ועוד עוגת בסקויטים פודינג שוקולד-פרווה,נהדרת:
טובלים בסקויטים פתי-בר מרובעים, בקערית עם נס קפה עם תחליף חלב ,(חלב אורז,חלב סויה, או חלב שקדים ). הטבילה צריכה להיות מהירה (לקבלת לחות בלבד,לדאוג שהבסקוויטים רק יירטבו אך לא יתפוררו). להניח את הבסקויטים הלחים בתבנית אפיה, שכבה אחת בצפיפות, רבה.(ללא מרווחים,זה ליד זה). על הגז,מכינים קרם גנאש:בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה פרווה,עד לסף רתיחה ומכבים את האש, מוסיפים לסיר עם השמנת החמימה,כוס וחצי קוביות שוקולד-מריר פרווה, ולערבב בכף,עד לקבלת קרם אחיד, ויוצקים מחצית מהכמות החמימה,של הקרם, מעל שכבת הבסקוויטים שבתבנית . כעת מסדרים מעל השוקולד שבתבנית ,עוד שכבת בסקוויטים . (טבולים בנס-קפה,ולחים,לסדר אותם כמו קודם,זה ליד זה בצפיפות.) במיקסר מקציפים לקרם: 1חבילת פודינג 1כוס חלב סויה/שקדים, 1 כוס שמנת מתוקה פרווה, יוצקים מחצית מהכמות של קרם פודינג,על הבסקויטים,ליישר ולמרוח בעזרת מרית, או כף, ולסדר מעל הפודינג,עוד שכבת בסקוויטים לחים בצפיפות רבה. ושוב יוצקים את שאר קרם השוקולד,מעליו מסדרים בסקוויטים ושוב יוצקים את שאר הפודינג. מעל הפודינג מגוררים שוקולד מריר שיכסה את רוב הפודינג,ולפזר גם אגוזים קצוצים. אם רוצים עוגה חגיגית יותר:אפשר לקשט בפירות יער/ דובדבנים,ואפשר בינהם לפזר "שלג" -של פתיתי-קוקוס, שומרים כול הלילה במקרר להתייצבות מרקם העוגה,ובבוקר למחרת, מתחילים לחגוג.