החיפוש הייחודי של Gרר

Nרב

New member
נשמע ונראה מצוין


רוצה לנסות אבל השורה התחתונה בהחלט יקרה.... (למרות שבהחלט מבינה למה)
 

Nרב

New member
התארחנו בהוטל מונטיפיורי - גם במלון וגם במסעדה,

לא אפרט הרבה למרות שהכל מוקפד לעילא, חדרים מושקעים ברמת "עד הפרט האחרון" באופן שלא ראיתי באף מקום, ובכל מקרה חייבת לציין מנת "קרם ברולה תירס, שימג׳י מוחמץ, פקורינו, פורצ׳יני" שהיא מנה ראשונה של קרם תירס שמוגש קר ומקורמל כמו קרם ברולה, וטוב שהזמנו אותה בחוץ כי היא היתה גם קינוח מצוין
עוד נחזור אליה אין לי ספק
 
איזה כיף שיש יום הולדת ...


אז תודה רבה לבעלי היקר- שחגג יום הולדת ונתן לנו הזדמנות שוב לחזור למסעדת OCD ...
מקווה שנשוב בעתיד- כי מבחינתי היה ערב מהמם מכל הבחינות: אווירה, אוכל, שירות...לא יכולתי לבקש יותר!

תוספת לגבי היין
כמנהגנו- לקחנו יין אדום בכוסות.
אנחנו מאוהבי היין עם הטעם העמוק והעשיר...מתרחקים מיין עם טעם חומצי ואוהבים יין "כבד" עם גוף מלא וסיומת ארוכה.

ילד היום הולדת שתה יין של מהר"ל כמדומני- כ66 ש"ח לכוס. לא הייתה אפשרות לטעום מראש היות והיין נמזג בשיטה מיוחדת (לפי מה שצלחתי להבין- סוג של סיכה שחודרת לבקבוק ומאפשרת מזיגה מבלי לפתוח אותו?)-בכל מקרה- נרשמה הצלחה- היין היה מוצלח מאוד וקלע בול לטעמו.
אני שתיתי יין דרום אפריקאי שהיה 90% שם מבחינת ההגדרות שלנו..אבל גם היה בסדר גמור וליווה היטב את הארוחה.

מבחינתי המנות היותר "זכירות" בערב מבחינתי הן:
מנת הפתיחה של הגרניטה שהייתה כל מה שאפשר לבקש ממנת פתיחה- קיק אוף מעולה לערב מעולה- כמו שהאיש אמר...קרה, מתוקה, חמוצה..קרמית..פשוט כיפית...ועוד יותר כיף היה לצפות בהרכבה שלה.

עוד מנה מוצלחת- לחמניות הפורטר האוס שהייתי מאוד שמחה לאכול מהן כל יום עד שארית חיי...

ומנת הברווז - שהייתה שיחוק רציני..הופעתי מאוד מעלי המיוזנה? לא הכרתי את העשב הזה ממקודם והטעם שלו השתלב היטב עם הקישואים שממתחת ותרם מאוד למנה.

אני חייבת להודות שבשלב מסויים, איפה שהוא במנת האספרגוס,כבר הגעתי ליכולת הקיבולת הבטנית שלי...ויש משפט שאומר שלחזיר שבע יש הרבה מה לומר...יכול להיות שבגלל זה פחות "עפתי" על הקינוחים ומנת האספרגוס...
אבל שורה תחתונה- מבחינתי OCD- היא מצרך נדיר בארץ, בייחוד לאחר סגירתה של כתית. מאחלת לה להחזיק מעמד עוד הרבה הרבה זמן כדיי שנוכל לשוב אליה בארוע מיוחד עתידי!
 

trilliane

Well-known member
מנהל
נשמע שהייתם לכם חגיגה גם בפה, תודה על הדיווח המפורט

באופן אישי אלף לזוג זה מעבר לתקציב שלנו, אבל אולי יום אחד, מי יודע... כמו כן ארוחות כאלה לא פשוטות לאנשים בררנים שאינם אוכלי כל (דווקא עם כוסמת אין לי בעיה, אבל עם כוסברה, קימל, קצח, חריף ועוד יש...
).
&nbsp
נ.ב.
לא יודעת מתי ה"רעננות" הוחלפה רשמית ב"פרשיות". אני מאשימה את מושיק רוט.
 

החתולית

New member
תענוג לקרוא את הדיווחים שלכם על הארוחה הזאת

ואני מסכימה עם השורה התחתונה שלך בעניין פיין דיינינג.
 

