מסה או More is Less

ננה f

New member
יוזרית שולחת מייל עם קישור להבהרה

ענת - שקט ! תתנהגי יפה.
 

Forum User

New member
../images/Emo2.gif איך אני אמורה לעבוד עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חרגתן אותי!
 

ברוזונת

New member
../images/Emo24.gif לפחות הסיום היה מתוק

בראשונות בהחלט שיחקתן אותה עם מנות מעולות.. דווקא העיקרית מפליאה אותי.. יכול להיות ששינו בה משהו?
שיהיה המון בהצלחה עם החזרה לעבודה.. לפחות הרווחת יום קצר וסופ"ש ארוך
ענקית לך ולפיצקולית
 

anatc

New member
אין לי מושג איך אני עושה את זה ../images/Emo4.gif

יצא טוב שהיום הראשון הוא חצי יום ואח"כ סופ"ש. אני כבר מתגעגעת אליה... לא יודעת לגבי העיקרית אבל גם החברה שטעמה לא אהבה בכלל
בחזרה
 

zoi האחת

New member
אנחנו יצאנו ממסה

עם תחושה שכדאי לדבוק במנות הראשונות.. העיקריות הרבה פחות מרשימות.
 

neta2

New member
../images/Emo6.gif אחרי שהפלאת בניסוח מושלם

לארוחה נהדרת יש בכלל מה להוסיף? אני רק מקווה שהזוג שישב לידנו, לא נבהל מתוכן שיחתנו שגלשה מפה לשם לעניינים חמים ומשעשעים
היה טעים, ואכן חסר. האנטריקוט 60 שניות, בדיעבד, לא לטעמי. כלומר, היה טעים אך במחשבה לאחור מצטערת שאכלתי דווקא את זה. אין ספק שהשוקלד בסוף עשה לי את כל החוויה איתכן למשהו באמת מיוחד, רק חבל שלקינוח קינוח חטפתי אותה בארלוזרוב ר"ג בפנים
ניחא. ביקורת מעולה מחברה נפלאה. אוהבתותך.
 

רומי 007

New member
כמה מילים ממני

שלום לכולם. לאכול עם ענת ונטע זו חויה בפני עצמה ולכן גם סתם כוס קפה מספקים את הסחורה. אבל המסעדה באמת נובורישית כפי שענת הגדירה ולא תאמנו בינינו. המון כסף שהוצא על המון עיצוב ולא בטעם. אין לי בעיה עם קהל ערסי וקהל עממי - להפך, כפי יעידו מכירי אולפ עם קהל ערסי נובורישי יש לי בעיה. המקום פשוט לא נעם. העיצוב המוגזם, המון הפלצניות - במנת הדג של ענת ספרתי כ-20 טעמים ולא 10 כפי שכתבה. בדיוק לילה קודם ראיתי תוכנית בערוץ החיים הטובים עם השף גורדון רמזי ומבקר חשוב ממשלן הצרפתי שבדיוק דברו על הנקודה הזו: כשהמרכיבים מעולים לא צריך להכביר טעמים. כשהגיע מנהל המשמרת לשולחן כבר היינו בקינוחים. הוא תחקר באופן מייגע את ענת על אי שביעות רצונה מהמנה והכביר פרטים על אופן ההכנה והמרכיבים. אפשר היה לקבל בחילה. מרוב רצון לענג את האורחים היה בשרות משהו טרחני ומיותר וכל החויה היתה מבחינתי ממש סתמית. לגבי האוכל: הרביולי לטעמי לא מתקרב להברקה של אורקה. החלמון בפנים היה קר והביבי שרימפס היו שלמים ולא טחונים. אמנם זו בחירה של השף אולם במנה הזו המרקם הוא העניין האמיתי וכדי שהחלמון יעטוף את המלוי וישפך עליו דרושה מלית טחונה ולא גושית. התוצאה בעיני היתה גסה וכפרית ולא מעודנת. גם רוטב הביסק היה צמיג מדי ולא דליל ובעל מרקם של מרק כמתבקש. האנטרקוט היה כמעט נא - מבחינתי זה מצויין אך נטע בקשה בעליל בשר עשוי. הבשר הוחבא מתחת לערמת פירה דבר שהסתיר את כמויות השומן שבצבצו בתוכו ונגלו רק תוך כדי לעיסה. שוב - כמה חבל. מנה שאופן הגשתה מנע הנאה אמיתית. מדוע צריך להחביא את הבשר? זה גם לא אסתטי וגם לא הגשה קלאסית של מנה קלאסית. שוב - עודף עיצוב. הקינוח - מנה חביבה. בעיני רק קוביית השוקולד המריר בטעם תפוז היתה טעימה באמת. מדהימה העובדה (כך שמעתי) שהמסעדה נחשבת בין ה80 הטובות בעולם! אין לי ספק שיש עוד כמה מסעדות בארץ שהיו יכולות לטעון לכתר הזה.
 

anatc

New member
לאכול *איתכן* זו חוויה, חברות שלי

ושוב תודה לשתיכן
 

ננה f

New member
בכלל שלום לכל חבורת-ענת

רומי עמית נטע וכמובן גם לנרי, נחמד לראות אתכן כאן...
 

anatc

New member
נכון מאד../images/Emo70.gif נחמד לראות אותן כאן../images/Emo23.gif

 

נרי כ

New member
אני דווקא לא בחבורה - - -

אבל תמיד שמחה לקרוא אודותיה ולשמוע ששלומה טוב. וכמובן אהלן וסהלן גם לך.
 
למעלה