עזרה בהרכבת תפריט לאירוח

mamy4

New member
עזרה בהרכבת תפריט לאירוח

אני אמורה לארח שישי- שבת הבא בשישי ארוחת ערב ל-5 אנשים (לא יודעת אם לעשות בשרי או חלבי) ובשבת אירוח לצהריים ל-10 אנשים (בשרי בישיבה) אודה לעזרתכם בהרכבת תפריט כולל מנות ראשונות עיקריות וקינוחים. (חשוב שיהיה כשר)
 
מנסה לעזור

אצלנו ארוחת ערב שישי ושבת בבוקר זה בשרי כך שאני יעזור לפי מה שקורה אצלנו: שישי בערב: דגים עוף בגריל עם תפוחי אדמה אפיים/ הום פרייז/ אורז כמובן שגם יש מבחר סלטים לקינוח עוגות: שוקולד/ ביסקוויטים/ תפוחי עץ/ גזר - הכל פרווה פיצוחים, פירות טריים ויבשים בשבת בבוקר: ביצים ותפוחי אדמה ג׳יחנון חמין סלטים ועוגות, פיצוחים, פירות טריים ויבשים
 

mamy4

New member
תודה על תשובתך

אשמח לקבל מתכון פרווה לעוגת ביסקויטים דגים לא אוכלים אצלנו, גם גחנון לא ורציתי משהו קצת יותר מיוחד לשבת בצהריים (לא חמין) מדובר על 10 אנשים כולל ילדים
 
כל ה-10 לא אוכלים דגים ?

המנה המנצחת שלי היא קוסקוס מתוק מנה בשרית ברמה !! כמעט כלום עבודה אם מעניין לך, ארשום לך מתכון - גם אחפש תמונה
 
עוגת ביסקוויטים פרווה

מציפה 2 קופסאות קטנות או אחת קצפת ריץ׳ פרווה יחד עם פודינג וניל במיקסר. בתבנית אחרת מסדרת ביסקוויטים רטובים מעט עם מים או חלב סויה או מנוזל הקצפת ריץ׳ (להשאיר מעט לא מוקצף פשוט) אח״כ שמה שכבה של הקצפת שוב שכבה של ביסקוויטים שוב קצפת וככה עד שנגמרת הקצפת מלמעלה ניתן לגרר שוקולד מריר בפומפייה (לא חובה ממש קליל וילדים ומבוגרים מתים על זה
 

shron17

New member
ועוד עוגת בסקויטים פודינג שוקולד-פרווה,נהדרת:

טובלים בסקויטים פתי-בר מרובעים, בקערית עם נס קפה עם תחליף חלב ,(חלב אורז,חלב סויה, או חלב שקדים ). הטבילה צריכה להיות מהירה (לקבלת לחות בלבד,לדאוג שהבסקוויטים רק יירטבו אך לא יתפוררו). להניח את הבסקויטים הלחים בתבנית אפיה, שכבה אחת בצפיפות, רבה.(ללא מרווחים,זה ליד זה). על הגז,מכינים קרם גנאש:בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה פרווה,עד לסף רתיחה ומכבים את האש, מוסיפים לסיר עם השמנת החמימה,כוס וחצי קוביות שוקולד-מריר פרווה, ולערבב בכף,עד לקבלת קרם אחיד, ויוצקים מחצית מהכמות החמימה,של הקרם, מעל שכבת הבסקוויטים שבתבנית . כעת מסדרים מעל השוקולד שבתבנית ,עוד שכבת בסקוויטים . (טבולים בנס-קפה,ולחים,לסדר אותם כמו קודם,זה ליד זה בצפיפות.) במיקסר מקציפים לקרם: 1חבילת פודינג 1כוס חלב סויה/שקדים, 1 כוס שמנת מתוקה פרווה, יוצקים מחצית מהכמות של קרם פודינג,על הבסקויטים,ליישר ולמרוח בעזרת מרית, או כף, ולסדר מעל הפודינג,עוד שכבת בסקוויטים לחים בצפיפות רבה. ושוב יוצקים את שאר קרם השוקולד,מעליו מסדרים בסקוויטים ושוב יוצקים את שאר הפודינג. מעל הפודינג מגוררים שוקולד מריר שיכסה את רוב הפודינג,ולפזר גם אגוזים קצוצים. אם רוצים עוגה חגיגית יותר:אפשר לקשט בפירות יער/ דובדבנים,ואפשר בינהם לפזר "שלג" -של פתיתי-קוקוס, שומרים כול הלילה במקרר להתייצבות מרקם העוגה,ובבוקר למחרת, מתחילים לחגוג.
 

daimond1

New member
בעבר עשיתי אירוח שישי חלבי

תפריט חלבי לדוגמא: סלטים: סלט טונה סלט ירקות סלט כרוב וגזר אפשרי פלטת גבינות סלט עגבניות כרובית מטוגנת עיקרי: פסטה/רביולי/ניוקי ברטבים שונים:שמנת פסטו, שמנת בטטה, שמנת פטריות, עגבניות מיובשות של חברת "פרג". חצ'פורי עם גבינות ופלפלים / גבינות וביצה / ירקות פשטידות שונות בקישור הזה יש דוגמא נוספת לתפריט חלבי שהכנתי: אירוח
 

shron17

New member
daimond1 -במתכון האירוח:עגבניות שמנת ו -,,

ו-עשבי- תיבול , האם יש טעות ברכיבים? (למרות שקראתי פעמיים, לא מצאתי במתכון את השמנת) . אגב התמונה נהדרת ,וכול שאר המתכונים שלך נראים מעולים, עשית לי חשק להכין, יקירה, אשמח אם תוכלי לבדוק בבקשה,שבמתכון ,עגבניות שמנת ועשבי-תיבול, הכול רשום כפי שצריך,ואת כמות השמנת שיש צורך להוסיף. בתודה מראש, שרון.
 

daimond1

New member
נכון, זה נשמט

צריך 1 שמנת חמוצה (200 גרם). להוסיף לבלילה של הגבינה הבולגרית והביצים. תודה רבה ובתיאבון!
 
למעלה