החתולית

New member
המבורגר בחוות צוק וארוחת ערב בנמו

אחרי ביקור בפתיחת תערוכת צילומי בציר שנפתחה בקרית אונו, היין על הבוקר עשה אותי רעבה
היה לי קרייבינג מוזר ובלתי מוסבר להמבורגר, ולא היה לנו שום חשק להכנס לתל-אביב. חוות צוק, היא החשוד המיידי שלנו במקרים כאלה.
&nbsp
התיישבנו על הבר (ושמנו לב לכך שהחליפו כסאות), הזמנתי המבורגר 240 גר' מדיום וביקשתי תפוחי אדמה במקום צ'יפס. תפוחי האדמה מבושלים חלקית בקליפתם, ולקראת ההגשה נצלים על הפלאנצ'ה, ומקבלים טעם מעושן ושומני נהדר. אחרי שהגישו לי את ההמבורגר, ראיתי שצולים פרוסות חזה אווז מעושן וביקשתי כמה. קיבלתי אותן והן הוסיפו להמבורגר כמעט מה שבייקון היה מוסיף לו

&nbsp
ההמבורגר היה טוב מאד, הלחמניה נקלתה קלות על הפלאנצ'ה לפני ההגשה, ואני הייתי שבעת רצון ושבעה בכלל.
&nbsp
הבחור לא היה רעב, לכן הסתפק בקפה קר. שילמנו שבעים ומשהו ש"ח והלכנו הביתה לסיאטה.
&nbsp
בערב, הבחור נסע להביא את הנער מהעבודה בהרצליה, וביחד אכלנו ארוחת ערב בנמו בקלנסווה. המסעדה היתה די ריקה, והפעם האוכל היה פחות מוצלח.
הנער הזמין מנת קלמארי מטוגן, הבחור ואני חלקנו מנת שרימפס מוקפצים ומנת שרימפס מטוגנים. המנות היו יחסית גדולות, אבל פחות טובות.
השרימפס המוקפצים שחו ברוטב שאמור להיות חמאה ושום, אבל הטעם הבולט בו היה של אבקת מרק עוף. המנות המטוגנות היו ספוגות שמן, והציפוי היה כבד מאד.
&nbsp
הסלטים היו טובים וטריים כתמיד. התמקדנו בחציל השלם שמוגש עם טחינה, ובשאר סלטי החצילים, בסלט הירקות, בסלט בג'רג'יר ובחומוס שהיה סביר.
&nbsp
לא סיימנו את המנות המטוגנות, וביקשנו לארוז אותן. למחרת הקפצנו הכל על מחבת בלי שמן, כך שהאוכל התחמם והציפו קצת נפרד ממנו. לא היה מוצלח במיוחד.
&nbsp
שילמנו 230 ש"ח וויתרנו על קינוח. כנראה שניתן לנמו קצת מנוחה.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הבנתי מה "מאלץ" אותך לכתוב בפורום ואיך זה קשור למדריך

 

החתולית

New member
הייתי מנסה אצל ספקים של ציוד מקצועי למסעדות

את יכולה להתקשר לשף דיפו או קיטשן ליין.
&nbsp
לא זוכרת שראיתי ציוד כזה בפור שף או חנויות דומות, אבל שווה לשאול גם שם.
 

erezavn

New member
יש להם אתר. כנס ותוכל לצאת מהפורום הזה ממנו אתה כה סובל

https://il.gaultmillau.com/
כל המידע נמצא באתר שלהם. יש אופצית רישום.
יש לי אפילו הצעה: תוכל להדפיס את כל הדפים באתר (במדפסת צבע) ולכרוך למדריך. זה כנראה יהיה יעיל יותר וזריז יותר מלחכות למדריך המודפס, ויאיץ את עזיבתך המצערת את הפורום הזה.
ספוילר - אין אף אזכור באתר שלהם על שמן צמחי תעשייתי מזוכך.
 

gastro101

New member
ARIA ומימי

שוב סוף שבוע נטול מתארחים , באיחור של שבוע חגגנו את יום הנישואים בששי בערב באריא . היה מעולה

השרות היה מופתי, מנהלת המסעדה שמה לב שהמלצרית שהגישה לנו תפריטים מתעכבת בשולחן אחר - באה לקחת את ההזמנה, לחם טרי משובח עם סלסת עגבניות, ממרח חציל קלוי וחמאה הוגש ללא חיוב . בקשנו קרח עם המינרלים המוגזים, כשכוס הקרח התרוקנה- המלצרית מיוזמתה הביאה מילוי חוזר

ומה אכלנו ? הצמחוני לקח מהתפריט הרגיל סלט ירקות עם גבינת המאירי מעוטרת בסומק- וכה אמר- להכין סלט כך כך טעים- זו הוכחה למקצוענות השף
וממיוחדי היום- חסה ג'ם צלויה עם ברומיני בטמפורה ועל כל זה קציפת לימון- מנה כל כך מיוחדת וכל כך טעימה .

