החיפוש הייחודי של Gרר

אני מדבר נטו מחוויה אישית

אבל בשבילי אכלתי אצלו באופן חד משמעי את התפוח אדמה, פיתה, טחינה, כרובית, פיצה וכבד עוף הכי טעימים שאכלתי (לגבי הפיצה אני לא בטוח שהכי אבל היא בהחלט מהטובות). בעיניי זה מעיד על יותר מטיפול טוב, זה כבר טיפול טוב באופן יוצא דופן.
 

YosMan1

New member
הבן שלי שגר בניו יורק פעמיים הלך ופעמיים לא היה את הכרובית ו

ונאמר לו שגם לא יהיה בקרוב.
ולא זה לא מהשבוע האחרון אלא מלפני חודשיים.
אייל שני בתכנית טלויזיה שעשו עליו אמר שהוא לא מסתדר עם הכרובית האמריקאית ושוקל ליבא את הכרוביות מישראל.
 

מיקהפ

New member
הכרובית של אביבה סגל, אמא של שחר.

באחת התוכניות שלהם (לא זוכרת מה שם התוכנית, הוא ושחר סגל, מזמן) הוזכר שהכרובית שלה.
 

oferlev9

New member
אייל שני שף גדול !

לדעתי אייל שני הוא אחד משלושת השפים המוכשרים והמקוריים ביותר בישראל מאז ימי אוקיאנוס בירושלים ועד היום.
לא פלא שהוא מצליח כל כך בארץ ובחו"ל
השניים האחרים דרך אגב הם רפי כהן וארז קומרובסקי
 

Sanchez

Member
זו מסעדה מאוד ותיקה ומאוד יציבה לאורך השנים...
אנחנו מבקרים בה לא מעט והמקום ברוב המקרים מלא עד אפס מקום ולא חשוב באיזה יום מגיעים.
מעולם לא נפלנו שם כמעט באף מנה.
מסוג המסעדות שאתה יודע בדיוק מה תקבל (במובן הטוב של המילה).
ההצלחה שלהם נובעת (לדעתי) מתמחור סופר הוגן של רוב המנות בתפריט.
גם האופציה של בחירת מנות בגדלים קטנים/רגילים מאוד נחמדה, מה שמאפשר לטעום יותר מנות...
 

gastro101

New member
לקיטשן מרקט יש מעלית , היא נמצאת בפרוזדור מימין למדרגות

ואכן יש מקומות חניה לנכים בנמל , אבל בששי בצהרים , יכול להיות בעייתי
לגבי הולה- בשל מיקומה- בחוף הים- ביום ששי החניון מתחת למסעדה מפוצץ, חיכיתי חצי שעה להיכנס ואז התברר שהמעלית מקולקלת ..
מול מסה- נפתח בנין האחים חג'ג' -יש לו חניון עם סבירות טובה למצוא מקום- כי הוא חדש וטרם התפרסם .
מתחת לפו תל אביב יש חניון , סביר שביום ששי רגוע שם, אזור עתיר בניני הייטק.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי משהו השתנה; הוא אמר לי שניסה בעבר ולא הייתה חניה חינם

אולי רק לנכים עם תו עגלה? הוא התייחס לחניון הרשמי (שהוא פרטי, כמדומני, ולא של עיריית ת"א; בחניונים כאלה בד"כ אין חניות נכים בכלל). אם אין מעלית הוא יכול לעלות במדרגות (עד קומה), הבעיה הקשה שלו היא ההליכה (מוגבל בטווח של עשרות של מטרים).
&nbsp
תודה על ההצעות.
&nbsp
קיטשן מרקט נראית לי סבבה, אבל לצערי אני חוששת שלשותפי לארוחה לא יהיה שם מה לאכול, זה פחות הסגנון שלו (בד"כ הוא מוצא מה לקחת גם במסעדות שהן הסגנון שלי, אבל שם התפריט מצומצם מאוד מלכתחילה וזה כבר לא משאיר הרבה).
&nbsp
באתר של אונמי לא הצלחתי למצוא מידע על העסקיות. לא ברור לי למה המסעדות מחביאות את המידע הבסיסי הזה
.
&nbsp
אינדירה זה אוכל הודי, לא רלוונטי... רציתי לציין לא אוכל אתני/עממי/עדתי וכו' (למעט המזרח הרחוק ואיטלקי).
 

trilliane

Well-known member
מנהל
מצאתי את העסקית באונמי (מתחבאת בסוף כל האפשרויות בתפריט...)

 

trilliane

Well-known member
מנהל
שאלות ממוקדות על גרינברג, הדסון וטייגר לילי

1. אכלתי בביסטרו גרינברג לפני כמה שנים ולא נפלתי, אבל אני שוקלת לתת לו הזדמנות שנייה... הבעיה היא שאם לא לוקחים בשר בלחם המנות די יקרות, וגם הראשונות ממש לא זולות, אבל הן המעניינות... שמעתי שמועה שהן יחסית גדולות, מישהו יכול לאשר? אשמח לתובנות על המקום ממישהו שביקר שם בשנה האחרונה (אם יש כאן).
&nbsp
2. מעולם לא ישבתי בהדסון ואני יודעת שהיא מומלצת כאן לא פעם. התפריט העסקי שלהם נראה לא רע בסה"כ, אבל בהנחה שאין לי כוונה לאכול מנה עיקרית שלמה של סטייק או המבורגר (אני לא חזקה בבשר בימים אלה; לכל היותר קרפצ'יו, נתחים קטנים או אולי לחלוק משהו), עד כמה אפשר לסמוך על המנות האחרות? למשל שרימפס, הם יודעים לעשות? יש מנה כמו "בקר ושרימפס בציר פירות ים" שנשמעת לי מעניינת, אבל אני תוהה אם היא אכן שווה או שזו תהיה נפילה.
&nbsp
3. אני מסתדרת לא רע עם אוכל אסיאתי (יותר יפני מתיאלנדי, כי אני לא אוהדת מושבעת של מוקפצים) אבל אין לי סבילות לחריף לסוגיו (צ'ילי, ווסאבי, קארי חריף – לא משנה; ועבורי גם "פיקנטי" הוא חריף) או לכוסברה
. האם יש סיכוי למצוא שם מה לאכול או שעדיף לוותר מראש?
 

gastro101

New member
בהדסון מנת השרימפס בראשונות טובה מאד ומנה ראשונה

נוספת של בשר- חלונות ניו יורק מעולה. את יכולה לקחת שתי ראשונות
מנה של בקר ושרימפס- לדעתי- עתירת בשר...אם היא בעיקריות -
עיינתי עכשו בתפריט- נפתח לי התיאבון
, בדיוק חיפשתי מקום ללכת עם חברות לחגוג יום הולדת , הדסון !!!
 

YosMan1

New member
כל המהות של הדסון זה בשר סטייקים, יש כמה מנות אחרות טובות

אבל לא בשביל זה הולכים להדסון.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא בהכרח; מסעדה טובה היא מסעדה טובה

ויש בה גם בשר שאינו סטייק ומנות נוספות ואם הן מוצלחות זה מה שחשוב.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, ראיתי... שהוא כמו תפריט הערב למעשה. היה טעים, אבל יקרררר

 
למעלה