מפקדת הערוגה
New member
על שניצלים וקולט אדים...
הי,
התכנון כרגע הוא מטבח ח.
צלע ארוכה אחת עם חלון ובה כיור ממורכז, צלע ארוכה ממול עם ארונות גבוהים, ובצלע אמצעית כיריים.
הבעיה שמה שקראתי (בעיקר בפורומים) קולט אדים לא באמת יכול להתמודד עם ריח טיגון שניצלים.
ממש מתבאסת להזיז את הכיריים לעונש בפינה כדי להנות מקירבה לחלון. או להזיז את הכיור ממרכז הצלע כדי שהוא והכיריים יתחלקו שווה בשטח.
יש פתרון שאני לא חושבת עליו?
הי,
התכנון כרגע הוא מטבח ח.
צלע ארוכה אחת עם חלון ובה כיור ממורכז, צלע ארוכה ממול עם ארונות גבוהים, ובצלע אמצעית כיריים.
הבעיה שמה שקראתי (בעיקר בפורומים) קולט אדים לא באמת יכול להתמודד עם ריח טיגון שניצלים.
ממש מתבאסת להזיז את הכיריים לעונש בפינה כדי להנות מקירבה לחלון. או להזיז את הכיור ממרכז הצלע כדי שהוא והכיריים יתחלקו שווה בשטח.
יש פתרון שאני לא חושבת עליו?