מאנטה ריי, חוף הדולפינריום ת"א

נחשונת

New member
מאנטה ריי, חוף הדולפינריום ת"א

זה כבר ביקור הX במסעדה הוותיקה הזו שנושקת לים והישיבה במרפסת היא חוויה בפני עצמה. הבעיה הגדולה של המקום הזה הוא התימחור הרצחני וכמחאה אנו לא מרבים לבקר בה. יש לציין שביום א' בצהריים שהוא יום חלש היא הייתה מלאה, בעיקר בתיירים ועם ביקוש כזה למרות המחירים קשה להתווכח.
בחרנו מהמגש הגדוש 2 מזטים: צוקיני וצזיקי. הראשון היה מעולה והשני סטנדרטי. לזה קיבלנו לחם שטוח , טרי וטעים שקשה להפסיק לנגוס ממנו.
אח"כ חלקנו באוסובוקו טלה עם תפו"א וירקות. מנה טובה למדי אבל שרנו הלולויה.
עוד לגמנו 2 כוסות קברנה מבית רקנאטי , יין כהה ועוצמתי.
השרות איטי כנראה בשל העומס של צהרי היום אך בהחלט קורקטי.
העלות 280 ש"ח כולל תשר. היינות יקרים למדי ומדי כרגיל, 21 ש"ח כל מזט מהמגש.
הישיבה מול הים והגולשים מפצה על הכל.
 

oreldi

New member
מקום יקר והמנות קטנות

אכלתי שם פעם אחת ומה שזכור לי זה מזטים קרים פחות טעימים מזה של שיפודיה מזרחית ומנות קטנות ומחירים יקרים להחריד. האוכל ברובו לא רע אבל זה ממש מרגיז
 

נחשונת

New member
יוקר המחיה

אכן כפי שציינתי המחירים בשמיים והתיירים משלמים, מה לעשות. המאזטים קרים מטבע הדברים ומוצעים על מגש לבחירה והם לחלוטין לא ברמה של שיפודיה וגם די נדיבים. אנו כעיקרון לא מחפשים כמות או גודל אלא איכות ונראות על הצלחת. מהבחינה הזו היינו מרוצים.
 

החתולית

New member
מסכימה איתך

הארוחה האחרונה שלי במנטה ריי, לפני כמה שנים, היתה יקרה ולא טובה. הייתי עם נשים מקצוע מהתחום הקולינארי, והן היו שותפות לדעתי. לא חזרתי למנטה ריי מאז.
 

big ass blue

New member
נשמע שזו מסעדה ששווה לבקר בה.

כי עניין התמחור הוא אינדבידואלי כנראה.
יינות יכולים להגיע למחירים אסטרונומיים,
ולפי מה שהבנתי מהביקורת היין היה טעים. אז כנראה שזה שווה.
 

רוניק77

New member
"סיכמת" במשפט קצר את כל התגובות השליליות לפוסט שמסקנתן: למה

לא לבקר בה.....,
 

big ass blue

New member
כי לא הבנת את הביקורת שלה, אני חושב.

אני הבנתי את הביקורת שלה וראיתי בה משהו מאוד חיובי דווקא.
יקר? זו מילה יחסית...

ומה זה משנה שפירשתי את הביקורת שלה לא לרוחך.
מותר לי.
 
למעלה