החיפוש הייחודי של Gרר

Geralt of Rivia

New member
העונה הכי חלשה של MKR

כל הדברים הרעים שהיו במינון נמוך בעונות הקודמות מוקצנים בעונה הזו. נראה שהמון דברים, כולל ה-Elimination house המיותר, מוכתבים על ידי צרכי פרסום וחסויות (וואו, הפרסום של Coles בוטה בעונה הזו). ניכר המשך הסטת הפוקוס מריאליטי שאוכל עומד במרכז שלו לריאליטי גנרי שעוסק בריבים, רומנים ומוזרויות של המשתתפים, וזה משפיע מאד גם על הרמה (מביך שקיבלו לתוכנית מישהו שמצהיר שהוא לא יודע לבשל). העריכה איומה והפרומואים די הורסים את המשך הפרק. והאובססיה של פיט לצ'ילי נהיית בלתי נסבלת, בעיקר כי המשתתפים (אתה תשים לב לזה יותר ויותר ככל שעונה תתקדם) זיהו אותה אז הם פשוט דוחפים צ'ילי בכל דבר. זה בסדר כשמבשלים מנות ממטבחים אסייתים למשל, אבל במטבחים שלא אמורים להיות משופעים בצ'ילי, כמו האיטלקי והרוסי, זה צורם.

אבל הכי גרוע הוא הליהוק. אין העונה שום דבר שמתקרב לאיימי וטייסון מעונה 8 או וויל וסטיב מעונה 6. הרמה מאד נמוכה והאוכל פשוט משעמם. השופטים בעונה הזו מחלקים עשיריות מאד בקלות ולא מעודדים את המתמודדים לאתגר את עצמם, וזה לא מעניין לראות שוב ושוב איך צולים תירס עם גבינה וצ'ילי (על הברביקיו שכנראה מעניק חסות) או איך מכינים מוס שוקולד שילד בן 5 יכול להכין ושמים אותו בגביע עם תותים.
יש רק שני זוגות בעונה הזו שמכינים אוכל מעניין: הרוסיות והוייטנאמיות. אבל גם שם אין בשורה גדולה.

בגדול, התוכנית העונה מרגישה כאילו בהפקה שלה לא הבינו מה עשה אותה כל כך מוצלחת ומצליחה בעונות הקודמות. או שאולי הם הבינו בדיוק ואני זה שלא מבין. בעבר היא נראתה כמו איזה אמצע בין הצעקנות והגרנדיוזיות של ריאליטיז אמריקאיים לבין המקצוענות והאיפוק, המופרז לעתים, של ריאליטיז בריטיים. חבל שהיא הולכת לכיוון האמריקאי ומייצרת רצון עז לראות עונה של master chef professionals הנהדרת ולהזכר איך דברים נראים כשהאוכל במרכז.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
שטרית סבבה, אבל הוא לא אישה. קיוויתי שינסו לאזן מעט מגדרית

ברור לי שיש יותר גברים בתחום והיצע השופטות בפוטנציאליות דל יותר, ועדיין, צורם לי שהשופטים ב"משחקי השף" הם רק גברים. לפחות בבייק אוף היו שתי נשים...
 

החתולית

New member
מסכימה איתך

היה טוב אילו היו מכניסים שופטת אישה לפאנל. לא יודעת אם פנו לשפיות.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
להפך, האודישנים העיוורים הם בעיניי החלק הכי טוב בתוכנית!

כך גם ב-The Voice. מבחן עיוור והכי נקי שיש שבו לשופטים אין מושג מי זה יכול להיות והכול פתוח. דווקא התחרות הקבוצתית הרבה פחות מלהיבה אותי. מהבחינה הזאת אהבתי שבבייק אוף המשימות היו אישיות.
 
לא אוהב את האודישנים

חוץ מפרנק אזולאי המכובד ודוד סיני ברזילי הקצת פחות (רוצים שנאכל טבעוני? תעבדו על לשכנע אותנו להפחית כמויות ולא לבטל) שאולי אסף גרניט קצת הגזים בתגובתו ל "כפרה" אבל מכל המקורות ששמעתי האוכל שהוא מבשל ממש לא לענין. קודם תעשה טעים ואז תבוא לצעוק עלינו את הצדק שלך.

