לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
2032720,327 עוקבים אודות עסקים

פורום ביקורת מסעדות

 
פורום ביקורת מסעדות: הפכו למבקרי מסעדות. ישבתם במסעדה ואכלתם. נהניתם? שתפו אותנו. כל החוות דעת, המלצות, המחירים והמבצעים במסעדות אצלנו בפורום. 
כיום כל אחד יכול להיות מבקר מסעדות מוביל ועל מנת לכתוב ביקורת מסעדות טובה, אתם צריכים סלולרי עם מצלמה, חוש כתיבה בסיסי ומעלה, אמביציה ובעיקר רצון לאכול ארוחות טובות .
אנחנו בפורום ביקורת מסעדות נשמח לקבל את ההמלצות שלכם, לשמוע דעות כדאי לדעת היכן הכי כדאי להשקיע את התקציב לארוחה הבאה! 

אודות הפורום ביקורת מסעדות

 
פורום ביקורת מסעדות: הפכו למבקרי מסעדות. ישבתם במסעדה ואכלתם. נהניתם? שתפו אותנו. כל החוות דעת, המלצות, המחירים והמבצעים במסעדות אצלנו בפורום. 
כיום כל אחד יכול להיות מבקר מסעדות מוביל ועל מנת לכתוב ביקורת מסעדות טובה, אתם צריכים סלולרי עם מצלמה, חוש כתיבה בסיסי ומעלה, אמביציה ובעיקר רצון לאכול ארוחות טובות .
אנחנו בפורום ביקורת מסעדות נשמח לקבל את ההמלצות שלכם, לשמוע דעות כדאי לדעת היכן הכי כדאי להשקיע את התקציב לארוחה הבאה! 

לצפיה ב-'"עדינות בתחת שלי" אמר ה'
"עדינות בתחת שלי" אמר ה
<< ההודעה הנוכחית
26/05/2004 | 19:28
22
5
כשהבאתי טיעונים חוצבי להבות להסביר את הרטיבות החשודה שגרמה לי מנת הקרפאצ'יו קוקי סן ז'אק עם פיצפוצי פיסטוק ושמן כמהין.
הוא התחבר נפשית ופיזית למנת הרביולי המפורסמת.

אפרופו הרביולי - אחרי הסיפורים הביקורות והנוזלים שהגירו כל המבינים על המנה הזו – הבאתי איתי מלאי תחתוניות וציפיתי למנה מסעירת חושים. אני אוהבת סרטנים אהבת נפש חיפשתי, בדקתי, עצמתי עיניים והתרכזתי – אבל לא מצאתי (בבחינת: מה, אתה בפנים?...) מצאתי גבינת עיזים, מצאתי בצק רביולי וחלמון, מצאתי רוטב שהזכיר בטעמו ביסק סרטנים  (ואני בכלל אשה של בויאבז...), אבל בשר סרטנים לא הרגשתי. ברור שיש, הרי מדובר במסעדה מכובדת, אבל אני לא הרגשתי.
לילך – אחת השותפות במסעדה – אמרה בכנות שהיא לא יודעת אם אנשים באמת מתלהבים כי זה מדהים או כי כולם אומרים.
אז לי זה היה בסדר, לא מדהים, תודה ששאלתם.

הקוקי שלי, לעומת זאת, היה מושלם. מסתבר שכשמשהו עושה לי טוב – אני נאמנה כמו כלבה (ראו ביקורי האחרון בקלואליס). הצדפה הזו ואני נועדנו זו לזו – אין כאן ספק בכלל. עדינות הטעמים, המרקם האופייני, הריח המשכר – מנה המדגדגת בעדינות חושנית את כל הגוף. מלכה שלי
הסתכלתי על יוסי בעיניים מזוגגות, ונאנקתי: "עוד..." והוא חשב שאני נזכרת במאורעות אתמול...

