לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1989619,896 עוקבים אודות עסקים

פורום ביקורת מסעדות

 
פורום ביקורת מסעדות: הפכו למבקרי מסעדות. ישבתם במסעדה ואכלתם. נהניתם? שתפו אותנו. כל החוות דעת, המלצות, המחירים והמבצעים במסעדות אצלנו בפורום. 
כיום כל אחד יכול להיות מבקר מסעדות מוביל ועל מנת לכתוב ביקורת מסעדות טובה, אתם צריכים סלולרי עם מצלמה, חוש כתיבה בסיסי ומעלה, אמביציה ובעיקר רצון לאכול ארוחות טובות .
אנחנו בפורום ביקורת מסעדות נשמח לקבל את ההמלצות שלכם, לשמוע דעות כדאי לדעת היכן הכי כדאי להשקיע את התקציב לארוחה הבאה! 

אודות הפורום ביקורת מסעדות

 
פורום ביקורת מסעדות: הפכו למבקרי מסעדות. ישבתם במסעדה ואכלתם. נהניתם? שתפו אותנו. כל החוות דעת, המלצות, המחירים והמבצעים במסעדות אצלנו בפורום. 
כיום כל אחד יכול להיות מבקר מסעדות מוביל ועל מנת לכתוב ביקורת מסעדות טובה, אתם צריכים סלולרי עם מצלמה, חוש כתיבה בסיסי ומעלה, אמביציה ובעיקר רצון לאכול ארוחות טובות .
אנחנו בפורום ביקורת מסעדות נשמח לקבל את ההמלצות שלכם, לשמוע דעות כדאי לדעת היכן הכי כדאי להשקיע את התקציב לארוחה הבאה! 

לצפיה ב-'האם יש סושייה לא כשרה בירושלים ? '
האם יש סושייה לא כשרה בירושלים ?
11/01/2019 | 23:59
11
191
כצמחוני מגוון המאכלים שאני יכול לאכול בסושייה בחו"ל מצטמצם לחצי בסושייה ישראלית כשרה כי הם לא מוכנים להשתמש בגבינה לבנה. אני מחפש סושייה לא כשרה בירושלים ועדיף מהסוג שיש להן רוטב סויה ללא גלוטן.
 
אין לי מושג איזה טעם אמור להיות ל"גבינות" טבעוניות כפי שוצע לי פעם בג'אפוניקה (שירות איום, אפילו לא נתנו לי לטעום את התחליף הזה כדי שאוכל להחליט) ואין לי כוונה לעולל את זה לעצמי. אני מבין שמסעדות כשרות יעדיפו את הצד הבשרי כי זה יקר יותר. כמו כן אין לי עניין בסושייה טבעונית ללא גבינה וללא טאמאגו.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'לא אכלתי מעולם סושי עם גבינה לבנה או סושי עם בשר'
לא אכלתי מעולם סושי עם גבינה לבנה או סושי עם בשר
<< ההודעה הנוכחית
12/01/2019 | 10:56
10
181
ואני מודה שאני לא מבינה מה הקשר בין סושי לגבינה לבנה או בשר.
 
בכל מקרה, בחיפוש פשוט בגוגל מצאתי שהסושיה ברח' הלל אינה כשרה. לא מכירה את המקום ואיני יודעת איזה סושי יש שם.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'אכלתי סושי ב 9 מדינות על 3 יבשות ורק בארץ אין גבינת שמנת.'
אכלתי סושי ב 9 מדינות על 3 יבשות ורק בארץ אין גבינת שמנת.
12/01/2019 | 11:17
9
224
מצאתי את הסושייה בהלל בגוגל כמה דקות לפני שקראתי את תגובתך אבל תודה. גיגול "סושי גבינת שמנת ירושלים" מביא תוצאות חלקיות ולעיתים כתוב גבינה אבל הלינק מוביל לסושי כשר.
 
