החיפוש הייחודי של Gרר

Tostada יש במקסיקו

זה דווקא לא טקס מקס.
וגם אני לא קרועה על טורטיות קמח אם יש אופציה לתירס. ההבדל עצום לדעתי.
 

מיכאל ג

New member
רגע יש עוד אופציה... אולי

בטאפצ'ולה יש טאקוס רכים אבל גם טוסטדס, טורטיות פריכות אבל פתוחות. אולי אפשר לשכנע אותן לעשות לך טאקוס פריכים מקופלים.
 

big ass blue

New member
אין כי בארץ לא עושים טורטיות במקום.

הטאקוס לא פריכים, כי לצערי אין מקסיקנים שלימדו את הישראלים את השיטה.
 

Gרר

New member
גם אנחנו היינו פעמיים בגושרים בשנים האחרונות

ובשתי הפעמים מאד נהננו מארוחת הערב במקום. היינו בפורום של חברים עם הרבה ילדים וכולם מצאו שם מבחר ענק והרבה מנות מוצלחות, כולל הקינוחים. מבין בית ההארחה בדירוג הזה שפזורים באיזור, הגושרים נרשם אצלנו כמוצלח ביותר מבחינת האוכל.
 

pix37

New member
מנצל"ש - טורטיות טריות מתירס בישראל ???

יש חיה כזו ?
או שאוכל מקסיקני כאן תמיד יהיה לאפה מחוממת ?
 

FiReBall

New member
פתחו לפני קצת פחות משנה במיקום הנוכחי (במקום ג'ארלד שנסגר)

אכלנו שם בערב הפתיחה ופעם פעמיים מאז והיה מצוין. לאחרונה טעמתי את מנת הנאגטס שלהם (שקיבלה פירסומים חיוביים בהרבה מקומות) אבל היא הייתה די סתמית. עדיף להתמקד בהמבורגר.
 

oreldi

New member
נשמע מבאס אבל לא הידרדרות רשתית

אני הייתי פעמיים בזמן האחרון בסניף בשרונה
בשני המקרים נהנינו מאוד גם מהאוכל וגם מהכמויות הנדיבות (אחת המנות שהזמנו היתה פריטטה והגיעה בגודל שמספיק ל3 אנשים בקלות)
 

noanoa83

New member
בוקר טוב

שמי נועה ואני מנהלת את היח"צ בקבוצת בנדיקט.
הצטערתי לשמוע מה שהיה כתוב. חשוב לנו כקבוצת מסעדות לקבל ביקורות ולהשתפר. אשמח לקבל את מספר הטלפון שלך כדי להעביר אותו למנהל המסעדה והוא יחזור אלייך באופן אישי.
תודה. שבת שלום.
 

nadavhacohen

New member
נועה החביבה

כתבת כאן יפה, וגם אליי בפרטי-רק אציין קבל פורום שמנהל המסעדה ממש לא התקשר..ושיהיה ברור: אני לא צריך "פינוקים" ושיפצו אותי, קרה וקורה אלף פעם בארץ שאתה מתבאס במסעדות בכלל וארוחות בוקר בפרט-אבל אם כבר כתבת, אז אני מוצא לנכון לציין..
 

nadavhacohen

New member
טוב, זה היה מהיר..

התקשרה אליי מנהלת המסעדה בביתן. נחלק את זה לשניים:

1) הבלגאן הניהולי-אומרת שהיתה בחו"ל בשבוע ההוא, לקחו את ההערות ברצינות, דיברו עם הצוות..שיהיה להם בהצלחה (לא בציניות).

2) האוכל-מסכימה שיש בעיה כללית בבנדיקט לגבי אוכל טבעוני, אין מספיק אפשרויות, ויש מקום רחב לשיפור. הזמינה אותי לביקור חוזר, אמרתי לה שאשמח לחזור כשיהיה שיפור במגוון וברמה של האוכל הטבעוני, בסה"כ רשת מושקעת כמו בנדיקט אמורה להציע לקהל הטבעוני הרבה יותר ממה שמוצע לו כיום.
 

inבאלי

New member
גם אנחנו לא נהנינו בסניף שלהם בכפר סבא

שירות מגומגם, ארוחת בוקר ישראלית שהיתה סתמית ואגס בנדיקט בביצוע בינוני ומטה. והכל בתימחור לא זול.
מראש בחרנו בבנדיקט בשל חברה שהגיעה ארצה לגיחה קצרה והתגעגעה למקום.
הביקור חיסל את הגעגועים שלה לשנים רבות. יש היום אופציות הרבה יותר נעימות וטעימות.
 

