תקשיב זה לא תקין שאבא שלך נותן לך ארוחה אחת ביום זה ממש אסור!!!תקשיב באמת אני יודעת שמדובר על אבא שלך אבל הוא צריך לתת לך שלוש ארוחות לא אחת ובטח לא במצב הזה תדבר עם מישהו שידבר איתו זה לא טוב זה לא בריא לגוף עזוב את זה ארוחה אחת ביום זה כלום לעומת מה שאנשים בגילך צריכים לאכול ולא משנה כמה תגיד שאתה אוכל בארוחה הזאת זה חייב להיות שלושה ארוחות מלאת ובבקשה תגיד למישהו תעשה עם זה משהו אולי אפילו לשכור דירה אתה לא יכול לחיות איתם יותר אני קוראת את הפוסטים שלך מלא זמן ואני בהלם תנסה לדבר עם הרווחה אולי יהיה להם פתרון או תדבר עם אלו מתל השומר שיקדמו אותך בתור כי במצב כזה לא נראלי הם יישארו אדישים אני פשוט אומרת להתקשר אליהם מקווה שתקבל את התשובות מהר ותצא מהבית זה יעשה לך רק טוב ולכל מקום קשה לי לראות אותך סובל וכל מקום או יותר נכון כמעט כל מקום אחר יעשה לך טוב מאשר שם.חבל שזה לא אפשרי שתגור עם סבתא שלך אבל זה מובן למה.
אולי תנסה לדבר עם סבתא שאולי היא תוכל לעזור לך לשכור דירה אפילו לשכנע להגיע למן עצמאות כזאת?

ולא לאכול שבוע זה ממש לא מומלץ אתה ממש לא בריא ובטח שלא שומר על המשקל,
קודם כל הוא צונח ואתה מוריד וארוחה ביום לא תאזן או תשלים או תשמור על זה וואט אבר על המשקל שלך זה ממש לא בריא לגוף זה מכניס אותו למצב סכנה וחוסר מזון תמידי וזה פוגע בגוף תשאל כל אחד כל רופא (במקרה זה היה העבודה של הבגרות שלי בספורט ביב)

אתה חייב לעוף משם.
וד"א,קצת עידוד מעט מאוד אנשים מתים מהשמנה וגם זה לא בדיוק זה מתחלק לקטגוריות בתוך זה.

ההמלצה שלי לנסות לעבור מהבית שלי ממש כמו פסח לצאת מהעבדות לחירות
אתה צריך לצאת אל החופש שלך אל החירות שלך אתה לא אסיר (ותתפלא גם הם מקבלים שלוש ארוחות) בכל מקרה הבת לאן אני חותרת לדעתי זה לא טוב המצב שלך שאתה נמצא שם בבית הזה ושמונעים ממך לאכול זה זכות בסיסית של כל אדם לא משנה מה לא משנה כלום גם אם לאדם יש משקך עודף.
אוטיזם, אספרגר ו-PDD >>