לקחתי ממיוחדי היום מנה שהוגדרה כלחמנית בריוש עם שרימפס- בפועל הגיעו שתי פרוסות עבות של חלת בריוש חובקות שרימפס ברוטב כבד- במחצית המנה- בקשתי לבטל את הסטייק ושמחתי שהמנה הראשונה שהזמנתי ממיוחדי היום- קרפצ'ו לוקוס - מנה יפהפה , פרוסות לוקוס על הצלחת עם טיפות יוגורט לבן, סלטון קצוץ זעיר של צנוניות ומלפפון. טפטוף מחצי לימון מהמנה שלו הקפיץ אותה עוד יותר . מנה קלילה .

נשאר מקום לקינוח- טארט פסיפלורה מעוך- לקחו את הטארט הפכו והפילו על הצלחת , שברי מרנג סביב , רוטב פסיפלורה- קינוח לא שגרתי. חמוץ מתוק
בשולחן ליד הזמינו קוקטייל בכוסות גבוהות צבע כתום- לא עמדתי בפיתוי- קוקטייל של מיץ אפרסק , מיץ פסיפלורה , רום ו...לא זוכרת. כמות מכובדת של קוקטייל קליל וטעים
אני לא מוצאת את החשבון אבל עם טיפ של 20%, בקבוק גדול מים מינרלים מוגזים ואספרסו כפול סביב 450 -460 שח

ארוחה טעימה, מנות לא שיגרתיות, שרות מופתי. פעם שניה שלנו שם וכמובן נחזור
שלא לדבר על החניה הקבועה ופנויה באזור ..

במסגרת סידורי יום ששי הבחין בעלי שנפתחה MIMI באזור תעשיה של כפר סבא, דרך המוביל . עצר לקפה -מעולה לדבריו והתבשר שהם פתוחים בשבת
זו המאפיה של מסעדת NONO מהוד השרון. ספרו שהמאפיה עברה לכפר סבא ופתחו חנות למכירה בשרות עצמי- לחמים, מאפים, פיצות , כריכים
חלקנו פיצה מצוינת עם עגבניות מיובשות שום קונפי, שני משולשים נלקחו הבית
קינחתי בגביע עם יוגורט פירות וגרנולה שלהם - טוב מאד
יש להם מתקן למים קרים. הוא לא ויתר על מקיאטו כפול
החשבון 96 שח
 

25306yosef

New member
אני אומר שכל מה שפורסם בגלובס זה פרסום יחסי ציבור.

החלק היפה בפרסום יחסי ציבור זו הטענה שקבוצת עזריאלי אינה מאשרת ואינה מכחישה, זו חלק מהאסטרטגיה של עבודת יחסי ציבור, להקנות לפרסום מראה כאילו מדובר בכתבת עיתונות. אבל כאמור מדובר בעבודת יחסי ציבור. והפרסום הזה בגלובס לא שווה יריקה.

עיתונות זה לא.
 

החתולית

New member
ט"ו באב במלון ממילא

במלון ממילא בירושלים, יחגגו את חג האוהבים ביום חמישי ה- 26/7, עם מגוון התרחשויות ברחבי המלון, לשוהים בו וגם למגיעים לבלות במסעדות המלון.

לתפריט שירות החדרים הרגיל של מלון ממילא ייתווסף תפריט מיוחד לחוגגים את ט"ו באב. התפריט יציע מנות כמו כוס נשיקות (28 ₪), תותים בשוקולד (38 ₪), פרלינים (48 ₪), מאקרונים (48 ₪) ומשקאות כמו איבריקה nv קאווה ברוט (120 ₪), בלאן דה בלאן, ירדן,רמת הגולן (350 ₪).

ב"מירור בר" יחגגו בערב שמח באווירת מסיבה, ובתפריט קוקטיילים מיוחד, שיציע קוקטיילים כמו:
  • Passion mojito -קוקטייל על בסיס רום, פסיפלורה, נענע ליים וקאווה. 48 ₪,
  • Smoked chains- קוקטייל על בסיס רום וויסקי עם עישון של רוזמרין וריבת תאנים 52 ₪.
במסעדת "הפי פיש", מסעדת הדגים הים תיכונית של מלון ממילא, תעוצב לכבוד החגיגות, והסועדים יהנו מנגינת כינור.



 

החתולית

New member
חוגגים אהבה ב-MEAT KITCHEN

בערב ט"ו באב, יום חמישי ה- 26/7, שף נדב נצר ממסעדת MEAT KITCHEN (מיט קיטצ'ן) יציע ארוחה רומנטית בסגנון צרפתי.

