שיש למטבח

יעל ו4

New member
שיש למטבח

שלום מרי פופ וכולם!

1. איפה נראה לכם שיש לבצע את החיתוך של השיש כך שלא יהיה בולט?
מצ"ב תוכנית..(שיש מסומן בצהוב, עוצר מים, אם זה משנה=)באדום)

2. האם נשמע לכם הגיוני שאיש השיש לוקח אליו את הכיור ומחזיר כשיבוא להרכיב שיש? זה איש שיש של חברת המטבחים. לא מכירה אותו וחוששת שהכיור יפגע ?

אשמח לתשובה בהקדם..קצת בלחץ..

תודה רבה!

תודה,
 

מרי פופ

New member
החיתוך של השיש נעשה לפי חישוב של חסכון בפלטות על מנת שלא

לשלם סתם. פלטה היא בגודל של כ 140/300 (טיפה יותר בגרושים), אז החיתוך והחיבור הוא לפי המידות הלל, מתוך כוונה להוציא ממנה כמה שיותר כיסוי.
 

יעל ו4

New member
תשובה

תודה מרי פופ המקסימה.

ביקשתי חיתוך מאיש השיש כפי שרואים באופציה מס 1 (חיתוך מסומן בכתום מקווקו)
הוא טען שבצורה הזו, ברגע שנשענים על הדלפק שהוא רחב (95 סמ שיש בערך)
זה יכול להרים את כל חתיכת השיש הזו ואסור לו לפי הכללים.
לכן דורש לבצע חיתוך כמו שרואים באופציה מס 2

אשמח לדעתכם האם צודק

ואם לא יודעים את הכלל הזה- אז שמחה לתרום לפורום המהמם הזה:)
 
למעלה