80 זה גודל סביר בהחלט לדלפק אכילה.
ולכן הייתי מעניקה את 4 הסנטימ. ממנו לטובת המרחב מימינו. האיזור שבתוך ה - ח של הארונות הוא האיזור הכי עמוס בעבודה/תעבורה במטבח הזה, ומרווח של 123 סמ. ממש לא מספיק כאשר מצד אחד יושבים , מצד שני פותחים מגירה ובתווך עוד עומדים לשטוף כלים.
היות שהדלפק ממוקם בתוך המטבח צריך גם פחות מקום עליו כדי להניח עליו סירים וכו. ואפשר להניח אותם בהמשכו, באיזור הלא מאוייש. ככה ש 80 סמ. יספיקו.
כמובן שאם יש מקום להרחיב את הדלפק שמאלה אז סבבה.
 
הערה אחרת - לגבי הארון שמתחת להמשך הדלפק - כתבתם שהארון פתוח עד הפינה, אבל בעצם אין אליו גישה. ואולם מהצד השני שלו יש דוקא גישה , ושם חסמתם אותה עם נישת מדפים. לשים שם "מדפי בר" ככל שאני מבינה מדובר בבקבוקים וגביעים ודברים שלא רוצים להיות בקרבת רגליים וברכיים, בפרט כשהמפגש הזה קורה מתחת לשולחן.
או במילים אחרות - תכנון טוב ינצל את הצד הפתוח לטובת גישה חופשית לארון שמתחת לשיש, לכל עומקו. אפשר לעשות שם מגירות עמוקות או סלסלות מזווה וכו...
 
ראה סקיצה: תכלת - מגירות עמוקות נפתחות החוצה. בסגול - מגירות נפתחות פנימה למטבח. באדום אפשר להשאיר את הנישה...אם כי כאמור לא מומלץ.