החיפוש הייחודי של Gרר

החתולית

New member
לה לזניה ואוסטריה די פיורה איטלקיות בתל-אביב
בלו סקיי של מאיר אדוני בקומה ה- 15 של מלון קרלטון עם נוף משגע של העיר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
על הדיווח
מתחם המרינה אכן די מדשדש מאז שפתחו אותו.
&nbsp
את זוכרת כמה שילמתם על הארוחה?
 

Maldini Girl

New member
חוששת שתצטרכו לוותר על איזשהו קריטריון
מבחינת מסעדות שהן ממש מסעדות בשרים יש את מושבוצ ומרינדו.
למושבוצ יש נוף מעלף.
הן לא מסעדות שף.
&nbsp
במסעדת שף עם נוף מקסים יש את רוטנברג בגשר הישנה. מגישים בשר אך.לא מסעדה שבהגדרה היא מסעדת בשרים.
&nbsp
על הנהר בכינרת עם נוף יפה לירדן, מכינה בשרים אך לא מסעדת שף. ביסטרו-בר עם בשרים טובים.
&nbsp
אלו לדעתי האופציות באזור. לצערי אין אחת שאני יכולה לקטלג גם כמסעדת שף, גם בשרים בהגדרה וגם עם נוף משגע.
 

mereng

New member
אשמח להמלצות על טייק אווי ובעיקר משלוחים באזור ראשל"צ רחובות

אני כבר חודש בבית, בשמירת הריון קפדנית שלא מאפשרת לי לצאת או לעמוד ולבשל. הבחור נאלץ לבשל מעט בהתאם להנחיות שאני משגרת לו מהספה, אבל חייבים לגוון מעט עם אוכל מבחוץ.

כל הסגנונות יתקבלו בברכה.... לא יכולים לראות כבר פיצות
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לדעתי לא; זו הייתה כתבה כנה ושרייר הסבירה מדוע בחרה לסגור
 

trilliane

Well-known member
מנהל
קניתי החודש אורז בסמטי מלא אורגני של שופרסל ב-₪10 לק"ג
(למעשה פחות, אבל זה היה עם קופונים). וזה אורז יקר (גם בסמטי, גם מלא וגם אורגני).
&nbsp
שמן זית אורגני מהגליל קונים בפח גדול ומתחלקים, יוצא ₪30 לליטר.
&nbsp
חטיפים בישראל דווקא זולים מאוד (לא במכונות או בקולנוע, כמובן).
&nbsp
פירות מיוחדים כמו פירות יער / אננס וכו' יקרים להחריד.
 

pix37

New member
תצטרך להגיע ולנסות - או לחכות ולראות לאן זה יתפתח

יש מחיר להיות שם בהתחלה.
אז כן אפשר להסתכל על ערימת שניצלונים ואפשר לראות את המנות האחרות שהן מיוחדות ומעניינות הרבה יותר ומגלות שם טבחית אמיתית עם "יד".

אבל לא כל מקום מתאים לכל אחד ובטח לא בשלב הזה.

אם אתה מחפש כעת חווית קצה של אוכל עילי אז זה רחוק מאוד משם (וכך גם כתבתי.)
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה; אני רואה שהם ממש ממוקדי בשר, פחות מתאים לנו לערב

 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, נראה מעניין, אבל תפריט מצומצם בסגנון אחד והרבה חריף

גם זו בעיה
. קשה, ממש קשה לקלוע עם כ"כ הרבה אילוצים...
 
Arnaud Nicolas שרקוטרי

הגענו אל השרקוטרי הזה בעקבות כתבה של שגיא כהן
זה שרקוטרי- מסעדה שהוקמה במקום של מסעדה שמאד אהבנו (בעיקר בחורף)
Au petit sud quest מה שנגזר משמה "אווזים" על כל צורותיהם
השרקוטרי אכן מצויין הוגש מגש עם כמה סוגים כמנה ראשונה (בתמונה) יתר המנות בסדר +
כמובן שקנינו קצת מהתוצרת לרווחת המשפחה בהם פטה ארנבת נהדר
הגבינות המצויינות שרק חלקן צולם ניקנו אצל Laurent Dubois ואצלה אי אפשר לפספס

 

Gרר

New member
סליידר, גבעתיים (בקטנה)

מקום של המבורגרים בגבעתיים, מהקבוצה של הקונסיירז' הסנטרל וכו', ולכן גם השם של אור גינזבורג מופיע על התפריט למרות שלא יודע עד כמה הוא באמת מעורב.

