רב הכיורים הכפולים שאני מכירה של בלנקו או אקווטופ מתאימים
לארונות עד רוחב 90 ס"מ.
בכיורים עם חלוקה שווה בגודל הכיורים פתח כל כיור נטו עד רוחב 40 ס"מ.
יש כאלו עם חלוקה לא שווה ברוחבהכיורים כלומר כיור אחד נניח 47 ס"מ וכיור שני 32 ס"מ )
בכל מקרה, רוחב הארון הנדרש עד 85-90 בכיורים הנ"ל. לא מכירה גדולים יותר אולי יש.
סביר להניח שכיורים אלו יספיקו כי את מקבלת נטו כיור בין 70-80 ס"מ(תלוי בכיור) לעומת 56 ס"מ רגיל (שמשמש לבשרי וחלב למי שלא מפריד.. כמובן שיש כיורים בודדים רחבים יותר )
עם זאת, מאחר ואיו לי נסיון או לקוחות עם כיור כזה לא יכולה לומר מה מומלץ ועד כמה יעיל (והאם עדיף כיור כפול או 2 נפרדים מלבד זאת שכיור כפול יותר יעיל מבחינת פתח הארון)
לא מזמן היה דיון על זה בפורום בהקשר של ברז אחד או שניים והיו כל מיני דעות נדמה לי לגבי כיור כפול או לא.. אנסה לחפש.