השירשור השבועי

החתולית

New member
מהשטח למטבח הביתי - סדנת ליקוט ובישול בגליל

סדנת ליקוט ובישול ביתי בהדרכת עופר ואיריס אבל, תתקיים ביום שבת ה- 15/12 9:30 במרכז "סדנאות של פעם", אשר במצפה הילה שבגליל המערבי.

הסדנה תיפתח בסיור בשטח, בו יכירו המשתתפים צמחים עונתיים הגדלים באזור הגליל המערבי ויאספו מרכיבים לארוחה.
בהמשך, ילמדו המשתתפים כיצד לשלב את צמחי הבר בארוחה, באמצעות הכלים הפשוטים ביותר שיש בכל בית ויבשלו ארוחת צהריים מלאה. במהלך הבישול יכירו המשתתפים את האיכויות הקולינריות והבריאותיות, בתיבול סיפורי עם.

בתפריט:
טרם הארוחה - פיתות וממרחים מירק העונה
מנה ראשונה - מרק מירק העונה, סלט עלים, נבטים ופרחים
מנה עיקרית - קציצות מהטבע
תוספות - אורז (מרכיב שאינו מהשטח) עם עשבי תיבול
לקינוח - תה צמחים וקינוחים ייחודיים ומפתיעים

לאחר הסדנה יקבלו המשתתפים חוברת מתכונים ומגדיר צמחי מאכל בהתאם לאלו שליקטו באותו היום.

הארוחה מתאימה גם לטבעונים וללא גלוטן (לא צליאק).
משך הסדנה - 6-7 שעות.
עלות למשתתף בסדנה - 120 שקלים לאדם שגילו מעל 6,
90 שקלים למשתתף שלישי במשפחה.
הסדנה מתאימה לילדים בכל הגילאים.

לפרטים והרשמה: 077-9964488.





 

החתולית

New member
ארוחת חג מולד בלוקנדה בנצרת

השף אליאס מטר יקיים במסעדת "לוקנדה" אשר במלון רמאדה נצרת, ארוחת ערב כריסמס חגיגית ומוקדמת ביום שישי ה- 21/12/18.

בכניסה למלון מוצב עץ חג ענקי וחגיגי במיוחד, המסעדה כולה מעוטרת בדקורצית חג והשולחנות יתמלאו במנות כריסמס ברוח נצרת.

בתפריט:
ראשונות מרכז שולחן : סלט לבנוני , טבולה סורית, סלט עשבי בר מהכפר ספורי, סלט גרגיר נחלים בלדי בתוספת סומאק ופוקצ''ה שום ביתית בתוספת מטבלים.
ביניים לבחירה:
סיגאר שקדי עגל על מצע סלט עדשים שחורות,
שישברק ברוטב יוגורט וזעפרן,
קובה גלילית על מצע סלט גרגירי חומוס

עיקרית לבחירה:
קובה סינייה - בשר עזים עם בורגול בתוספת חוסה ביתית,
צלעות כבש בלדי בתוספת פריקה מתובלת בטיב עשבי בר,
שליו ממולא פריקה ופירות יבשים על מצע גראטן עשבי בר.

קינוח במרכז שולחן : כנאפה אישית, פטייר בגבן ותה צמחים עשיר

הארוחה כוללת שתייה קלה וכוס יין אדום / ערק לבנוני. מחיר לסועד: 250 ₪.
יש להזמין מקומות מראש.


לוקנדה - דרך הציונות 29, מתחם בית מלון רמאדה , נצרת, טלפון : 04-6130351

 

החתולית

New member
מסעדת Como הרצליה פיתוח

בימים אלה התחילה את פעילותה מסעדת Como החדשה, הממוקמת במלון NYX הרצליה החדש.
Como היא בראסרי שף כשר, ועל התפריט חתום השף ליאור יעקב (ויולט, קיטשן מרקט, אדמה, הרודס הרצליה).

במרכז התפריט של מסעדת Como החדשה תוכלו למצוא מנות דגים רבות, החל ממנות ראשונות וכמובן מגוון מנות עיקריות.
בין המנות בתפריט:
  • טרטר דג ים Como , פלפל שיפקה, שמיר וטוביקו (58 ₪),
  • מנת לברק צרוב (88 ₪)
  • סלמון בניחוח אסיאתי (86 ₪),
  • מנת חריימה חגיגית המוגשת בלווי פרצל
  • ריזוטו עגבניות וזעפרן בתיבול בזיליקום, גרידת לימון ופרמז'ן (62 ₪),
  • ניוקי פורצ'יני עבודת יד (60₪).
מסעדת Como, מלון NYX הרצליה
רחוב אבא אבן 19., הרצליה פיתוח. טלפון: 09-8905000.
שעות פעילות: ראשון עד חמישי - בין השעות 12:00 ועד 22:00.







 
למעלה