החיפוש הייחודי של Gרר

Gרר

New member
כשהיינו באילת התפלאתי שאין שלטים שלהפ

פעם היו בכל מקום.
הפעפ לא ראינו בכלל

כך או כך, החווייה שלי שם היתה שלילית במיוחד.
 

big ass blue

New member
אני לא מתפלא.

כי עיקרון האכול כפי יכולתך, זה רעיון בעייתי, מדובר ברווח עצום על משהו לא איכותי. וברגע שרוצים איכות מפסיקים להגיע, ברגע שכל העיקרון של המסעדה בנוי על זה. זה למה פאפאגאיו נפלו וגם קאסה.
 

big ass blue

New member
הבן של הסורי, בכרם התימנים.

הלל הזקן 10, תל אביב.

אף חומוסייה, בשום כפר ערבי, באיזה מקום בצפון, באיזה עכו,
או מצריים.
זה החומוס הכי טוב בעולם.
 

nadavhacohen

New member
גרתי בכרם, הבן של הסורי היה הקבוע שלי מטעמי נוחות, והוא רחוק

מלהיות החומוס הטוב בארץ, בתל אביב או אפילו באיזור.

אין לחומוס הזה שום ייחוד, הוא טעים באופן סביר בלבד ואכלתי שם קבוע מכיוון שאני מכור לחומוס, נעשה רעב מוקדם בבוקר וזה היה 50 מטר מהבית. הם הפכו את הקמצנות לאמנות ואדם סביר-בטח מי שלא אוכל עם פיתות, כמוני-לא יכול לצאת שבע ממנה אחת.
 

big ass blue

New member
מבחינת המתכון זה החומוס הכי טוב.

מבחינת טעם של אנשים, זה משתנה,
החומוס הכי כך כך, יכול להיות טעים מאוד ללשון אחרת.

בכללי, הרבה אנשים מסתמכים בסיפור מדהים, ובאיזו דרך מדהימה להגעת המקום.
בכללי? הדרך אף פעם לא חשובה, אלא החומוס.
חומוס טוב, לא קשה לעשות, אבל צריך לעשות,
ורוב המקומות לא עושים את החומוס שלהם. זה ההבדל מהרבה מקומות.
 

החתולית

New member
תשאל עשרה אנשים ותקבל עשר תשובות


יש שנשבעים בסניף המקורי של בהדונס ליד הבורסה,
אחרים יגידו שהמסבחה של אבו חסן מצויינת,
חומוס אבו דאבי גם מקבל המלצות רבות.
 

nik19864

New member
סבבה

מה שאני מחפש, זה גודל מנה טוב, מחיר סביר ואיכות כמובן.
 

dfl

New member
שחקן חדש במיקום מפתיע

לפני כשלושה חדשים נפתחה בשכונת רמת החייל (לא באיזור התעשיה) חומוסיית ג'ורג'.

לזכותם, עוד לפני האוכל: פתוחים 7 ימים בשבוע, עד הערב המאוחר.

בתפריט חומוס, פול ומסבחה בצירופים המוכרים, פלאפל, סלט וצ'יפס וגם מאכלים מבושלים, במתכונת "עד שהסיר מתרוקן". יצא לי לטעום רק את המקלובה, ללא בשר (זה מה שנשאר וקיבלתי על חשבון הבית) - מצוין. תפריט התבשילים נראה מבטיח, מקווה שיצא לי לטעום ולעדכן.

החומוס ברמה גבוהה, לטעמי מגיע לאיכות של חומוסיות טובות בצפון, אם כי לא למעולות שבהן. המסבחה בסגנון של ח'ליל ברמלה, קצת פחות שום וקצת פחות תבשילי, אבל באמת מצוין. פול טוב, עם טעם עמוק של בישול ארוך. בקיצור - הפתעה נהדרת, מקווה שישמרו על הרמה ועל השעות.

רחוב הרוגי מלכות, משהו כמו מס' 5, רמת החייל.
 

oreldi

New member
בתור מכור כבד לחומוס

הטובים ביותר הם חומוס לול בטירה ואבו חסן בטירה.
בשניהם החומוס בעל טעם עמוק מאוד, לא כבד וממכר בצורה בלתי רגילה. שניהם נחשבים בעיניי מהטובים בארץ
אם לא בא לך להרחיק עד טירה, הנה עוד כמה מקומות עם חומוס מצוין:
חומוס נאדר הגדול בבן צבי בת"א
קלבוני
מרכז החומוס האסלי ביפו
חאג' כחיל
שיפודי זיקה
אבו מרוואן
בהדונס בגבעתיים (לבורסה אל תלך, חומוס בינוני מינוס)
 

החתולית

New member
אתה אוהב את החומוס בחאג' כחיל?

אכלתי אותו רק בשיפודיה שלהם, והוא היה לטעמי תפל והרגיש לא מאד טרי.
&nbsp
חברי החומוסאי (שאוכל חומוס בכל מקום אליו הוא מגיע, ומנתח אותו לפרטי פרטים), טוען שאני חייבת לאכול בבהדונס ליד הבורסה. מתכוונת לעשות זאת בקרוב, יחד איתו.
 

big ass blue

New member
בבהדונס נמצא המתכון של הסורי

הסורי שישב בכרם התימנים, סגר את המקום שלו בגלל סיכסוך עם השותף,
השותף פתח את בהדונס. ואני מאוד ממליץ על המקום הזה, החומוס שם מצויין.
הבן של הסורי רקם איזשהו מתכון מעניין אבל קצת שונה.
אומרים שבהדונס זה חיקוי, אבל זה עדיין מאוד טעים ושווה.
 
גם אני הייתי לא מעט בנאו


ושמחתי שיש לה שכנה...
הנאו מצוינים ממש, למרות שהם גם מסעדה אסיאתית סטנדרטית, אבל איכשהו תמיד הם מלאים ותמיד יש אווירה ושירות ממש טובים.
לגבי טורי- התמונות לא ממש טובות, אבל היתה אסתטיקה נאה מבחינתי שעונה על הציפיות, ברור שישנן מסעדות יותר ריצניות בתחום וגם יותר יקרות.
בבקשה.
 

החתולית

New member
ההגשה של סושי על מגשי ומבני עץ מקובלת ביפן

כלי ההגשה משתנים בהתאם לגודל המנה. כבר ראיתי תמונות של סושי מוגש ביפן על מגשי עץ פשוטים, אוניות, ארמונות, צלחות עץ עגולות ועוד.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
בספינות "מפוארות" (ובמקרה הזה גשר) נתקלתי רק בישראל

ולא במסעדות יפניות אותנתיות. לא ראיתי כאלה במסעדות יפניות רציניות בישראל ובחו"ל ולא בתמונות ממסעדות ביפן. כמובן, לא ראיתי אינו ראיה, אבל זה הרושם שלי. בכל מקרה, התמונות (שדיברו בעד עצמן) לא סיפרו לי שום דבר מפתה... (לא ממראה עיניים, לפחות).
 
למעלה