בעיקריות נהננו מאד ממנת ההמבורגר וממנת השרימפס וניוקי ברוטב ציידים.
המנות תוארו בהרחבה בשבוע החולף, נדמה לי שרוב חברי הפורום הספיקו לדגום ולתאר. היה מעולה.

כמה פרטים (הרי אלוהים נמצא בפרטים): המסעדה ממוקמת בבניין באוהאוס משנות ה-30 המיועד לשימור, ושכן בו בית חרושת "המפעיל".
החללים הגדולים מעוצבים בטוב טעם, כסאות הבר – קסטיאל כמובן – נוחים בעליל ומתאימים לישיבה ממושכת, אפילו של אחד "מאותגר גזרה" שישב לידנו, ונראה מרוצה במיוחד.
על הקירות צילומי ענק של איתן ויטקון, שאוהב לעשות מעשים מגונים בעדשת מצלמתו – למרוח וזלין, חול וכו', כך שגשר ברוקלין, הסגרדה פמיליה של גאודי ואפילו ת"א מקבלים צורה והקשר שונה ומעניין. רומי 007 כתבה ולא נותר לי אלא לצטט – "כתמי רורשך"...ואני ראיתי פילים אצל גאודי...

לאחרונה בדקנו את הקרם קפה. רוטב הסברס נראה כמו משהו שיונים עושות אחרי שהן אוכלות ....אבל היה טעים. לא התעלפנו, אבל מצד שני -
אחרי קיר רויאל, כוס יין לבן פינו גריגיו (לא זוכרת בדיוק)
ממילא הייתי מעולפת.

רוצה לציין את רועי – המלצר המקסים – ששירת אותנו בסבלנות ובאדיבות, ואפילו הביא לנו לויתן צעצוע כששאלנו מה פירוש השם "אורקה".











ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'ברוכה הבאה למועדון'
ברוכה הבאה למועדון
26/05/2004 | 19:36
2
אי אפשר לומר שאנחנו פה לא חברים טובים. רומי ביקשה שנלך לאורקה, והלכנו בהמונינו! כל הכבוד לנו
בעניין הרביולי. אחרי התיאור של ננה, כבר לא נותר אלא להתאכזב, כי אף מנה לא תשווה במציאות למה שהתיאור הזה עושה בדמיון... אז במצב הזה לומר שזה בסדר, זו מחמאה גדולה. והקוקי באמת נותנים פייט קשה מאד.

והשאלה החשובה: קיבלתם את הלוויתן במתנה? מזכרת?
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'אני שמחה שאת איתי בעניין הקוקי...'
אני שמחה שאת איתי בעניין הקוקי...
26/05/2004 | 20:43
1
כבר הבנו שאנחנו חולקות גם טעם דומה

לא קיבלנו את הלויתן במתנה, הוא מקשט את הבר ואת הלוגו שלהם.
מצד שני - אם הייתי מבקשת יפה - אין לי ספק שרועי המתוק היה נותן.

ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'ברור שהיה נותן'
ברור שהיה נותן
26/05/2004 | 23:32
אצילי מצידך שלא ביקשת...
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'יוסי של ענת מוסיף:'
יוסי של ענת מוסיף:
26/05/2004 | 19:36
6
מסעדה טובה, נכון. אבל לא התעלפתי. המנות מזכירות בשילובים שלהן את ה"תרווד הוורוד", המנוחה של בוקששסטר מסוף שנות השמונים העליזות, כפי שכתב איזה מבקר זר שהתעלף מהמקום - "שילוב של הלבנט עם אירופה". אגב, המסעדה זכתה להיות היחידה המומלצת בישראל במגזין Cande'-Nest Travaler.
נכון הרוטב של הרביולי היה טעים, כך גם ההמבורגר.
אין מה לעשות, התחתנתי עם פיינשמקרית (אשה של ביסק, אישה של בויאבז, אעלק).
בקיצור, צריך היה הרבה לחם כדי לצאת גם שבע, עם כל הכבוד לזה שיש להם עסקית שווה בשבת.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'ולבעלה של הפיינשמעקרית'
ולבעלה של הפיינשמעקרית
26/05/2004 | 21:50
1
שמע, אתה לא באמת חושב ככה. הרי זכית. וגם אתה לא חסר לך, אלא שבהפוך על הפוך אתה אעלק חומוסון מאותגר פיתות. ניצפית מתמוגג בהנאה ובהבנה מדקויות. ולכן אני עובד על העובי של הקרפצ'יו.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'יוסי של ענת עונה לשף של neta2'
יוסי של ענת עונה לשף של neta2
26/05/2004 | 22:02
תודה על האבחנה, אין לי ספק שהיא מסייעת לך בעבודתך...אני חי טוב מאד בשני העולמות, ועדיין - שניצל ופלאפל הצרורים באותה פיתה ב"תדמור", צ'לנוב דרום ת"א, עושה לי את זה הרבה יותר מציר דייגים או ציר ציידים.
הייתי שמח לענות לך בשנינות - כפי שאתה כתבת - אבל אני טרוד בכותרת לכתבה על חברת היי-טק משעממת בטירוף.
ואפרופו טרוד - אנחנו טרודים באיך לעשות לכם "וואו" כמו שעשיתם לנו בארוח שלכם.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'אהבתי את התוספת הכנה של יוסי '
אהבתי את התוספת הכנה של יוסי
27/05/2004 | 09:53
3
לצפיה ב-'גם אני אוהבת אותך, עמית'
גם אני אוהבת אותך, עמית
27/05/2004 | 13:26
2
דרך אגב, הוא באמת לא מתחזה, תמיד יעדיף שניצל/פלאפל על כל קרפאצ'יו/רביולי וכד'.
אבל מה שכן - הוא נהנה מהחברה

ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'זה שאני אוהבת אותך לא קשור לכלום'
זה שאני אוהבת אותך לא קשור לכלום
27/05/2004 | 13:36
1
אבל אני כנראה אוהבת גם את יוסי
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'בזה - אין לי ספק'
בזה - אין לי ספק
27/05/2004 | 14:07
לצפיה ב-'הפעם אני בצד של יוס !'
הפעם אני בצד של יוס !
26/05/2004 | 19:41
6
הרביולי שלי. את יכולה לקבל את כל הצדפות שאת רוצה. עדינונת שלי.. יוסי אני בעד ישירות בוטה במקרה הזה ! וביסק סרטנים ? יודעת מה ? צודקת ! לקחתי ! יודעת מה? חטפתי ליקקתי ולא השארתי כלום !! מיאאאווו.
אף מילה על הרוטב סלק? קיבלת תוספת?..
רוטב הציידים של המנה שלך (שרימפס+ניוקי) התחיל את חייו כמו בויאבז.. רק שבלי דגים ובלי אניס.. ככה שקיבלת את הפיצוי שלך שם. איך היו השרימפס? ביקשת שיקפיצו "בעדינות" כמו שצריך לעשות לנו?..
.איך היה לכם סברס ?לנו היה פסיפלורה.. איך זה יכול להיות שערן שינה משהו מיוזמתו ????? הרי הוא שמרן ידוע..


נראה לי שעוד לא מיצית את הקרפצ'יו סביצ'ה וטרטרים שלו..