החתולית

New member
בראנצ'ים חדשים ברשת פרש קיטשן

רשת בתי הקפה והמסעדות "פרש קיטשן" יוצאת עם תפריט ספיישל של ארוחות בראנץ' שיוגשו כל היום

שף אילן ברמלי מרשת בתי הקפה "פרש קיטשן", שיתף פעולה עם משק צוריאל בהרכבת תפריט "בוקר פלוס" - תפריט חדש של ארוחת בראנץ' מחומרי גלם איכותיים, מגוונים וטריים שיוגשו במהלך כל היום.

תפריט הבראנץ' "בוקר פלוס" יוגש בנוסף לתפריט הקיים של הרשת, ויכלול 5 מנות:

  • בראנץ' מפנק - אומלט מפנק במילוי פירה, חמאה ופרמז'ן, סלסלת לחמים בליווי חגיגת מאזטים: טאבולה קינואה ועשבים, לאבנה גלילית של משק צוריאל עם סלסת עגבניות ופלפלים, סלט צנוניות וסומק, גבינת שמנת עם אריסה, טחינת יוגורט וריבת צ'ילי חריפה. בליווי סלט אישי ושתייה לכל סועד.
  • שקשוקה משוגעת - שקשוקה עם קוביות מוקפצות של גבינת חלומי ממשק צוריאל, עגבניות צלויות, בטטה, פטריות, בצל, חציל קלוי, שום, עשבי תיבול, ארבע ביצי עין מעל והר של קוביות פוקצ'ה חמה בצד. מוגש עם טחינה, מאזט זיתים ופלפלים קלויים, בליווי סלט קצוץ גדול וקנקן שייק זוגי.
  • המבורגר חלומי - המבורגר מגבינת חלומי של משק צוריאל ופיסטוק קלוי ומעליו בצל מטוגן. מוגש בלחמנייה עם חסה, עגבנייה, בצל סגול ומיונז, בליווי סלט ירוק רענן ושתייה לבחירה.
  • פוקאצ'ה אמנטל - אומלט וגבינת אמנטל נעם בתוך פוקצ'ה גדולה עם חמאת קשיו, ריבת צ'ילי ועלי בייבי. מוגש עם זיתים מתובלים, סלט אישי ושתייה לבחירה.
  • קוקי בום - עוגת "קוקי דו" חמה ומפנקת הנאפת במקום ברגע ההזמנה. בצק חמאה עם שברי שוקולד חלב מתוק, רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ, מוגש עם גלידה וניל ופינוקים מתוקים.




 

החתולית

New member
יקב בזלת הגולן - חגיגת כדורגל בשרים ויין

ביום ראשון ה- 15.7, החל מהשעה 17:00 יחגגו ביקב בזלת הגולן בקדמת צבי, את גמר מונדיאל 2018. המשחק יוקרן על מסך LED ענק, ובתפריט בחגיגת בשרים ויין.

כניסה חופשית - מזון ויין בתשלום (כשר).
האירוע מתקיים תחת כיפת השמיים

חובה להזמין מקום מראש.
לפרטים- עטרת - 054-3392897, 04-6965010

 

החתולית

New member
מיט קיטצ'ן - תפריט קיץ חדש

לרגל עונת הקיץ, השף נדב נצר ממסעדת השף הכשרה MeatKitchen (מיט קיטצ'ן) משיק תפריט קיץ שמחבר בין העולם הקולינארי ה"ישן", עליו גדל, לבין טעמים חדשים וחומרי גלם המאפיינים את המטבח המודרנ.

בין המנות החדשות המוצעות בתפריט הקיץ:
  • סלט זוקיני ירוק אבוקדו גרידת לימון, נענע, פרי העונה ושקדים קלויים (54 ש"ח)
  • סשימי דג ים ג'לי אננס, פלפל חריף, כוסברה, אננס טרי, בזיליקום, אבקת חציל, רוטב אננס ולמון גראס (64 ש"ח)
  • טרטר טונה אדומה אבטיח, קרם שמפניה הדרים וליים, פלפל חריף, עירית, גרידת לימון, קציפת לימונדה וסורבה ליים (64 ש"ח)
  • בצלים ממולאים בשר טלה בבישול ארוך קרם כרובית, גזר בצבעים, שאלוט שרוף, רוטב ציר בקר ורימונים, טוויל דואה מיצרית (69 ש"ח)
  • קרפצ'יו כבד אווז ברולה קרם ערמונים, זרעי כוסברה מסוכרים, צ'יפס בזיליקום, טוויל פקאן, אבקת זהב (79 ש"ח)
  • חציל שרוף באש, דוקסל פטריות ואגוזי מלך (טבעוני) קרם כרובית, תרד ביין לבן, פירורי לחם וטוויל שמן זית שחור (79 ש"ח)
  • עופיון שלם במרינדת סומק וזעתר סלט עגבניות חריף, פלחי תפוח אדמה, בצל שרוף וטחינה (105 ש"ח)
  • פילה לוקוס קרם כרישה טורטליני בטטה, כרובית, שאלוט שרוף, אבקת טאסוס, אבקת סלק, ויניגרט סומק וטוויל חומוס (162 ש"ח)
גם תפריט הקינוחים עבר חידוש עם מנות שכוללות חיבורים קולינאריים בלתי-קונבנציונאליים לצד סורבטים מרעננים:
  • מוס שוקלד לבן ושמן זית מקרון לבן, אבקת מרנג, טוויל איזומלט וגלידת אגוזי לוז (48 ש"ח)
  • סולרו פסיפלורה וקוקוס גספצ'ו פסיפלורה, אננס טרי, קוקוס קלוי, מיקרו בזיליקום וסורבה מישמש (54 ש"ח)
  • טארט שוקולד קרמל מלוח, אגוזי לוז, מוס לוטוס, ספונג' שוקולד, קרמבל שוקולד, פירות יער, אבקת זהב, טוויל איזומלט זהב וגלידת שוקולד (64 ש"ח)