בין המנות הראשונות בתפריט הספיישלים בט"ו באב:
  • סלט עלים ופירות יער עם ויניגרט שמפניה (54 ₪);
  • רביולי שפונדרה- קרם כרובית, קונפי ארטישוק ירושלמי קונפי פורטבלו, שאלוט שרוף, טוויל שמן זית שחור, פירורי לחם, ציר בקר ומרלו (64 ₪);
  • טרטר טונה אדומה- אבטיח, קרם שמפניה הדרים וליים, פלפל חריף, עירית, בזיליקום, גרידת לימון, קציפת לימונדה, סורבה ליים ( 64 ₪);
  • מקרון זהב במילוי פטה כבד (67 ₪);
  • קרפצ'יו כבד אווז ברולה- קרם ערמונים, זרעי כוסברה מסוכרים, צ'יפס בזיליקום, טוויל פקאן ואבקת זהב ( 79 ₪).
בין המנות העיקריות:
  • רביולי בטטה וערמונים - קרם פורצ'יני, קונפי ארטישוק ירושלמי, פטריות שימג'י, צ'יפס בזיליקום, אגוזי לוז מסוכרים ושמן וניל (74 ₪)
  • עופיון שלם במרינדת סומק וזעתר – סלט עגבניות חריף, תפוחי אדמה, בצל שרוף וטחינה (105 ₪);
  • חזה מולארד- פירה, קרם פורצ'יני, כבד אווז, רוטב דובדבני אמרנה (139 ₪);
  • פילה לוקוס-קרם כרישה, טורטילני בטטה, כרובית, שאלוט שרוף, אבקת טאסוס, אבקת סלק, ויניגרט סומק וטוויל חומוס (162 ₪);
  • טורנדו רוסיני- פילה בקר וכבד אווז, פירה כמהין, טוויל פקאן, ציר בקר ודובדבני אמרנה (197 ₪).
גם קטגוריות הקינוחים והקוקטיילים יקבלו טוויסט צרפתי בערב ט"ו באב.





 

החתולית

New member
ט"ו באב בהירו לבונטין - HIRO'S DUET

לרגל ערב ט"ו באב שיתקיים ביום חמישי ה- 26/7, הירו לבונטין - הגסטרו-בר היפני של השף ישראל אהרוני, יקיים ערב אהבה באווירה יפנית.

לכבוד החגיגות יוצע משקה הסאקה היפני ( קארקוצ'י, ניגוואי וניגורי) ללא הגבלה עם הזמנת מנה ראשונה לבחירה מהתפריט, במחיר של 69 ש"ח לסועד.

כמו כן, בהירו יציעו דואט באנים ב- 38 ש"ח בלבד. בתפריט הבאנים: באן ברווז, באן פורק בלי עסיסי, באן עוף וצ'אטני חריף מתוק, באן בקר מפורק, באן סטייק דלורית.

את הערב ילווה די ג'יי שינגן מוזיקת עולם אקלקטית.

למי שמעדיפים להישאר בבית בערב חג האהבה, מבטיחים ששירות המשלוחים של "הירו" יפעל במתכונת מהירה, כאשר למזמינים משלוח של מעל 150 ש"ח, יוענקו זוג בירות LEO תאילנדיות.

HIRO לבונטין
לבונטין 19 ת"א
שעות פעילות: כל יום 12:00-23:30





 

החתולית

New member
אהבה יוונית במסעדת יאסו

בערב ט"ו באב, יום חמישי ה- 26/7, מסעדת היוונית "יאסו" של השף אביב משה, תציע ארוחת ערב רומנטית שתלווה במסיבה יוונית עם די-ג'יי עד לשעות הקטנות של הלילה.
התפריט מציע מנות ים-תיכוניות קלאסיות עם טוויסט מודרני של השף, לצד תפריט קוקטיילים עשיר. בין המנות בתפריט:
  • דולמה (עלי גפן, ציזיקי של לינדוס ובייבי קישואים פריכים),
  • קלמרי צרוב (קרם עגבניות מיובשות, קישואים חרוכים, עלי נענע, אורגנו ופטה)
  • סופלקי מאתונה ("ראס אל יאסו", טחינה חצילים, ציזיקי, ריבת לימון כבוש, ויניגרט שיפקה וסלסה של עגבניות).
לקינוח, שף אביב משה מציע, "תות אנגלז"- קרם אנגלז, תותים, מקארון תות, קרם שמנת, שיברי מרנג, קרמבל, עלי מיקרו ריחן וסורבה תות (54 ש"ח).

יש להזמין מקומות מראש.
יאסו - הירקון 105, תל אביב
שעות פתיחה: 19:00 עד אחרון הסועדים
03-6031719

 
למעלה