החיפוש הייחודי של Gרר

החתולית

New member
אצלנו היו סופ"ש וחג צנועים למדי

הבחור הצטננן, הדביק אותי ומיד הבריא. כך שאוכל לא היה בראש מעייני בימים האחרונים (לא להאמין, אבל זה קורה לפעמים).
בשישי, אוכל בית פשוט שהורכב בעיקר משאריות מכל השבוע.
בשבת נסענו לחמותי לארוחת צהריים שכללה, כרגיל, יותר מדי אוכל: סלט אבוקדו, סלט כרוב, סלמון מעושן, הרינג וסלט חצילים. לעיקריות, לשון ברוטב פטריות, פירה נהדר מלא חמאה, צלי בקר, 2 פשטידות משה בתיבה שהביאה גיסתי בעיקר לילדים.

בערב, ארוחת השאריות שלי, היתה ארוחת ילדות: שתי פרוסות טוסט ועליהן הפירה החמאתי. כן, כן, אני יודעת, פחמימה על פחמימה.

בערב החג הלכנו למסיבת יומהולדת של חמותי לשעבר (מעניין אצלנו במשפחה). גם כאן הרפרטואר קבוע - צ'וריסוס, קציצות ועופות שלמים שנצלים ברוטיסרי על האש. לידם מבחר סלטים שהאורחים מביאים (גם הם די קבועים, כמו האורחים).

אתמול הבחור טס לוורשה לעבוד, ואני נשארתי בחושך לבד לאכול עוד קצת שאריות.
זהו, נגמר האוכל בבית.
 

החתולית

New member
איכות עולה כסף

וזול הוא מונח יחסי.
&nbsp
ממתקים ערביים טובים אפשר למצוא בערים הערביות בצפון: עכו, נצרת, תרשיחא, מג'דל שמס וכו'.
 

החתולית

New member
אוקטוברפסט בביירן מרקט - פאולנר ב- 1 ₪

ביירן מרקט - רשת אוכל הרחוב הגרמני - מונה 6 סניפים בפריסה ארצית, בהם יחגגו את אוקטוברפסט בין התאריכים 1.10-7.10.

במשך שבוע ימים תוכלו להינות בכל סניפי הרשת, מהבירה הגרמנית הקלאסית פאולנר (3\1) ומגרסת אוקטוברפסט מיוחדת שלה, במחיר של 1 ₪ בהזמנת ארוחה (נקניקייה ותוספת).

את הנקניקיות המוגשות ברשת מכינים מבשר טרי, השף עופר בן-אור ואביו שגיא בן-אור, שניהם מומחים לבישול גרמני קלאסי.

עוד בתפריט של ביירן מרקט: המבורגר ביירן, כריכי שניצלים מיוחדים, וכן מגוון ארוחות ילדים.

ביירן מרקט
שרונה מרקט, ת"א; קניון עזריאלי, ת"א
סינמה סיטי ראשל"צ; מתחם הרובע, ראשל"צ
סינמה סיטי, נתניה; לב המפרץ

 

החתולית

New member
עודד חצבני מתארח באוזריה

ביום שני ה- 15/10 בערב, תארח אביבית פריאל אביחי מהאוזריה, את עודד חצבני, מי היה הבעלים של הוויין בר בת"א והכולא בחיפה)

התפריט צפוי להיות עונתי, ובין המנות שיוגשו:
  • פילה מוסר בתוך עלים של סתיו וקרם לימון שרוף
  • סלט עלי בר מקומיים
  • קינוח לילות בירות
הזמנת מקומות מראש בטלפון: 03-533-0899
 

Gרר

New member
ואשאל שאלת אוף טופיק שכזאת

האם גם אתם כל פעם שאתם רואים מישהו לוקח אוכל בחמגשית זה עושה לכם רע על הלב? אני לא יודע למה אבל עם השנים פיתחתי איזה אלרגיה קטנה לכל הדבר הזה שנקרא חמגשית.

ממשהו שהתחיל בעיקר במשלוחים אבל יותר ויותר אני רואה אנשים שיורדים לקייטרינג ליד העבודה. לוקחים חמגשית. דוחסים אליה בצורה הכי לא אסתטית שבעוולם מכל הבא ליד. רק חסר להכניס את זה לבלנדר ולטחון את הכל לגרבר. אחרי זה עולים עם זה לאכול בקפיטריה של העבודה. לפעמים מעבירים לצלחת. לפעמים אין זמן או חשק אז מלקטים את האוכל מתוך זה. זה הכי לא עושה חשק לאכול בעולם בעיניי וכשאני רואה מסביבי את כל החמגשיות האלה זה ממש עושה לי חמוץ על הלב.

זה רק אני או שיש עוד משוגעים בעולם שמסתכלים על חמגשיות בתור הדבר הכי בזוי שיש?
 

