שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
10 הפלאפליות הטובות בארץ

כפי שנבחרו על-ידי קוראי YNET:
רשימת עשרת הגדולים (לפי סדר האלף-בית):
פלאפל אוריון חיפה
פלאפל ג'ורג' חיפה
פלאפל דבורה פרדס חנה
פלאפל דמתי גדרה
פלאפל הזקנים חיפה
פלאפל המרכז התימני ירושלים
פלאפל הקוסם תל-אביב
פלאפל התאומים גבעתיים
פלאפל כדורי הוד השרום
פלאפל שלום ירושלים
&nbsp
&nbsp
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5177587,00.html
&nbsp
הצבעתם בדירוג? מכירים את כל הפלאפליות?
 

prizman

New member
גם אני קורא את טמקא מדי פעם

אבל לא מסתמך על הכותבים בו.
מכיר חלק והן לא ממש מוצלחות.
ברור שלא הצבעתי. זה לא חלק מסגנון חיי.
 

החתולית

New member
לא מכירה אותם

גם בחיפה אני מעדיפה את מישל על פני הזקנים, והם בכלל לא היו במועמדים.
 

25306yosef

New member
אני לא אוכל פלאפל.

ובלי כל קשר לפלאפל או לכל מזון אחר, YNET זה לא המקום ללמוד ממנו מה טוב ומומלץ ומה לא טוב.

גם המגזין הגסטרונומי על השולחן זה לא המקום ללמוד ממנו מה טוב ומומלץ ומה לא טוב.

ואם כבר מתעקשים על עיתון או מגזין, אז רק המגזין היוקרתי סיגאר הוא מגזין שאפשר ללמוד ממנו הרבה דברים ולמרות שגם שם הרוב זה פרסום ויחסי ציבור.

ובאשר למדריך גומיו ישראל,

אני מאוד אהבתי את מדריך גומיו ישראל של אביטל ענבר ומאוד נהנתי ממנו ומהכתיבה המשובחת של אביטל ענבר. רק חבל שהוא שבק חיים בשנת 2002 ומאז נשארנו רק עם מגזין סיגאר

YNET ועל השולחן ודומיהם כאמור זה לא המגזינים לכלות עליהם את הזמן הפנוי ועל אחת כמה וכמה כאשר יצאו עד עתה 126 גליונות של המגזין היוקרתי סיגאר.

על פי פרסומים ברשת, אמור לצאת בקרוב שוב מדריך גומיו ישראל על ידי מו"ל ישראלי חדש (עולים חדשים מצרפת). מעניין לדעת האם גומיו ישראל החדש יהיה ברמה האמנותית הגבוהה ביותר של אביטל ענבר, או ברמה הנחותה של על השולחן.

אביטל ענבר יודע כמה סודות שככל הנראה רבים מחובבי הגסטרונומיה לא ידעו לעולם. איזה סודות בדיוק הוא יודע? רמזים כבר כתבתי לעייל...
 

FiReBall

New member
הלכנו פעם לפלאפל דבורה לאור כתבה דומה

לא יכולתי לאכול יותר מביס או שניים.
 

Geralt of Rivia

New member
מעולם לא הבנתי איך כדורי נהיה שם דבר

גדלתי בהוד השרון והפלאפל שלו איננו ומעולם לא היה בעל ייחוד כלשהו. סתם כזה.
 

החתולית

New member
ביטלתם מקום במסעדה? שלמו קנס

בהמשך לפוסט שעלה לפני ולנטיינז בקבוצה בפייסבוק, הכינו ב- YNET כתבה על תופעת ביטולי הזמנות ברגע האחרון והדרכים בהן מסעדנים בארץ ולא רק בארץ, מתמודדים איתה.
&nbsp
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5177805,00.html
&nbsp
&nbsp
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב ולנטיין, מנהל הקבוצה ציין שהמקומות נמסרו תוך דקות

ולכן לא נגרם נזק. זה גם לא היה "ברגע האחרון" אלא בבוקר, שזה בהחלט זמן מספק כדי לאייש את השולחן (בפרט שהיה מדובר בזוג). אני חושבת שהתגובות למקרה קצת מוגזמות ויצאו מפרופורציות. כפי שכתבתי גם בשרשור ההוא, נראה לי הגיוני שהמסעדה תנקוט צעדים כשמדובר בהזמנה מיוחדת, אירוע, שולחן גדול וכו', אבל לא צריך לעשות עניין מכל ביטול, ודאי שלא ממקרה כמו שתואר בכתבה שבו הזמינו את השולחן בערב לפני וביטלו בבוקר המחרת.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מתייחסת למה שכתבת אלא לתגובה המופרזת (בעיניי) של חלקם

 
למעלה