החיפוש הייחודי של Gרר

אספרסו2

New member
הצציקי באמת משתלב מצוין

בגירוס וסביר להניח שללא הרגלי הכשרות בישראל היה משתלב היטב גם במטבח המקומי.
לכן הטחינה נפוצה רק בישראל ברמה כזאת.
 

yyyggg

New member
סטייק ושרימפס

סטייק ושרימפס זה דווקא שילוב מוכר, בארה"ה קוראים לזה Surf & Turf (בתרגום לא מילולי ים-יבשה) וכבר יצא לי להנות מכמה מנות מוצלחות כאלה. אני מניח שזה תלוי מאוד בביצוע.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
האמריקנים מוזרים... בעיניי זה לא משתלב אבל גם לא מפריע

כחובבת "בופה" אין לי בעיה עם שתי מנות נפרדות בצלחת, כל עוד שתיהן טעימות, כמובן
. אותי מבאס השילוב החצי אוטומטי של שרימפס עם קלמרי (בישראל; בחו"ל דווקא לא ממש נתקלתי בו) מאחר שאני אוהדת שרימפים מושבעת, אבל הקלמרי ואני לא מסתדרים.
 

Gרר

New member
מכיר היטב את ה- Surf & Turf

וגם בגוצ'ה יש לא מעט מנות כאלה שהן מוצלחות. המנה הרגילה שלהם משלבת שרימפס עם פילה, שזה שילוב יותר מתאים בעיניי, שכן פילה הוא נתח שיותר "מתמסר" לטעמים אחרים במנה ולרוטב שאיתו הוא מוגש.

לאנטריקוט יש כיוון טעם מאד מובהק שלא ניתן לחבר אותו לכל דבר. לשרימפס במנה כפי שהוגשה בגוצ'ה הוא לא התחבר. לשמחתי הוא היה סטייק ממש מעולה, מהטובים שיצא לי לאכול כבר הרבה זמן, אז התענגתי עליו בנפרד ואז עברתי לשרימפס שגם הם היו טובים מאד.

בקיצור - אפשר לחבר ים יבשה, וגוצ'ה מתמחים בזה, אבל גם אצל חמודי וגם אצל גוצ'ה החיבור לא עבד.
 

foofoo77

New member
לי יצא לאכול דווקא אצל שאול בן אדרת

סטייק ושרימפס מצוינים. אני חושבת שזה עניין של ביצוע. אכלתי גם בארה״ב ולא נפלתי מהשילוב.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הדיווח המושקע והמפורט! נשמע שנהניתם


אכלתי בה רק פעם אחת, כמה חודשים אחרי שנפתחה, והיה נחמד, אבל לא יצא לי לחזור. שקלתי אותה כמה פעמים, אבל התפריט קצת יקר וחדגוני מדי לטעמי, המון בצק, בצק ועוד בצק (וההתלהבות מפולנטה פסחה עליי). אני מעדיפה מסעדה איטלקית בסגנון "רפאלו", שם יש גם מנות עיקריות קצת יותר מגוונות (אף שגם היא לא זולה).
 

Gרר

New member
היתה ארוחה מהנה כארוחה של פוסט-טיול

לא חושב שהייתי בוחר בה כמקום בילוי לארוחת ערב אבל לצהרים כמו שחיפשנו אחרי טיול זה הסתדר.

אישית גם אני מעדיף איטלקיה שהיא לא על בצקים נטו אבל אין לי בעיה מפעם לפעם לטבוע בהררי בצק
 

25306yosef

New member
אני מאוד אוהב בצק ועוד בצק והמון בצק.

אני מעדיף בצק מאשר בשר ובתנאי ומדובר בבצק איכותי עם הרבה גבינה חמאה ושמנת.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אל תלך לשם, השף ערבי, הוא עלול להשתמש בשמן צמחי מזוקק...


 

25306yosef

New member
מה את יודעת על סנטה מריה בסטלה מאריס?

האם כדאי ללכת לסנטה מריה בסטלה מאריס?
 

trilliane

Well-known member
מנהל
ישבתי שם פעם אחת לפני שנים רבות, לא יכולה להעיד עליו

 

inבאלי

New member
תודה על הדיווח

המסעדה היתה אצלי ברשימה (כשאגיע לחיפה...) אבל לפי מה שכתבת יש אופציות יותר מעניינות ממנה לנסות בעיר.
 

xfwind

New member
על הדיווח - לא הבנתי כמה סועדים


האוכל טוב, המיקום מדהים, נגישות בעייתית.
 

החתולית

New member
העברתי להם

כנראה שסגור בחג. רוב המקומות עליהם המליצו להם סגורים בחג.
&nbsp
הצעתי להם את המסעדות במושבה הגרמנית או חומוס.
 

oreldi

New member
שטרודל במושבה הגרמנית נהדרת

לא אכלתי שם ארוחת בוקר אבל ארוחת הערב שאכלתי לפני כמה חודשים היתה מצוינת.
שימי לב לא להתבלבל עם קפה שטרודל בעיר התחתית שם חוויתי את אחת החויות היותר מזעזעות במסעדות
 
למעלה