אניאניאניאני4
New member
גודל אי במטבח
אז עכשיו תורי
אחרי המון זמן שאני קוראת ומחכימה, אשמח לעזרתכם..
מצורפת תכנית של כל הדירה ללא המטבח (את הדלת של שירותי האורחים הזזנו,הזזנו את פינת האוכל,והוספנו כיור נטילת ידיים-כל זה מופיע בקובץ של המטבח בתוך התכנית), ועוד קובץ של המטבח בתוך התכנית שאני שרטטתי (הקבלן לא נותן לנו את תכנית המטבח בתוך תכנית הדירה..)
ישנו גם קובץ של המטבח בלבד(לא בתוך התכנית) תלת מימד
בגדול- הארונות הסגולים בגובה 1.85, המגרות התכלת הן מתחת לאי.(אי בגובה שיש) בשרטוט השתדלתי לשמור על הפרופורציות עד כמה שניתן.
השאלה העיקרית היא לגבי האי.
השאיפה שלי שיהיו 4 מקומות ישיבה באי. אם לא תהיה ברירה נסתפק ב3, אבל מעדיפים 4. מצד שני- אני רוצה כמה שיותר מקום אחסון. בתכנון המקורי עם חברת המטבחים האי היה ארוך יותר, וצורת הישיבה היתה אחרת. ואז נכנסו 2 יחידות של מגרות ברוחב 80. אבל בשביל לאפשר מעבר נח מצד ימין של המטבח (ליד הכיורים) הקטנו את האי.
בשרטוט ציירתי 5 מקומות, אבל לא נראה לי שנכנסים שם באמת 5. כי בפינה לא באמת יכולים שבת שני אנשים. נכון?
איזה אורך כדאי לעשות את האי, ואיזה גודל את המגרות כך שיהיה איזון בין כל הפרמטרים הבאים:
-כמה שיותר מקום אחסון, (כלומר- אם לא משמש לישיבה-שישמש לאחסון. שלא יהיה מבוזבז)
- עדיף מאוד 4 מקומות ישיבה
- מעבר נח מצד ימין למטבח
- שני אנשים יוכלו להכין אוכל בנוחות אחד ליד השני על האי. (אוהבים לבשל יחד. רוצים שתהיה אפשרות גם אחד מול השני וגם אחד ליד השני)
-עדיף מאוד ישיבה משפחתית: לא בשורה אחת.
התחושה שלי היא שבמצב הנוכחי מצד אחד לא נכנסים 5 מקומות, מצד שני זה יותר ממה ש4 מקומות צריכים ולכן השטח מבוזבז. אני צודקת?
תודה על הקדשת הזמן!
אז עכשיו תורי
אחרי המון זמן שאני קוראת ומחכימה, אשמח לעזרתכם..
מצורפת תכנית של כל הדירה ללא המטבח (את הדלת של שירותי האורחים הזזנו,הזזנו את פינת האוכל,והוספנו כיור נטילת ידיים-כל זה מופיע בקובץ של המטבח בתוך התכנית), ועוד קובץ של המטבח בתוך התכנית שאני שרטטתי (הקבלן לא נותן לנו את תכנית המטבח בתוך תכנית הדירה..)
ישנו גם קובץ של המטבח בלבד(לא בתוך התכנית) תלת מימד
בגדול- הארונות הסגולים בגובה 1.85, המגרות התכלת הן מתחת לאי.(אי בגובה שיש) בשרטוט השתדלתי לשמור על הפרופורציות עד כמה שניתן.
השאלה העיקרית היא לגבי האי.
השאיפה שלי שיהיו 4 מקומות ישיבה באי. אם לא תהיה ברירה נסתפק ב3, אבל מעדיפים 4. מצד שני- אני רוצה כמה שיותר מקום אחסון. בתכנון המקורי עם חברת המטבחים האי היה ארוך יותר, וצורת הישיבה היתה אחרת. ואז נכנסו 2 יחידות של מגרות ברוחב 80. אבל בשביל לאפשר מעבר נח מצד ימין של המטבח (ליד הכיורים) הקטנו את האי.
בשרטוט ציירתי 5 מקומות, אבל לא נראה לי שנכנסים שם באמת 5. כי בפינה לא באמת יכולים שבת שני אנשים. נכון?
איזה אורך כדאי לעשות את האי, ואיזה גודל את המגרות כך שיהיה איזון בין כל הפרמטרים הבאים:
-כמה שיותר מקום אחסון, (כלומר- אם לא משמש לישיבה-שישמש לאחסון. שלא יהיה מבוזבז)
- עדיף מאוד 4 מקומות ישיבה
- מעבר נח מצד ימין למטבח
- שני אנשים יוכלו להכין אוכל בנוחות אחד ליד השני על האי. (אוהבים לבשל יחד. רוצים שתהיה אפשרות גם אחד מול השני וגם אחד ליד השני)
-עדיף מאוד ישיבה משפחתית: לא בשורה אחת.
התחושה שלי היא שבמצב הנוכחי מצד אחד לא נכנסים 5 מקומות, מצד שני זה יותר ממה ש4 מקומות צריכים ולכן השטח מבוזבז. אני צודקת?
תודה על הקדשת הזמן!