אוהבת לקרוא אותך בכל מצב

ננה
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'בויאבז בלי אניס?'
בויאבז בלי אניס?
26/05/2004 | 19:44
1
זה בדיוק כמו סטייק בלי בשר.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'רגע,רגע,זה היה רוטב הציידים,חלודה'
רגע,רגע,זה היה רוטב הציידים,חלודה
26/05/2004 | 20:04
לא מתיימר להיות בויאבז.. מה שאמרתי הוא שהרוטב התחיל את ימיו כמו שמתחיל בויאבז. אבל ללא הדגים ולבסוף ללא האניס. זה הטעם של החלודה הזה.. מאוד מאוד משכנע..
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'ננה - עשינו עסק'
ננה - עשינו עסק
26/05/2004 | 20:54
3
לא ביקשתי תוספת רוטב - ממש לא היה צורך. המנה היתה מושלמת כפי שהיא.
רוטב הציידים עשוי מיין פורט מצומצם וציר בקר...
השרימפס היו נפלאים ומאד מתאימים למנה ולרוטב, שאכן שונים בעליל ממנות השרימפס להן התרגלנו במחוזותינו. מאד אהבנו. כאילו אוקסימורון כזה - פרי ים מוקפץ בשומן אווז, ברוטב בשר - ערן הרי מפורסם ביציאות המיוחדות והמפתיעות שלו.
לגבי הרוטב באחרונה - יוסי ואני טעמנו סברס, ואולי היתה זו פסיפלורה. בכל מקרה "זה" נראה כמו מה שכתבתי ובכל מקרה היה טעים.
בהחלט עוד לא מיציתי את הקרפאצ'יו, ממש רציתי עוד, אבל כבר לא היה לי מקום...לא נורא, מחר נקנה עוד קרפאצ'יו

ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'מחר?קרפאצ'יו? בסדר .. רק יש לי כמה'
מחר?קרפאצ'יו? בסדר .. רק יש לי כמה
26/05/2004 | 21:02
2
מועמדים שאני חייבת פשוט חייבת לראות את הפנים שלהם כשהם טועמים את הרביולי. עם עיניים עצומות. שקט מסביב כל הסיפור וכל ה...
אחרי זה כולי שלך לכל התנסות גסטרונומית בתנאי שיהיה עם הרבה רוטב..

בודקת לגבי הציידים והחלודה..
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'זה בכלל רוטב דייגים,לא ציידים'
זה בכלל רוטב דייגים,לא ציידים
26/05/2004 | 21:30
1
הסתכלתי עכשיו בתפריט ברסט, יכול להיות שגם המלצר טעה?
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'בין השאר גם הוא טעה...העתקתי את'
בין השאר גם הוא טעה...העתקתי את
26/05/2004 | 21:54
השם המלא של המנה כשראשי סחרחר עלי, טוב היו שם פלאי השף, קסמי החזק ואדי היין.. מה ציפית? את חושבת שאני מברזל? מה לי אין חולשות.... אוי איזה חולשות מתוקות
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'מסקנה הכרחית'
מסקנה הכרחית
26/05/2004 | 21:44
2
נדמה לי, מכל הביקורות המסעירות שאת כותבת, שהחוויה האמיתית זה לאכול איתך. כל השאר שטויות. מה זה חשוב עם מה ממלאים את הרביולי, ובמה הישרו את הקוקיות. החושניות של הסועדת היא אתגר לכל שף. כמו ב"מטבח של מרתה".
קחי אותנו ענת!
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'תתחדש. נעים מאוד להכיר.ברוך הבא!'
תתחדש. נעים מאוד להכיר.ברוך הבא!
26/05/2004 | 21:51
ננתי באמת אלופה..
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'לוקחת אתכם בכל זמן ובכל מצב'
לוקחת אתכם בכל זמן ובכל מצב
26/05/2004 | 22:04
לצפיה ב-'איזה ביקורת חושנית.... שאי אפשר'
איזה ביקורת חושנית.... שאי אפשר
27/05/2004 | 15:13
1
להתעלם מה"גרגרים" השזורים לאורכה ולרוחבה , כפי שנאמר: "בפני תרנגול עיוור אל תשים גרגר" ואנחנו הרי לא עיוורים!

וגם לי המנה הנ"ל גורמת לרטיבות אבל מה לעשות, עדין אין תחתוניות לגברים.


ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'תרנגול חמוד, אני בטוחה שאתה מפצה'
תרנגול חמוד, אני בטוחה שאתה מפצה
27/05/2004 | 16:23
בחוש ריח נפלא...
ובאשר לתחתונית לגברים -
הנה רעיון לסטארט אפ
ביקורת מסעדות >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