והצטרפת לתפוז בפברואר 2016 במיוחד כדי לפרסם לנו את זה?...
לא רוצה לצאת פוץ, אבל מעדיף כנות. אמת בפרסום. הוגנות ושקיפות.
אולי
תציג את עצמך, מי אתה, למה אתה, מתי אתה ואיך אתה ומדוע אתה מגיב פה לראשונה דווקא בהקשר של המאפיה הזו, ואיך הגעת ב
"מקרה" למאפיה הנ"ל ברשת?...
אפשר להיות כן וגם אולי אפילו לפרסם פה בכיף או להודיע שיש (מניח שבאישור המנהלים), רק שלא לעשות את זה בהקפה ובהסוואה.
בכל אופן, אני מעודד יזמות. אז שיהיה לכם המון בהצלחה חברים (באמת, מכל הלב).
ואם כבר אז הערה קונקרטית - כל התשבוחות וההלל שכתבתם על העוגיות שלכם והמרכיבים שלהם, "מעולה למעיים, למערכת העיכול ולסילוק רעלים", "לחיזוק הפרווה, העצמות והשרירים", "משפר ריח פה, שומר על העור והפרווה וטוב לכליות", "מצויין לעיכול, מפחית גזים וריח רע"...
אז כל ההצהרות הללו מגובות במידע מחקרי? תוכל לספק ביסוסים לנ"ל?
תוכל לספר לי מה עומד מאחורי הרעיון של סילוק רעלים ומהם רעלים? איך מרכיב X מעולה למעיים ולאיזה חלק בהם בדיוק או לכל המעיים? איך מרכיב Y משפר ריח פה או טוב לכליות?
הצהרות מופרכות. אם אתה לא מבין באילו הצהרות אתה מתעסק, אולי כדאי שתמנע מהן.
ובאותו עניין, אני בעד לעשות בבית. יותר זול ואמיתי ובריא. בלי הצהרות.
הנה מתכונים קלים ופשוטים,
לא לעצלנים ולכאלו שאוהבים את הכלבים שלהם באמת ורוצים לדעת מה בדיוק יש בעוגיות שלהם (כי הם אלו ששמים אותם שם):
מתכון חביב (הייתי מוותר על האבקת מרק עוף, זה בעיקר מונוסודיום גלוטומאט).
מתכון של גיל חובב.
אפשר למצוא ברשת עוד אינסוף מתכונים.
ואגב,
יש לכם גם מתחרים