timiהאחת
09:18 | 13.11.16 אורחים בפורום
19:36 | 10.11.16 timiהאחת
14:40 | 09.11.16 timiהאחת
16:48 | 07.11.16 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