חמין צעד צעד
4 בצלים קצוצים דק 12 תפוחי אדמה חתוכים לשמיניות 3/4 קילו שעועית לבנה ואדומה 1/2 1 קילו בשר 1 קילו רגל עגל 1/2 קילו גריסים או חיטה 12 ביצים כף מלח כפית פלפל שחור 8 שיני שום כתושות 2 שקיות אבקת רוטב צלי כף גדושה אבקת מרק עוף 1/4 כוס שנן לטיגון מחממים את השמן שופכים פנימה את הבצל עד שנהיה שקוף מוסיפים את הפלפל השחור מוסיפים את השום תוך בחישה מוסיפים את המלח ואת שקיות רוטב צלי מוסיפים כף אבקת מרק עוף והכל תוך בחישה מוסיפים 3 כוסות מים תוך בחישה כאשר הנוזלים רותחים מורידים את הלהבה לאש קטנה בנתיים מסדרחם בתחתית הסיר את תפוחי האדמה מעל תפוחי האדמה שופכים את השעועית ומפזרים הייטב על השעועית שופכים חצי מהבצל והתבלינים אשר בישלנו ומפזרים הומגני על השעועית ועכשיו שמים את הבשר גאשר בשר הבקר בהייקף ועצמות הרגל במרכז שוטפים הייטב את הגריסים (או החיטה) ומפזרים מלמעלה יש להקפיד להשאיר את גובה הגריסים כ3 ס"מ מקצה הסיר מכוון שבזמן הבישול הגריסים תופסים נפח. על הגריסים שופכים את החצי השני של הבצל המטוגן ומפזרים עושים שקע עם כף ולכל שקע מכניסים ביצה קשה אשר בושלה קודם מוסיפים מים עד גובה הגריסים מניחים על הכיריים עד אשר המים רותחים למספר דקות ומורידים את הקצף מלמעלה מורידים לאש קטנה ונותנים לסיר להתבשל כשעתיים לאחר שעתיים מעבירים לתנור במום של 100 מעלות עד לפני הארוחה בתמונה הבצל לפני הקיצוץ
4 בצלים קצוצים דק 12 תפוחי אדמה חתוכים לשמיניות 3/4 קילו שעועית לבנה ואדומה 1/2 1 קילו בשר 1 קילו רגל עגל 1/2 קילו גריסים או חיטה 12 ביצים כף מלח כפית פלפל שחור 8 שיני שום כתושות 2 שקיות אבקת רוטב צלי כף גדושה אבקת מרק עוף 1/4 כוס שנן לטיגון מחממים את השמן שופכים פנימה את הבצל עד שנהיה שקוף מוסיפים את הפלפל השחור מוסיפים את השום תוך בחישה מוסיפים את המלח ואת שקיות רוטב צלי מוסיפים כף אבקת מרק עוף והכל תוך בחישה מוסיפים 3 כוסות מים תוך בחישה כאשר הנוזלים רותחים מורידים את הלהבה לאש קטנה בנתיים מסדרחם בתחתית הסיר את תפוחי האדמה מעל תפוחי האדמה שופכים את השעועית ומפזרים הייטב על השעועית שופכים חצי מהבצל והתבלינים אשר בישלנו ומפזרים הומגני על השעועית ועכשיו שמים את הבשר גאשר בשר הבקר בהייקף ועצמות הרגל במרכז שוטפים הייטב את הגריסים (או החיטה) ומפזרים מלמעלה יש להקפיד להשאיר את גובה הגריסים כ3 ס"מ מקצה הסיר מכוון שבזמן הבישול הגריסים תופסים נפח. על הגריסים שופכים את החצי השני של הבצל המטוגן ומפזרים עושים שקע עם כף ולכל שקע מכניסים ביצה קשה אשר בושלה קודם מוסיפים מים עד גובה הגריסים מניחים על הכיריים עד אשר המים רותחים למספר דקות ומורידים את הקצף מלמעלה מורידים לאש קטנה ונותנים לסיר להתבשל כשעתיים לאחר שעתיים מעבירים לתנור במום של 100 מעלות עד לפני הארוחה בתמונה הבצל לפני הקיצוץ