האם בטוח להניח ריצוף קרמיקה במטבח ולא גרניט פורצלן

חופית882

New member
האם בטוח להניח ריצוף קרמיקה במטבח ולא גרניט פורצלן

או שלא ניקח את הסיכון בכלל?
 

גלמיש1

New member
אם זה מחברה איכותית - אין הבדל משמעותי בין שני המוצרים.

קרמיקה ופורצלן די אקוויבלנטים מבחינת עמידות.
 

חופית882

New member
מדובר בקרמיקה תוצרת ספרד של עמודי שלמה

כשביקשתי את שם היצרן - המוכר טען כי 'עמודי שלמה' הם אלה שמייצרים את האריח, אני בספק, נראה לי שהתכוון שהם הזמינו את האריח.
בכל אופן, סירב להגיד את שם היצרן.
 

מרי פופ

New member
גרספניה חברה מצויינת, יחד עם זאת יש לדעת שההבדל בין

קרמיקה לגרניט הוא בזה שאם משהו נופל ואריח מקבל מכה, הוא מגיב בקרמיקה הרבה פחות טוב והוא יותר פריך ורגיש (פחות חזק). הציפוי שלו עלול להסדק או שיהיה חור ומתחת יש קרמיקה ולא את אותו החומר במו בפורצלן, כך שהתוצאה פחות יפה.
מעבר לזה אין משמעות ואם האריח יוצר עבור רצפה ע"י חברה כמו גרספניה, הוא אמור להיות איכותי מספיק לריצוף..
 

חופית882

New member
תודה תמי, אני חוששת שאולי לא כדאי לרצף מטבח עם האריח הזה

אגב, מדובר באריח מהשרשור השני שענית לי - שריצפת איתו מקלחת.
הוא ממש יפה בעיניי, אבל אולי עדיף גרניט פורצלן.
 
למעלה