120 באחסון של מגירות מתחת לשיש, שהינו האחסון הכי
משמעותי לכלים או נשלפים למזווה.
הבילט אין היה צריך להיות ליד המקרר. אבל למיטב זכרוני, זה נאמר פה כבר המון פעמים ואתם חששתם רק למקום ע"ג השיש. אז יש לכם שיש מאוד גדול ויפה, אבל איפה תשימו את כל הצלחות, הכוסות, הקערות, המגשים, הסירים המחבתות, הפלסטיקים, מגבות מטבח, ניילונים ומוצרי אפיה, תבלינים ואיפה יהיו על מוצרי המזון היבשים שאמורים להיות מאוחסנים במטבח?
הלוואי ויכולתי לעזור, אבל לא יודעת איך.