"שיטת השקשוקה" דו קיום נוסח חיפה. חומוס ולצ'ו המוגשים יחד

  • פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

ה ש מ ש

New member
מאיפה המחשבה שמדובר בלצו?

הלצו דומה מאד למטבוחה ובמידה מסוימת לסלט טורקי כשההבדל הוא שסלט טורקי פשוט מאותם חומרי גלם רק שמבושלים הרבה יותר.הלצו מבושל הרבה פחות.

כבר לפני שנים כל מי שהשיג את הטיובות של הפלפל ההונגרי הוסיף אותם לחומוס.ניתן לאכול אותו עם כל דבר בדומה לקטשופ רק שאינו מתוק.כך גם לגבי הפיסטה שהוא מעין סחוג הונגרי ללא הגוזברה.
החידוש יהיה אם מישהוא יוסיף חומוס בממרח או בגרגרים לגולש.לפחות נדע אם זה אכיל.
 

ladybug4NLP

Active member
אצל אמי ז"ל (וגם אצלי) לצ'ו זה בצל, עגבניות, פלפלים ואורז

שום ביצים שהם לדעתי שקשוקה

ומטבוחה זה כמ כל הירקות +רסק אבל די טחון

כולם טעימים, כולם טובים וכל אחד יבשל ויאכל מה טוב לו

דרך אגב, האורז מתבשל אמלנו ללא מים בכלל רק מהמיץ שניגר מהירקות ובתחתית זה קצת שרוף וזה כל הכיף.
 
למעלה