החיפוש הייחודי של Gרר

תודה. עכשיו נשאר רק

לקוות ש12 אנשים שונים יגיעו לתמימות דעים בבחירת המסעדה.
 

החתולית

New member
אוכל בית אצל חברה

בשישי נסעתי לחברה חיפאית שחגגה בשבת יום הולדת.
&nbsp
צפינו במשחק של ברזיל-קוסטה ריקה, ושתינו בקבוק שנין בלאן כרם יחיד של יקב מדבר. בדיוק היין לאחר צהריים חם, על מרפסת מול הים. אכלנו מנה תורכית שאמא של החברה הביאה - פרוסות תפוחי אדמה וקישואים מטוגנות ועליהן יוגורט סמיך עם המון (אבל המון) שום. מנה קלילה וטעימה להפליא של ירקות שטוגנו היטב והומלחו קלות. אם היו ערפדים בסביבה, הם ברחו מהר מאד.
 

oreldi

New member
עוד כמה הצעות

קפה טאטי בגבעתיים- אוכל טוב, מגוון, יכול להתאים לכולם.
נונו בהוד השרון- פסטות מעולות ופיצות טובות, יש גם מנות בשר. אחלה מסעדה.
גם עדנה ברמת השרון מצוינת.
מכולן הייתי הולך על טאטי
 
בראנצ' משפחתי

מהביקור ברומא הבאנו שלל בשרים פרושוטו ברזואלה מורטדלה וכד'
וגם גבינת פקורינו משובחת
בשישי נסענו לנמל ת"א לקנות כמהין תוצרת הארץ של קיבוץ ברעם (סה"כ איכות סבירה)
בנינו בראנצ' סובב ים תיכון
עם חומוס טחינה ופיתות טריות
עלי גפן ממולאים עם לבאנה
סלט יוני סלמון מעושן וגבינת שמנת
מבחר הבשרים
יוגורט עם גרנולה תוצרת עצמית
גבינות וריבות
פריטטה שעליה גורדה פטרית הכמהין
נאפו לחם פראי לחמניות מיני ומאפינס
וגם צלחת מירקות העונה
וגם "בלאדי מרי" לא נעדרה



 

החתולית

New member
בראנצ' משובח

ספר איך היו הכמהין. טעמתי מהן באיזו תערוכה, וההבדל בינן לבין המקור היה גדול.
 
אלו כמהין של קיץ

ויש להשוות אותן לאחיותיהן האירופאיות
הריח קצת יותר עדין/חלש וגם הטעם כנ"ל לא מתקרב לאלו של החורף
מאידך יש כאלה שטוענים שהריח של החורפיות מזכיר גרביים רטובות אז כאן תהייה להם הנחת ריח
אבל היי זה שלנו וצריך לעודד את קיבוץ ברעם על הסטארטאפ הזה
אגב המחיר לא זול בהחלט 3 ש"ח לגרם (קנינו אחת עגלגלה של 21 גר' קיבלנו הנחה שילמנו רק 30 ש"ח)
 

החתולית

New member
בהחלט צריך לעודד

לכן ביקשתי מהם לשלוח לי מידע על אירועים וכו', אבל הם מעדיפים לפרסם רק בפייסבוק.
&nbsp
אין לי בעייה עם הריח של הכמהין החורפיות, שתיתי יינות שהריחו גרביים משומשות, והיו מצויינים
 

Ani15

New member
קחי

http://www.ltpwinery.com/
זה לא הכי גורמה שפגשת אי פעם אבל זה נעים ומיוחד ועונה על הרבה מאוד מהדרישות שציינת (ואפשר לתאם אישית מנות מיוחדות לכל דורש).
 
תודה, באמת עונה על הרבה דרישות.

נקווה שהצפוניים יסכימו להדרים עד קיבוץ גת.
 

foofoo77

New member
סופ"ש

בשישי שברתי את צום הקרפצ'יו שלי של 9 חודשים במיט בר
התאספנו כל בני הבית (עכשיו יש שני גמדים בבית) במיט בר.
גמד א' בן 6.11 ביקש שניצל וצ'יפס. עשינו עסקה, הוא יטעם את הסטייק ואם לא יאהב אני מזמינה לו שניצל וצ'יפס.
לראשונות שיחיה לקח חציל בטחינה שהיה מצויין.
אני כמובן לקחתי קרפצ'יו ונהניתי מכל ביס ושניה. זה החלק הכי קשה בהריונות לאכול סטייקים לכיוון המדיום וול ולוותר על הקרפצ'יו. לא עובר לי בשר מבושל בגרון.
לעיקרית חלקנו פריים ריב של 900 גרם עשוי מדיום לכיוון הרייר (שיחיה חונך). ליד הסטייק הגיעו כרובית מטוגנת, צ'יפס ופירה.
גמד א' אכל בתאווה את הסטייק והכריז שזה הסטייק הכי טעים בחיים שלו, הוא חיסל את הפירה ועוד ניגב עם הצ'יפס את מה שנותר בצלחת (לא אמרנו שהוא לא מצחיק).
קינחנו
גמד א' כדור גלידה וניל שנאכל עד תום (הילד וואחד פלצן בגלידה שלו, "אמא, גלידה בלי גרגירים שחורים כמו שאת עושה בבית זה לא טעים- לכי ספרי לו כמה עולה וניל היום).
אני לקחתי סורבה אננס, הם מייצרים את הגלידות והסורבה במקום והם מצויינים.
שיחיה לקח גלידה מלבי שלוותה בפרופיטרולים קטנטנים במילוי קרם פיסטוק אם אני הבנתי והיה מאוד מרוצה.
גמד ב' הסתפק בבקבוק מטרנה וישן בעגלה במשך רוב הארוחה.
680 ש"ח כולל טיפ.
בשבת צהרים רגילים אצל החמים, עוף בתנור, קציצות ותפו"א.
משם לאחי ליומולדת לגמד הראשי שלו
חזרנו הביתה רצוצים ורעבים אז הכנתי פסטה ברוטב אלפרדו מינוס הפטריות כי שיחיה לא אוהב וגם לא קניתי במשק קנטור בשישי.
השירות היה מעט מבולבל ואיטי בניגוד לחוויות האחרות שלנו במיט בר.
 

foofoo77

New member
לאט לאט גמד א' הופך לפלצן

אמא, המיץ תפוזים הזה לא סחוט טרי לא טעים לי.
אמא, לא ככה עושים שניצל, תגידי להם לשים שומשום.
אמא, הבייגלה הירושלמי לא כמו שלך וזה נמשך.
אחרי הברית של גמד ב' הוא קיבל אלבום ברכות מחבריו לכיתה, עבר ברכה ברכה וביקר אותן.
זה כתב יפה, זה רק צייר אבל נחמד וזה קשקש מחר אני אגיד לו. היינו צריכים להסביר לו במשך חצי שעה איך מתעלמים מהשטות הזו אבל בעיקר. צחקנו בטירוף. הוא קורע!
 
תודה, בדקתי. רמת שקמה לוותיקי ר"ג מוכרת כסלמה ג'...

נסה בהזדמנות את השיפודייה במודיעין בלוק או שניים לפני שד' ירושלים ברמת גן.
 
למעלה