ההמבורגר של beyond meat - הבנתי שעכשיו הוא בסוסו -

  • פותח הנושא Nרב
  • פורסם בתאריך

החתולית

New member
לא אוכלת תחליפי או חיקויי בשר

אותי מסקרן לטעום את הבשר שמגדלים במעבדה מתאי בשר בקר. אבל הם עדיין בשלב נסיוני וייצור מזערי.
 
ניסיתי אבל לא בסוסו

האמת שבסוסו הוא יקר יותר מבכל מקום אחר שנמכר, וגם ככה הוא יקר
אני ניסיתי בפורטר אנד סאנס בארבעה, קציצה חמודה, טעימה ביחס להמבורגרים הטבעוניים שיש בשוק, אבל מאוד קטנה ויקרה לתמורה,קציצה של 130 גרם סה"כ
בפורטר יחד עם תוספת(צ'יפס/פירה/סלט) הוא עולה 68 ש"ח
במקומות אחרים עולה 54-69, ללא תוספות- מוגזם לדעתי
&nbsp
 

HEYלו

New member
בהחלט טעים

הכי מוצלח מכל הטבעוניים/צמחוניים שטעמתי, שחלקם זוועה גם סתם על תקן קציצה, בלי לנסות להיות בשר. פה השקיעו הרבה בייצור וזה ניכר.
&nbsp
ואכן יקר בסוסו, יש מקומות שמגיע ב-48 ש"ח ולא בקרוב ל-70. חומוס בר בחיפה, ריינובו בתל אביב.
 
למעלה