החיפוש הייחודי של Gרר

יותר מדי ביקורות מזגזגות לגביה

לא משדר רושם של מסעדה רצינית - שזה גם לא בדיוק מה שמכוונים אליו שם, לתפיסתי.
יותר כמו המקום להוציא בו הרבה כסף ולהרגיש צעירים בעשור.
 

Nרב

New member
מי בא לבקר מסעדה שבוע אחרי שנפתחה? זה מה שמעיד על חוסר רצינו

 
רק שלא דיברתי רק על שגיא כהן

למשל אפרתי בוואלה, או ביקורות אחרות ברחבי הרשת.
בלי קשר אני לא ממש מאמין בסיפור השבוע הראשון. אם שולם מחיר מלא הרי שהביקורת לגיטימית.
באותו אופן אני יכול לשאול אותך, מי בא לאכול במסעדה שבוע אחרי שנפתחה?
 

Nרב

New member
אני הוזמנתי גם להרצה ולפני שבוע גם אכלנו שם ברביעיה בתשלום

מלא (+ 2 מנות ראשונות פינוק שקיבלנו). אני לא כותבת כלום בגלל שאני נוסעת מתמידה של R2M ולא רוצה שיזרקו עלי רפש על חוסר אובייקטיביות או וואטאבר למרות שאין לי שום מניות משום סוג בשום חברה. סתם נהנית מהרשת הזאת כבר 20 שנה. הם מקצועיים, יציבים, יודעים את העבודה והכל כמעט שם טעים (בכל מוסדותיהם). אצלי הם ברירת מחדל לכל סופ"ש.
 
לא התכוונתי לתקוף

פשוט לא ברור לי למה זה הגיוני לפלוני אלמוני לבוא למסעדה ולשלם ממיטב כספו בשבוע הראשון, אבל לא לכתוב ביקורת שמטרתה לעזור להחליט אם שווה לבצע את הפעולה הנ״ל.
בלי קשר, הפעם האחרונה שלי בבראסרי היתה חורקת מאוד בתחום האוכל וגם העסקיות האחרונות בהוטל היו יום עסל יום בסל. בגדול אני מתחבר למה שאפרתי כתב: המוסדות שלהם טובים מאוד בכל מה שמסביב (וזה חשוב), אבל האוכל הוא קצת פחות. אני מבין איך זה מתאים לקבוצה מסוימת - לי בתור סועד יחיד פעמים רבות, הכל מתחיל ונגמר באוכל.
 

Gרר

New member
את אפרתי יצא לי היום לקרוא

(רק היום הוא עלה למנוע, בבלוגים יש קצת delay לפעמים בהעלאה)
וכן, גם הוא לא התרשם כל כך...
 

amirline

New member
את שגיא כהן לא אטרח לקרוא , הדעה שלו לא רלוונטית בעיניי

קראתי את אפרתי והצלחתי לזקק כמה דברים טובים בעיניי, הרי אם זאת לא הייתה מסעדה של R2M ברור שהביקורת הייתה נראית אחרת (אולי בעקבות הציפיות ...) אבל זה מקום שארצה לבקר בו וגם בהרצל 16 האח...
 

michmich12

New member
אכלנו שם רביעייה

ונהננו כולנו מהאוכלוסייה, מהאווירה ומהשירות. המחירים דומים להוטל מונטיפיורי.
 

pix37

New member
אם הייתי חולק עליו הייתי מציין את נקודות המחלוקת

הוא הצליח לזקק עשרות שעות דיונים כאן ובקבוצות אחרות לסוג של כללי אצבע אשר אני חושב שהם מקובלים על רוב הסועדים במסעדות ובעלי המסעדות.


אני לא חושב שיש לי מה להוסיף מעבר למה שהוא כתב

בקבוצת ה- FB יש גם דעות אחרות של בעלי מסעדות אשר מעודדים החזרת מנות בנסיון לספק את החוויה המושלמת.

אני פחות מתחבר לגישה הזו שכן בסופו של יום - אנחנו ציבור הסועדים הרגיל משלם את המחיר של ההחזרות הסיטונאיות - אבל אני לא בעל מסעדה ולא באמת יכול לעשות את התחשיב העסקי מה עדיף כלכלית.
 
האמת, אחרי שכתבת בהתחלה "אני לא בטוח שאני מסכים עם הכל"

גם אני ציפיתי לקרוא בסוף הציטוט במה אתה לא מסכים עימו, כי אני דווקא הסכמתי עם הכל.
 

Sanchez

Member
זאת שאלה של "הביצה והתרנגולת"...
האם הגענו למחירי מנות מופרחים- כיון ש(בין היתר) מחזירים יותר מדי מנות ? או שאנשים רואים את עצמם חופשיים להחזיר מנות- אם לא קיבלו מנה מושלמת (כיון ששילמו הון לא קטן על המנה).
אני באמת לא נוהג להחזיר מנות ובאמת לא זוכר מתי החזרתי מנה, אבל לפי דעתי הסיבה השניה (שהזכרתי) היא זאת שלפי דעתי קוראת בפועל.
זו דעתי...
 

trilliane

Well-known member
מנהל
מחיר גבוה למנה אכן מעצים את תחושת האכזבה

גם אני, כאמור, כמעט לא מחזירה מנות, אבל כשאני אוכלת מנה מאכזבת זה מבאס שבעתיים כשאני יודעת ששרפתי עליה לא מעט כסף. למי שיוצא "פעם ב" כי אין לו כסף מיותר לבזבז ועבורו ישיבה במסעדה כזאת אינה דבר של מה בכך, זה מבאס מאוד.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
כוסברה, שומר, חריף... בראש ובראשונה כל מה ששנוי במחלוקת

 

amirline

New member
שמעתי לעצתך והזמנתי למשייה, יום שני הבא וכבר אין מקום

אספר איך היה
 

החתולית

New member
בשתי המסעדות ישבנו על הבר

והשירות היה מצויין. בשתיהן יש יינות מצויינים, קוקטיילים מגניבים ואוכל נהדר.

שתיהן לא זולות, קחו את זה בחשבון. אני לא בטוחה איזו מהן היתה יקרה יותר.
בשתיהן עשינו סוג של ארוחת טעימות, ולדעתי במשייה אכלנו יותר
 

25306yosef

New member
אני כבר ממזמן לא נמצא פה יותר...

אני לא קורא כאן יותר שום הודעה מעבר לפוסט הזה על גומיו. חבל על הזמן והאנרגיה.

ניפגש בפורומים האחרים של תפוז.
 
למעלה