על שניצלים וקולט אדים...

על שניצלים וקולט אדים...

הי,
התכנון כרגע הוא מטבח ח.
צלע ארוכה אחת עם חלון ובה כיור ממורכז, צלע ארוכה ממול עם ארונות גבוהים, ובצלע אמצעית כיריים.
הבעיה שמה שקראתי (בעיקר בפורומים) קולט אדים לא באמת יכול להתמודד עם ריח טיגון שניצלים.
ממש מתבאסת להזיז את הכיריים לעונש בפינה כדי להנות מקירבה לחלון. או להזיז את הכיור ממרכז הצלע כדי שהוא והכיריים יתחלקו שווה בשטח.
יש פתרון שאני לא חושבת עליו?
 

מרי פופ

New member
אני דווקא מכירה קולטים שעובדים מצוין

אבל כמובן שאי אפשר בלי תכנית, המפקדת!
 
תוכנית - אז תוכנית!

זה תכנון סכמטי שהכנתי על סמך מה שתוכנן ברגבה.
חשוב לדעת שבצלע הכיור יש חלון 180.
בצלע הקצרה האמצעית - זה קיר משותף לדו, ולכן מוגבלים ביכולת לשים משהו על הקיר הזה.
מאודדדד אשמח לתובנות.
 
המממ....

שני חלונות בסלון, אבל לא נראה לי שנכון לבנות עליהם לאיוורור. הייתי שמחה למשהו יותר נקודתי ועוצמתי באזור הבישולים.
 
למעלה