לכל מקום יש איזה טוויסט משלו לסושי, בספרד למשל מאד נפוץ שיש סושיות ללא טאמאגו (או גבינה), בצרפת יש רוטב סיוה מתוק במקביל לרוטב הסויה הרגיל, אז הקטע שבישראל אין גבינת שמנת זה מטעמי כשרות זה התאמה מקומית אחת מני רבות, כנ"ל העובדה שיש בישראל סושיות טבעוניות.
 
מאקי אבוקדו וגבינת שמנת זה א"ב של סושי, כנ"ל רולים של סאלמון וגבינת שמנת.
 
הקטע עם הבשר הוא שברגע שהמסעדה כשרה בוחרת להגיש איזה סאשימי בשרי היא לא יכולה להחזיק גבינה באותו המטבח. אני מבין את הבחירה הזו אבל זה מגביל את מה שאפשר להציע לי כצמחוני.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'אכלת סושי עם גבינה לבנה ביפן?'
אכלת סושי עם גבינה לבנה ביפן?
13/01/2019 | 08:12
8
184
מעולם לא נתקלתי בסושי עם גבינה, אולי בגלל שאני הולכת רק לסושיות ביפן, או של יפנים בארצות אחרות.
השילוב נשמע לי מוזר.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-' המצאה אמריקנית'
המצאה אמריקנית
13/01/2019 | 10:48
7
177
אכלתי במסעדות של יפנים בקנדה ובאנגליה (לא הייתי עדיין ביפן, לצערי הרב מאד), ומנות כאלה לא הופיעו בתפריטים.
 
אולי גם פסיונטע תפציע ותספר לנו מה היא זוכרת מיפן.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'שילוב סטנדרטי לחלוטין. אני מודע שסאלמון זו מערביצזיה. '
שילוב סטנדרטי לחלוטין. אני מודע שסאלמון זו מערביצזיה.
13/01/2019 | 12:44
6
221
באשר לזהות האתנית של מפעילי מסעדות סושי - נדיר שיפאנים יבזבזו את זמנם בעבודה במסעדות (למרות שזה קורה מדי פעם) יפאן היא מדינה עשירה ואזרחיה בחו"ל עוסקים במגוון מקצועות חופשיים. רוב מסעדות הסושי שהייתי בהן מחזיקות צוות פיליפיני או סיני שעבורו הגיוני להגר למערב על מנת לעבוד במסעדה.
 
אני אמנם צמחוני ולא אוכל דגים אבל השילוב סאלמון וגבינה לבנה נמצא על כל תפריט סושי שאי פעם הייתי בו.
 
מאקי גבינה לבנה הוא די סטנדרטי (רק במסעדות ספרדיות ללא טאמאגו וביו סושי הבריטית שהורידה את זה מהתפריט לפני שנתיים אין אופציה כזו), מאקי גבינה ואבוקדו די סטנדרטי אבל פחות נפוץ. משום שהגבינה הלבנה ( או כשממתגים אותה ואומרים במפורש פילדלפיה ) היא מרכיב סטנדרטי אפשר לבקש בדרך כלל קומבינציות לא סטנדרטיות וכך יש בתמונות את האבוקדו ריינבו עם ליבת אבוקדו וגבינה מרשת ספרדית שכל האבוקדו ריינבו בתפריט מכילים דגים. המאקי הקטנים הם מהתפריט הסטנדרטי.
 
 
גם בסושייה ברחוב הלל יש גבינת שמנת, אבל היא מוזכרת מפורשות רק ברשימת המרכיבים והתוספות. נראה שתופעת רשימת המרכיבים המלאה פסחה עליהם כי המרכיב אינו מצויין באף מנה על אף שהוא נמצא במסעדה.
 
 
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'למיטב בדיקתי זו המצאה אמריקנית'
למיטב בדיקתי זו המצאה אמריקנית
13/01/2019 | 15:05
3
132
היות שגבינת שמנת אינה חומר גלם מסורתי במטבח היפני.
 
