גודל משטח שולחן במטבח

גודל משטח שולחן במטבח

הי,
נכנסנו לדירה חדשה ואנחנו עושים בה שינויים מינוריים.
המטבח ישאר כמו שהוא מבחינה מבנית, אנחנו רק רוצים להגדיל משמעותית את משטח האכילה שהיה קטן מאד . הארוחות המשותפות הן סביב השולחן הזה ולא סביב פינת האוכל.
שירטטתי בכלים הפרימיטיביים שיש לי במחשב את מבנה ומימדי אזור השולחן (השתדלתי שיצא ברור, מקווה שהצלחתי). כרגע משורטט בוצ'ר בגודל 100X210 ס"מ, כש כ- 65X45 ס"מ ממנו הם יחידת מגירות. גובה הבוצ'ר הוא גובה רגיל, לא גובה בר/שיש והוא צמוד למזנון גבוה ברוחב 80 ס"מ ובגובה של כ- 190 ס"מ.
השולחן צריך להכיל 7 אוכלים באופן יומיומי לארוחה אחת משותפת לפחות.
אנחנו מתלבטים אם זה הגודל האידיאלי עבורינו/ ביחס לחלל ואם כדאי להגדיל עוד קצת? רוצים תחושה מאווררת, אבל שיהיה נוח ונעים לשבת.
נשמח ונודה לתובנות חכמי/ות הפורום :)
(המקרר, אם רלוונטי, נמצא בצלע הימנית, צמוד לקיר המודגש)

 

מרי פופ

New member
אפשר להגדיל ב 10 ס"מ את מימד ה 100 ואת האורך ל 220 ואז

יכנסו גם 8 סועדים...
המעברים שהשארתם, 145/165 ו 150 מרווחים ביותר ואפשר לצמצמם בלי לפגום בתחושת המרחב.
 
למעלה