החתולית

New member
עדיין לא צפיתי בעונה החדשה של בואו לאכול איתי

אבל כבר קראתי ביקורת מצויינת


אשר ל- MKR, אני מודה שאני חוששת שיהרסו את הפורמט כמו שהרסו כל פורמט. חיים כהן, הוכיח כבר במאסטרשף שהוא נכנע להפקה ולא תמיד שופט באופן אובייקטיבי. איך רותי ברודו תהיה? אין לי מושג.
 

oreldi

New member
מזכיר להפליא את החוויה שלי בחצר גולדמן

כבר עברה שנה וחצי לפחות מאז שהייתי שם אבל זה נשמע דומה להפליא- אוכל לא רע אבל שירות הזוי לחלוטין (מלא מלצרים ואיכשהו אף אחד לא רוצה לראות אותך..) ומחירים יקרים מאוד.
כנראה שבמיקום הזה לא צריך גם לצפות ליותר
 

YosMan1

New member
ממליץ לך לשמור את הדיווח המושקע כי יתכן שבשחזור הגבוי של

הפורום הימים האחרונים ימחקו...
 

lavivit

New member
היכן?

מכירה הרבה מסעדות / בארים טובים ליד הים.. השאלה באיזה אזור
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
פיאסטה בשרונה מרקט

לכבוד Día de Muertos (יום המתים), יחגגו במסעדת "מקסיקנה" בשרונה מרקט בין התאריכים 30.10-1.11 (ימים ג'-ה') עם שלל הפתעות כגון סדנאות בישול ומשקאות אלכוהוליים היישר ממקסיקו, ואיפור בסגנון מאפייני החג על ידי מאפרות מקצועיות לעוברים ולשבים.

Día de Muertos (יום המתים) הוא חג מקסיקני המוקדש לזכרם של אבות המשפחה שהלכו לעולמם. המקסיקנים מנציחים את אבות המשפחה בחגיגות צבעוניות ומיוחדות. למרות שמו המפחיד זהו חג לכל דבר בו מתחפשים ומתאפרים כשלדים, אוכלים מאכלי חג מיוחדים, מקשטים את קברי האבות ונותנים מתנות מיוחדות לחג.

בנוסף לקישוטים ולאיפור, אי אפשר לחגוג ללא מנות מיוחדות וטקילות כמיטב המסורת? ב"מקסיקנה" יחגגו עם 10 סוגי טקילות לחגיגה כגון דון יוליו אנייחו (36/70 ש"ח) ופטרון XO קפה (19/35 ש"ח) לצד תפריט מיוחד.

בין המנות שיוגשו בתפריט:
  • מולוטס קון קרנה- "קובה" מקסיקנית פריכה מקמח תירס ממולא בבשר טחון, פטריות ובצל מטוגן עם סלסת אבוקדו. 49 ש"ח
  • בוריטו בשר טלה- במילוי בשר טלה מפורק, אורז ליים וכוסברה, פיקו דה גאיו, פריחולס, כרוב מקסיקני וצ'ילפיניו. 49 ש"ח
  • טאקו בשר טלה- במילוי בשר טלה מפורק, צ'ילפיניו, כוסברה ובצל סגול. 33 ש"ח
  • קרמה דה מנגו- קרם שוקולד לבן, עוגיות שקדים, מוס מנגו, רוטב מנגו ומשולשי נאצ'וס מתוקים. 39 ש"ח

סדנת טקילות בהנחיית מיקסולוג תתקיים ב-1/11 ב-19:30. (יום ה')
סדנה בישול מקסיקני בהנחיית מיכאל סיידוב, השף הראשי של רשת מקסיקנה, תערך ב-31/10 ב-19:30 (יום ד')
 

החתולית

New member
מדובר במסעדה לכל דבר ועניין

מוזמן להכנס לחיפוש הייחודי של הפורום (קישור בהודעה הראשונה הנעוצה) ולחפש דיווחים.
 

החתולית

New member
אכלתי בעבר באלומה ובביסטרו מיכאל

איני זוכרת את התפריטים, אבל האוכל היה סביר (לא מאד נהננו).

את מוזמנת לבדוק דיווחים על המסעדות האלה, באמצעות החיפוש הייחודי של הפורום (קישור בהודעה הראשונה הנעוצה בראש הפורום).
תוכלי לבדוק תפריטים באתרי המסעדות.
 

Geralt of Rivia

New member
איכות טובה מאד לז'אנר

הנקניקיות (לפחות חלקן) מיוצרות על ידי זילבר, לטעמי יצרן הנקניקיות הטוב בארץ (בלי לפגוע בכבודם של אלן טלמור, הלגהוורסט ושות'), כך שהן מצוינות. ביחוד השווייצרוורסט נהדרות. גם השניצלים מספקים תענוג מושחת. אני מאד מחבב את המקום, למרות שהשירות יכול להיות משונה לעתים.
 
למעלה