הטוענת לכתר המצאת הפילדלפיה רול היא בעלת המסעדה Tokio HeadHouse בפילדלפיה. לדבריה היא המציאה את הרול בשנות ה- 80 בהשראת ארוחת בוקר יהודית שכללה בייגל, סלמון מעושן וגבינת שמנת.
 
 
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'ועדיין זה סטנדרטי ב 8 מ 9 המדינות והטריטוריות בהן אכלתי סושי'
ועדיין זה סטנדרטי ב 8 מ 9 המדינות והטריטוריות בהן אכלתי סושי
13/01/2019 | 16:28
2
124
מורישס, בריטניה, ספרד, מלטה, איטליה, צרפת, גרנזי, ג'רזי. ישראל היא התשיעית והיוצאת מן הכלל וגם אז הציעו לי תחליף גבינה טבעוני באחת משלושת הסושיות הכשרות שאכלתי בהן. בחצי מהמדינות שמניתי ברשימה עם הגבינה אכלתי במספר סושיות שונות, באחרות מדובר בחופשה אחת וסושייה אחת כי צריך לגוון.
 
סטנדרטי לחלוטין. אני מבין למה זה לא נפוץ בארץ אבל משם ועד להגיד שאני ממציא דברים שלא היו מעולם זה מגוכח. גגלו Cream cheese sushi ותגלו מגוון שלם של רולים ומאקים שמשתמשים במרכיב הזה שמתכתב מצויין עם הטעמים והמרקמים של הסושי.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'במסעדות שהייתי ביפן אין חיה כזו, הם מאד מאד לא גמישים במה '
במסעדות שהייתי ביפן אין חיה כזו, הם מאד מאד לא גמישים במה
13/01/2019 | 16:42
134
אפשר לשים בסושי ומה לא. עניין של מסורת ארוכה.
בשאר העולם כל אחד שם מה שבא לו וממש אין כללים ככה שזה פרוץ לחלוטין.
פעם ראשונה שראיתי גבינה בסושי זה היה במסעדת קיוטו בהרצליה ולמען האמת הייתי קצת בהלם, אבל מאז כבר ראיתי גם דברים יותר מוזרים בסושי.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'אתה צודק, רול נפוץ במסעדות לא יפניות'
אתה צודק, רול נפוץ במסעדות לא יפניות
14/01/2019 | 06:56
114
לא טענו שהמצאת רול, ואפילו ציינתי מי טוענת שהמציאה אותו בארצות הברית.
 
ביפן ובמסעדות בבעלות יפנית, אין רולים כאלה.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'דווקא סלמון יש בכל סושיה יפנית שמכבדת את עצמה.'
דווקא סלמון יש בכל סושיה יפנית שמכבדת את עצמה.
13/01/2019 | 18:06
134
סלמון טרי, כמובן.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'יבזבזו את זמנם?'
יבזבזו את זמנם?
13/01/2019 | 19:48
165
אתה באמת לא מכיר את העם הזה.הם נותנים הרבה כבוד למסורת הקולינרית שלהם וזה הדבר האחרון שאפשר להגיד לגביהם.
לרוב הם אפילו שוקדים לבדם על הכנת הסושי ולא מאצילים סמכויות על צוות שאינו כשיר למלאכה בסטנדרטים שלהם.
אנו גרים באיזור בגרמניה שבו המקומות הנחשבים לסושי הם יפנים לחלוטין.
ביקורת מסעדות >>

הודעות אחרונות

09:36 | 20.03.19 bigdaddy1 החדש
19:27 | 18.03.19 אורחים בפורום
07:34 | 18.03.19 אריה שגיא
15:24 | 14.03.19 אורחים בפורום
10:24 | 13.03.19 אIרה הכפIלה
15:12 | 11.03.19 החתולית
09:11 | 11.03.19 ofersar
07:23 | 10.03.19 החתולית
05:15 | 07.03.19 החתולית
13:34 | 06.03.19 nולה על הישרדות 6
12:51 | 03.03.19 החתולית
08:45 | 03.03.19 ליטלס3
05:19 | 28.02.19 החתולית
05:56 | 24.02.19 החתולית

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