המחיר ממש זול, השאלה איך הטעם. תירס הוא הירק היחיד שבו חשוב לי היצרן כי יש הבדלים מהותיים בזן. אני אוהבת את התירס (הרגיל) של סנפרוסט, ובפעם היחידה שניסיתי מותג מתחרה (שופרסל, לא זוכרת מי ייצר להם) זה היה זן דוחה (גרגירים קשים, גדולים וכהים יותר, צהוב-כתמתם ולא צהוב בהיר), ממש בלתי אכיל מבחינתי, בסוף זרקתי את השקית לפח... ומאז חששתי לנסות את המתחרים.
גיגלתי קצת וגיליתי ש
לפני עשור פרי גליל שיווקו תירס מזן "גרין ג'יינט" וטענו שהם היחידים בישראל. זה זן אני מכירה מקופסאות שימורים מיובאות בשם זה וזה התירס המוצלח היחיד שטעמתי מקופסאות שימורים בארץ (אבל כבר שנים לא קניתי שימורי תירס). לא יודעת אם זה עדיין תקף או רלוונטי.
בקיצור, מישהו מכיר ויכול להעיד איך התירס הזה לעומת סנפרוסט?
צרכנות >>