חוצמזה איכזבה אותי קצת ליאת חירותי שאני מכיר מהפייסבוק (נבטים לקישוט על פילה בקר? מה עבר לך בראש לעזאזל??) , השופטים אמנם משעשעים, יוסי מפתיע לטובה ואסף מלך ומושיק מרגש, אבל בחיאת, כל השאר די צפוי: האודישן הבלתי נמנע של יוסי שטרית (חה חה חה איזו מתיחה), האודישן הלא מפתיע של אשתו של מושיק, אבל חלאס, מיצינו. כבר עדיפים האודישנים למאסטר שף עם הסנדביץ', ואני לא מאמין שאני אומר את זה. יאללה שיגיע כבר מחנה האימונים. אודישנים נמאסתם.
 

החתולית

New member
דוד סיני ברזילי יצא קטן ועלוב

המנה שלו היתה לא טובה, הוא הגיע מלא מעצמו בשביל לריב ולעשות רעש. דיבר לשפים ולמנחה בצורה משפילה ומכוערת, והצדיק את הבחירה שלי לא לאכול אצלו מאז פתח את המסעדה.
&nbsp
חלק מהאודישנים משעממים וצפויים מראש, ואחרים מפתיעים.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אם כי אף אודישן לא משעמם אותי. צפוי או לא, תלוי במועמד.

 

לוטה2

New member
האמת שזו המסעדה הראשונה שהצעתי לו...

אבל הוא כבר אכל בה פעמים רבות, ומחפש משהו חדש...
חשבתי אולי מלגו ולמבר?
 

יויו13

New member
לא הייתי מתקרב למסעדות של יוסי בתקופה הנוכחית

הולכת להיות שם הסתערות רצינית ,לטלויזיה יש כוח עצום .
 

החתולית

New member
יש מצב שתהיה הסתערות רצינית

מצד שני, השירות במשייה כל כך מקצועי וטוב, כך שאני חושבת שתהיה להם בעיה להתמודד עם הסתערות.
&nbsp
מלבד זה, פותחת השירשור כתבה שכבר היו במשיה, ומחפשים מסעדה אחרת.
 
ארוחת חבורת ה"פודיז" וכוס לזיכרו של PRIZMAN

שוב התכנסה חבורת הפודיז לארוחה שנקבעה לחג השבועות
ברוח החג נושא הארוחה היה אוכל לבן
בגלל החג והתחייבויות משפחתיות היה הפורום מצומצם קמעה אבל כרגיל
הכל היה טעים מאד ומענג.
מותו בטרם עת של שלמה (PRIZMAN) שהיה מוכר למרבית משתתפי הארוחה מהפורום הזה ומקודמו היה נושא מרכזי בשיחה שמסביב לשולחן והרמנו כוס לזיכרו
וזה מה שהיה בארוחה:
קלמארי בסו-ויד (61 מעלות לשעה וחצי) שהיה רך להפליא על מצע של סלרי וגזרים מאודים
מסבחה שעועית לבנה עם טחינה "מעושנת"
עיגול תפו"א פריך ועליו סקורדליה
כרשה מאודה עם בוראטה
סלט של אנדיב ואגסים עם גבינה כחולה
רביולי של ריקוטה ובטטה
אספרגוס לבו מעמק הלואר ברוטב חמאת פרמזן ואנשובי קצוץ עם שבבי שקדים קלויים
דג דניס ברוטב של שמנת ופטריות פורצ'יני על מצע פסטה "פרגולה" מסרדיניה
גבינות צרפתיות "לבנות"
וכמתבקש מאופי החג עוגת גבינה בנוסוח ניו יורק עם ציפוי לימון
"מרלין קניידל" קינוח אוסטרי במקור של משמש בלאדי עם קובית סוכר במעטפת בצק עשוי גבינות, קמח וביצים מוגש עם פרורי לחם מטוגנים ואבקת סוכר
האופים שבחבורה הכינו לחמי מחמצת
וכמובן יינות לבנים + אחד רוזה
תמונות מצ"ב





























 

trilliane

Well-known member
מנהל
חג מבאס, נשארתי בבית חולה וויתרתי על כל הארוחות


לא יום הולדת לחברה במסעדה, לא ארוחת חג עם המשפחה... כשכבר לא לי חשק לשום דבר בבית (וודאי שלא כוח לעמוד במטבח) נשברתי והזמנתי פיצה (הייתה נחמדה, לפחות זה).
 
למעלה