בפעם הראשונה שהייתי שם ניסיתי את הסליידרים הקטנים וממש לא התלהבתי. עם כל התוספות המיוחדות והשילובים והדאווין - קציצה של פחות מ-200 גרם, על אחת כמה 60 גרם, זה לא המבורגר בשבילי. בהמבורגר הגודל קובע וכדי להרגיש שאתה אוכל המבורגר, על כל ההנאה שבזה, צריך קציצה קציצה. אבל טעמתי בזמנו את ההמבורגר הרגיל שלקחתי לקטנה והוא הרגיש לי יותר סביר אז בפעם השניה החלטתי להזמין אותו.

הוא אכן יותר מוצלח מהסליידרים הקטנטניקים. קיבלתי אותו מדיום כפי שביקשתי (וקצת מוזר שהם לא שאלו... לא מבין מקומות של המבורגר שלא שואלים את הלקוח מיוזמתם מה המידת עשיה). לזכותם ייאמר שהם שמים בצל מטוגן ולא חי. בצל חי על המבורגר זה אחד מהטופינגז שאני יותר מתעב.

עם התוספות של הבצל המטוגן, הרוטב והמלפפון חמוץ (את החסה העפתי כי גם ככה אני לא מת על חסה וזאת היתה סמרטוטית במיוחד) - ההמבורגר היה לא רע בכלל, אבל במבחן הקציצה נטו - היא די אנמית. לא רעה, אבל אנמית. חבל. עוד קצת טעם לקציצה יכל ממש לשדרג את המנה. הצ'יפס בטטה שלהם מעולה. פריך וטעים. בכלל, לאחרונה אני ממש חזק בקטע של צ'יפס בטטה.

הלימונדה פסיפלורה (כן יש המצאה כזאת) היתה על גבול המתוק מדי - אבל מאד מרעננת.

למי שלא אכל חודשיים המבורגר ויש לו קרייבינג להמבורגר מליגת האלופות - זה לא המקום. אבל למי שסתם מתחשק לו המבורגר על הדרך - זו אופציה לא רעה, במיוחד בגבעתיים.

הערות פרוצדורליות
  • מקבלים תן-ביס
  • כשרים
  • וזה גם אומר שהם לא פתוחים בשבת
 
שאלה דחופה - למחר בצהריים בתל אביב

רצינו ללכת לאוזריה אבל מסתבר שגם היא בעוצר בשבת.
זקוקים למקום חלופי, רצוי בגישה דומה אבל לא חובה, עם מספיק מנות טבעוניות לבחירה (אחת טבעונית, האחרים אוכלי כל).
כל מה שחשבתי עליו, בעיקר בגזרה האסייאתית, מבאס אותי לגמרי כשאני רואה את המחירים (80 וצפונה על מנה אחת, שאת חלקן יכולתי בקלות להכין לבד בבית ושממילא אוכל גרסאות טובות בהרבה שלהן בשליש מחיר בנסיעתי הבאה).
רעיונות? אם זה מעט מחוץ לתל אביב גם הולך.
 
פיצה בסלייס באזור רוטשילד-אלנבי

שלום לכולם,

השבוע אני מתכנן להגיע עם הילדים לקצה המערבי של שדרות רוטשילד. הם ביקשו לאכול פיצה, ואני צריך משהו פשוט ומהיר, פיצה בסלייסים יהיה הכי טוב. דווקא את הפיצות הפשוטות שיש באזור אני לא מכיר...

בקיצור, איפה יש פיצריה פשוטה, נחמדה, שמוכרת משולשים, במרחק הליכה קצר מרוטשילד-אלנבי? (את "טוני וספה" אני מכיר, אני מחפש משהו פשוט יותר...)

 
למעלה