תפוחי אדמה ובצל במקרר..טעות בריאותית ותזונתית
תפוחי האדמה הופכים את העמילן שבהם לסוכרים...מעבר לזה שזה פחות בריא, זה גם פחות טעים..מחקרים גם טוענים שבמקרר , תפוח האדמה מפריש חומרים מסרטנים והופך למסוכן לבריאות.
בצל במקרר הופך להיות עבש ורטוב במהירות.
אז בטח יכתבו לי פה...אנחנו שנים מחזיקים במקרר ולא קורה כלום.....אז שכל אחד יעשה מה שברצונו...אבל אלה העובדות.
גם עגבניות מאבדות מטעמן במקרר, למרות שמבחינה בריאותית אין בעייה, אבל עדיין עדיף להחזיק בקערה יפה על השיש או השולחן, גם טעים יותר, וגם מוסיף יופי למטבח.