החיפוש הייחודי של Gרר

YosMan1

New member
אם את לא אוהבת חריף עדיף לוותר על טייגר לילי, אפשר לבקש חלק

מהמנות בלי כל מה שאמרת אבל מה הטעם ללכת לשם אם את לא אוהבת את התבלון של אוכל?
 

DANIAVNI

Well-known member
למה ? דווקא הספרייט ששתיתי בקימל היה מצויין. קריר וטעים.

 

החתולית

New member
מה הציעו?

אני שואלת, משום שכאשר התקלות הן שירותיות בלבד, הנחה כלשהי או מנה על-חשבון הבית, הן פיצוי הגיוני והוגן. במקרים בהם האוכל אינו לטעמם של הלקוחות, פיצוי כזה פחות יעיל.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הייתי משאירה טיפ ביד רחבה

ראשית, אני לא משאירה טיפים נדיבים בד"כ. משאירה טיפ מינימלי סביר ואם זה מקום מוצלח ונהניתי במיוחד, קצת יותר (אבל לא הרבה יותר). מבחינתי טיפים הם רעה חולה ואני משאירה אותם בלית ברירה, כי זה הקוד החברתי. כדי שאשאיר טיפ נדיב צריך לקרות משהו מיוחד ויוצא דופן (לטובה). אני לא מתכוונת לצאת מגדרי ולתת בונוס נדיב לאדם זר על כך שהואיל לבצע את עבודתו, ואפילו עושה אותה כמו שצריך. לשם כך משלמים לו שכר, זה המינימום שמצופה ממנו.
&nbsp
שנית, כי אם לא יצאתי מרוצה, כלומר השירות היה פחות מסביר, גם הטיפ שלי יהיה בהתאם, אם בכלל יהיה... לא בקטע של "עונש" למלצר, אלא כי מלכתחילה הבונוסים שלו לא צריכים ליפול עליי או להיות החלטה שלי, אבל אם אין מנוס וזה מה יש, ההחלטה שלי היא לא להיות נדיבה אם לא היו נדיבים איתי.
&nbsp
מסעדה היא יחידה אחת, גם האחרים עובדים לא פחות קשה (ולכן יש מסעדות שבהן כולם חולקים בטיפים). המלצר הוא איש השירות, חוליית הקצה, זה שמתווך בין המסעדה ללקוחות. לכן עליו מוטלת המשימה הזאת, ואם יש בעיה, הוא חלק ממנה. אם הוא לא העביר את הבקשה למטבח או לא שם לב שהיא לא מולאה, לא שם לב שביקשתי משהו ולא קיבלתי (למשל מים) או שחוזרות מנות והלקוחות לא מרוצים (או שמנות שהוחזרו מופיעות בחשבון), זה חלק מהותי בשירות וחלק בסיסי בעבודה שלו. ואם נכשל בה, אז למה טיפ ועוד נדיב?
 

gastro101

New member
אכן , האקוסטיקה בהוטל ידועה לשמצה , אנחנו נהנו מאד

בARIA פעמים, בזמן האחרון. השולחנות לא צפופים והיה שקט ומאד טעים

ג'מה היתה רועשת מאד כשסעדנו שם בערב ששי אחד
 

oreldi

New member
ארייה גם אופציה טובה

ג'מה היתה שקטה יחסית כשהייתי שם...אולי זה קשור למקום הישיבה
 

Mayble

New member
אני זוכרת איזה בוקר בהוטל מונטיפיורי

שהיתה מוסיקה קלאסית נעימה, וקיוויתי שזה המצב גם בערב...
 
מל ומישל שקטה

אבל אולי קטנה מדי עבורכם וגם באופן כללי האוכל לא משהו (יש לציין שהיינו שם רק פעם אחת אז אולי היה להם רק יום רע).
 

החתולית

New member
קלארו יכולה להתאים

גם יאקימונו היפנית בשדרות רוטשילד, וגם במשייה מוזיקת הרקע נעימה ולא מפריעה לשיחה.
 

Mayble

New member
תודה רבה לכולם על ההצעות


זה נראה שלשישי הזה כל המסעדות בתל אביב כבר מוזמנות, אבל שומרת לי את הרשימה לאירוע הבאה.

 

oreldi

New member
בקושי 3

מסעדה אוברייטד שכל המסביב בה הרבה יותר מרשים מהאוכל (למי שמתרשם מגימיקים ועיצוב צעקני) . לא הקאפ אוף טי שלי
 

החתולית

New member
אתה מאד נדיב, דדי

הארוחה שאתה מתאר, היא סבירה. זהו, רק סבירה.
&nbsp
אפילו לא טרחו ליידע אתכם שמנת המוסר היא בעצם מנת סלמון.
&nbsp
&nbsp
 
אני נוטה להיות נדיב, אבל היה קצת מעבר לסביר

הנדיבות היא מתוך התחשבות בכך שמסעדנות בעיקר בימינו היא לא דבר טריוויאלי.
הארוחה הזו באמת הזכירה לי מלון ארבעה כוכבים. גם אותו אפשר להגדיר "סביר ומעלה".
ההסתייגות באמת מופיעה בשורה התחתונה: זה מחיר קצת מופרז לארוחה כזו. לכן, מסה למשל, היא אופציה עדיפה
 
למעלה