מיט קיטצ'ן
יגאל אלון 65, תל אביב
03-6310684





 

החתולית

New member
איטליאנו דה לה קוסטה - נופר זוהר, סבינה ולדמן ונועה רוזין

ביום שלישי ה- 10/7, שף מסעדת איטליאנו דה לה קוסטה, חמודי עוקלה, יארח במטבחו שתי שפיות ועיתונאית אוכל:
נופר זוהר (ק-פה האנוי), סבינה ולדמן (שפית, יועצת קולינרית ומרצה בכירה בדנון- בית הספר למצוינות קולינרית) וונועה רוזין (עיתונאית אוכל, 'רשת' ערוץ 13).

השלוש יצטרפו לעוקלה במטבח, ויבשלו יחד כחלק ממסורת ימי שלישי במסעדה- Girls Night Out. הארוחה תורכב ממנות ספיישל, בהן ישולבו חומרי גלם מהמטבח האיטלקי והערבי, בין המנות:
  • לחם פרנה, שווארמה טלה מהשוק, בבישול ארוך, מרווה, שום, עגבניות, מאשייה וטחינה;
  • סלט קלמרי, גרגירי חומוס, עגבניות מרמנד, ויניגרט וטפנד זיתים;
  • קנלוני טלה וצנוברים עם קרם עגבניות סיציליאני;
  • טורטליני תרד טורקי, בר ים בקראסט תבלינים ארומטיים.

הסומלייה מירן חורי תפנק את האורחים והאורחות ממיטב היינות; קונידטור המסעדה פיראס נפאע, יפנק בקינוחים מיוחדים בשילוב חומרי גלם עונתיים, ומבצע 1+1 על קוקטיילים יצירתיים.

בנוסף, הזמרת נופר כהן (דה וויס, וווקה פיפל) תופיע עם הסינגל החדש "אנשים".

מספר המקומות מוגבל. מומלץ להזמין מקומות מראש.
מסעדת איטליאנו דה לה קוסטה
רחוב העלייה השנייה 96 חיפה; 04-6601011‏
 

Sanchez

Member
הם כנראה פיתחו שיטה, שבה הם מתקיימים לא רע...
פותחים מסעדה, סוחטים ממנה את המיץ וכשמרגישים שהרוח מפסיקה לנשוב במפרשים, הם סוגרים אותה ופותחים חדשה.
כל הענף הזה פועל ברובו על "אופנות חולפות".
כנראה שקשה להחזיק את אותה המסעדה לאורך זמן.
&nbsp
אני לא מאמין להם כשהם אומרים שלא ניתן להרויח ממסעדנות.
אם זה היה נכון- הם לא היו מצליחים לפתוח מסעדה בפעם השלישית/רביעית/חמישית...
&nbsp
עניין הזמנת השולחן גם כן לא כל כך פשוט.
תנסה להזמין שולחן למחנה יהודה בצורה מסודרת (דרך האתר). פתאום תגלה שהתאריך הקרוב (ובשעה נורמאלית) פתוח רק לעוד חודשיים !
מה זה אומר ? שיומן ההזמנות שלהם מלא ? לא נראה לי כל כך !
בזמנו אישתי שהתקשרה לחברת ילדות שלה (שעובדת שנים רבות ביח"צ) הצליחה להשיג לנו שם שולחן בהתראה של יומיים- ליום חמישי בערב !!!
 

החתולית

New member
אתה צודק, כמובן
תחום המסעדנות הישראלי במצב מצויין, וכל המסעדנים עשירים ככורח. המסעדות שנסגרות שייכות כולן לאנשים טיפשים שנדונו לכישלון מראש.
&nbsp
&nbsp
 
למעלה