החיפוש הייחודי של Gרר

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, נראה לא רע; איך הדגים שלהם?

פולנים כן, אבל ממש לא מחפשים אוכל אשכנזי...
זה יותר בא לידי ביטוי בכך שלא אוכלים חריף, למשל (למעט אחד). וכפי שכתבתי, אוכל עדתי זה לא אני (מטבחים בסגנון איטלקי או אסיאתי כן; אבל אוכל אשכנזי / גרוזיני / מרוקני / תימני וכו' – לא אני).
 

החתולית

New member
דוניא אינה מסעדה, אלא מזללת מזון מהיר

לא בדיוק מקום מתאים לארוחה משפחתית.
 

big ass blue

New member
בתוך ההגדרה של המושג מסעדה יש כמה סוגים

משפחה יכולה להנות בכל מקום, תלוי מה אוהבים.
אני ניסיתי לגוון בהמלצות שלי, והלכתי על 3 מסעדות משלל סוגים שכן מתאימה לבילוי משפחתי.
זה תלוי בווייב, והכל תלוי במה מחפשים.
 

YosMan1

New member
אני מאד אוהב את דוניא לצהריים ולא הייתי שוקל ללכת לשם בערב:

שרות עצמי,
מוזיקה מחרישת אוזנים.
שולחנות מעטים ודחוסים.
אוירה של מזללת אוכל מהיר.
&nbsp
 

החתולית

New member
אני מאד אוהבת את הקוסם

לארוחת צהריים, אבל לא הייתי לוקחת את המשפחה לארוחה חגיגית שם.
יש מקומות נהדרים שמתאימים לארוחות מהירות וקלות, ולא מתאימים לחגיגות.
 

Gרר

New member
מסכים

דוניא זה לא מקום לקחת את המשפחה בערב. נכון שהמושג מסעדה הוא די נרחב אבל כשממליצים צריך גם להתאים את ההמלצה לקונטקסט וכשבאים למקום בערב עם דודה גניה וסבתא צילה מחפשים מקום לשבת שעתיים לקשקש ולאכול בנחת. זה די ההיפך ממזנון מהיר כמו דוניא.
 

erezavn

New member
מאפו של ניר צוק.

שף שבאופן אישי לא סבלתי את מפעלותיו ביפו אבל שמעתי שמאפו מוצלחת למדי לשומרי הכשרות שבינינו (לא הייתי. גם אין לי כוונה לנסות).

אם איטלקי - אוסטריה דה פיורלה הוותיקה שהפכה לחלבית כשרה מתישהו.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה; מאפו נראית כמו אפשרות מעניינת. ב"אסטוריה" כבר ישבנו

לפני כמה חודשים, והיה נחמד, אבל למי שלא רוצה לאכול פסטה או מטוגן אין כמעט מה לאכול שם. זה אוכל איטלקי מהסוג היותר שמנוני...
 

trilliane

Well-known member
מנהל
יש מישהו שהיה שם ויכול לדווח? התפריט קצת מצומצם, בעיקר בדגים

ואני חוששת שלמי שלא אוכל בשר לא יהיו הרבה אפשרויות. גם הביקורות די מתנדנדות... בין אנשים שנהנו וטוענים שהיה טעים, נעים, שירותי ומנות גדולות לבין כאלה שטוענים את ההפך הגמור. ייאמר לזכות המסעדה שהם מגיבים כמעט לכל ביקורת בגוגל.
 
אולי, אבל זה פתוח כבר המון זמן

אני הייתי שם לפני כארבעה חודשים, וזה אחרי אי אילו חודשים טובים שחבר אמר "פתחו בחזרה את הויטרינה באבן גבירול, צריך למצוא יום ללכת לשם בשעה שבה אין תור".
 

gastro101

New member
תודה על הדיווח , חיכיתי אבל בסוף השתנו תוכניותנו

והנופש בצפון עבר למרכז (אדווח בבוא העת)
דוקא בניתי על קוקיה- התכוונתי להתארח בקבוץ דפנה ...

ו
 

מיכאל ג

New member
לא נראה לי שיש, זה אמריקאי מדי

מסעדות בארץ ירימו את האף ויעשו את המקסיקאי הרך, לא את האמריקאי.

אם אתה ממש בדודה יש קיטים להכנה בבית שאפשר לקנות, קצת עבודה אבל יוצא כיף
 

John the Savage

New member
אחרי עשר שנים בארה"ב

אני עדיין לא נוגע בטאקו הפריכים. אמריקאי במובן הרע של המילה.

אגב, גם הטאקו הרכים הם לא בדיוק אוטנטיים, כי משתמשים בטורטיות על בסיס קמח חיטה ולא תירס. אבל הם לפחות טעימים.
 
למעלה