מישהו מכיר את גרגירי התירס הקפוא של מותג רמי לוי/פרי גליל?

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, מצאתי! מבחן הירקות הקפואים: מהו המותג הכי טעים? 20.11

https://www.mako.co.il/news-channel...cmid=46c75d765e98e610VgnVCM200000650a10acRCRD
(מקווה שהקישור יעבוד)
&nbsp
הטועמים דירגו את שופרסל ראשון, סנפרוסט שני ורמי לוי שלישי. מעניין... אולי שופרסל החליפו יצרן מאז? (את החבילה שזרקתי קניתי לפני כמה שנים) כך או כך, אני לא מתכוונת לתת להם עוד הזדמנות בשלב זה. אם רמי לוי הגיע אחרון, נראה לי שאמשיך לדבוק בסנפרוסט, ככה אני יודעת מה אני מקבלת. יקר יותר (גם במבצעים
) אבל לא יקר יותר מלזרוק שקית שלמה לפח...
 

dino_din

New member
בגרגירי תירס

סנפרוסט ברמה אחת מעל פרי גליל.
יצא לנו כמה פעמים לקנות פעם את אלו ופעם את אלו ותמיד סנפרוסט היו יותר טובים מפרי גליל.
&nbsp
 

trilliane

Well-known member
מנהל
מישהו מכיר את גרגירי התירס הקפוא של מותג רמי לוי/פרי גליל?

המחיר ממש זול, השאלה איך הטעם. תירס הוא הירק היחיד שבו חשוב לי היצרן כי יש הבדלים מהותיים בזן. אני אוהבת את התירס (הרגיל) של סנפרוסט, ובפעם היחידה שניסיתי מותג מתחרה (שופרסל, לא זוכרת מי ייצר להם) זה היה זן דוחה (גרגירים קשים, גדולים וכהים יותר, צהוב-כתמתם ולא צהוב בהיר), ממש בלתי אכיל מבחינתי, בסוף זרקתי את השקית לפח... ומאז חששתי לנסות את המתחרים.

גיגלתי קצת וגיליתי שלפני עשור פרי גליל שיווקו תירס מזן "גרין ג'יינט" וטענו שהם היחידים בישראל. זה זן אני מכירה מקופסאות שימורים מיובאות בשם זה וזה התירס המוצלח היחיד שטעמתי מקופסאות שימורים בארץ (אבל כבר שנים לא קניתי שימורי תירס). לא יודעת אם זה עדיין תקף או רלוונטי.

בקיצור, מישהו מכיר ויכול להעיד איך התירס הזה לעומת סנפרוסט?
 
למעלה