מאפינס שוקולד טעימים להפליא!!!
100 גרם חמאה(חבילה) 50 גרם מרגרינה להפשיר בערך שעתיים לפני ההכנה עד שהם רכות. מקציפים בדרגה גבוהה במיקסר עם 2\1 1 כוסות סוכר בערך 5 דקות עד לקבלת קרם חלק. להחליש את המיקסר ולהוסיף 3
ביצים אבל בהדרגה אחת אחרי השנייה, לאחר מכן מוסיפים 2 גביעי
יוגורט רגיל לא משנה מה כמות ה-%. בצלחת נפרדת מערבבים 2 כוסות קמח אוסם עם שלוש כפות קקאו לשפוך לתערובת ולהקציף מעט, עכשיו התערובת לא אמורה להיות נוזלית כמו עוגה אלה סמיכה אז אם היא יותר מדיי סמיכה תוך כדי ערבול להוסיף 3\1 כוס חלב
. יוצקים לתבניות מאפינס שמרופדות בניירות מתאימים (מס' 4 או 5) כשליש מהגובה מפזרים מעט שוקולד צ'יפס מעל ומערבבים קלות שהבלילה תכסה אותם. אני אישית חותכת שוקולד פרה מריר לקוביות
קטנות הרבה יותר טעים. אז בהצלחה לכן בננות שלי ושוב אם יש שאלות אני פה.